Julefrokosten i år bliver ikke traditionel 

Den alternative julefrokost for det lille team og i helt eget lokale - er stadig en mulighed. Fra 645 kr. pr. person kan det alligevel lykkes.

Som Covid situationen udvikler sig her i slutningen af oktober, justerer vi også vores tilbud til jer. Julefrokosten bliver ikke som vi kender den, men fortvivl ikke.
December nærmer sig uanset hvad der sker, og der er mange overvejelser i festudvalgene om, hvordan man kan samles til den årlige julefest.
De helt store fester er sat på pause i år – men der er masser af muligheder for at samles i mindre afdelinger og teams for at holde lidt fast i traditionerne og sige tak for året der er gået. Så længe vi holder afstand. Og det kan vi!

Vi bidrager selvfølgelig også til nye tider og nye rammer - vores booking svarer hver dag på spørgsmål fra virksomheder, der stadig ønsker at komme ud af huset i november og december. Flere fortæller, at julefrokostbudgetterne er delt ud til afdelingerne og at der trods alt, er fuld tillid til, at mindre teams og afdelinger selv kan finde deres egen løsning på årets sidste arrangement.

Der er masser af spørgsmål om hvordan man kan sidde? hvad er alternativet til buffeterne? hvor mange kan vi være, uden at gå på kompromis med sikkerheden osv.

I CPH Conference har vi derfor vendt hele vores traditionelle julekoncept på hovedet og har efter masser af samtaler med vores kunder, fundet flere løsninger til vores julegæster. Se mere om indhold, Covid-sikker forplejening og gode priser nedenfor. Klik videre og find svar på dine spørgsmål - eller ring til os. Vi er klar!

Send os dine ønsker!

Eget lokale til alle selskaber

Vi har masser af plads og masser af lokaler i alle størrelser, hvor man kan lukke døren og være helt privat. Lokalelejen er inkluderet i kuvertprisen fra 645 kr. pr person.
 

Indhold og priser

Vi har flere forskellige julepakker fx 4, 6 eller 7 timers arrangementer og vi har efter mange henvendelser, tilpasset pakkerne til de aktuelle forhold.
Det er helt op til jer, hvornår I begynder, blot vi husker, at vi skal sige glædelig jul senest kl. 22.
Privat lokale – Covid-19 sikret efter alle anbefalinger med afmærkninger, faste pladser osv.

- 3 retters menu eller julebord med udvalg af retter der er portionsanrettet.
- Boblende velkomstdrink som varierer.
- Ad libitum drikkevarer som vand, vin og øl
- Kaffe & te.
- Tilkøb af bar med spiritus/cocktails der betjenes af tjener, men serveres ved bordet.

Sidste udskænkning senest kl. 21.30

Vi kan altid føje mere til menuen, baren og til pyntning af lokalet. Det aftaler vi en pris for. Kuvertprisen er pr. person og inkl moms.

I lokalet er der en gratis projektor tilrådighed hvis I ønsker det. Vi tænder op i "pejsen" på lærredet og måske også lidt julemusik.
 

Hvordan med afstand og sikkerhed?

Vi sørger for, at bordopstillinger og afstand mellem stolene overholder alle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. Det betyder helt konkret at vi sikrer, at der er 2 m2 pr gæst og at der er markeringer i rummet der guider til tryghed.
Der skal være 1 meter mellem siddespladserne og 1 meters afstand til kollegaen overfor. Det sørger vi for.
Er I desuden uen grupper der er vant til at omgås hinanden i dagligdagen, og overholder I i forvejen alle anbefalinger, som at spritte hænder, holde afstand, benytte værnemidler og ikke mindst bliver hjemme hvis der er symptomer, er det stadig trygt og sikkert at samles.
 

Julemaden - hvordan serveres den?

Julemaden serveres i lokalet – I kan vælge eget julebord med portionsanretninger, så fadene ikke skal deles af mange eller en 3-retters menu der serveres af egen tjener.

Men bliver det så hyggeligt?

Ja det gør da. Det er kun jul en gang om året og hvilket år det har været.
Derfor hjælper vi selvfølgelig med julestemningen og i alle lokalerne kan vi tænde for ’skærm’pejsen og julemusikken, og kan også give idéer til quiz og lege. I er desuden meget velkomne til at tage jeres egen julepynt med - det kan blive rigtig flot.

I alle lokaler kan vi sørge for en gratis projektor, som I kan brug frit til underholdningen.

Og til sidst - hvis der er langt hjem

Vi ved godt, at kollegaer kan være spredt over hele landet, og når man samles til en julefrokost, er det ærgerligt, hvis de skal medregne tiden til den offentlige transport hjem.
Hvis I kommer langvejs fra – så fortvivl ej. Vi har vores helet eget nynoverede CPH Hotel med værelser og rabat på parkering i eget parkeringshus. Se billeder fra hotellet her på hjemmesiden.
Vælger I at booke årets julefrokost med overnatning, så sørger vi for, at du får det til en helt særlig pris.

 

Det er oplagt at kombinere jeres jule-komsammen med en af vores mange aktiviteter, eksempelvis en start i bowlingen eller noget helt tredje.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.
 

Covid-19 og Sundhedsstyrelsens retningslinjer for fester

Vi overholder alle sundhedsstyrelsens retningslinjer når vi dækker op til fest. Om det er julefest, sommerfest eller receptioner, sikrer vi, at I ikke kommer til at sidde for tæt.
Vi laver tegninger inden I ankommer, så I kan få en oplevelse af, hvordan I kan samles. Kontakt os for at høre mere om mulighederne. Vi beskriver alle detaljer for vores håndtering af events og fester.

Galleri1 (1).jpg Galleri1 (1).jpg _81B6948.jpg _81B6948.jpg

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Priser

For priser på julefrokost, ring og hør nærmere.

Kontaktinformation

Mail:
Salg-booking@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8060