Fælles julefrokost i Øksnehallen 2020

Ledige datoer

Ledige datoer
20 & 27 Nov. 2020
04 & 11 Dec. 2020

Booking: salg-booking@dgibyen.dk
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Priser

JULEBILLET: 1.195,- ex. moms pr. gæst
Min. 8 personer 

Kontaktinformation

Mail:
Salg-booking@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8060

Pris

1195,- ekskl moms pr person ved min. 8 personer.

Datoer

20 & 27 Nov. 2020
04 & 11 Dec. 2020

Kontakt

booking@dgibyen.dk
hverdage ml kl. 08-16: 33298060

Send os dine ønsker!

Julefrokost i trygge rammer og med masser af plads for små og store selskaber

Kom til jul i Kødbyen fra kl. 18.00 – kl. 24.00 med livemusik under middagen, bordservering og underholdning med julebanko.

Er I for få til at holde julefrokosten alene i år, er der rig mulighed for at dele begivenheden med andre. Under ganske sikre forhold oven i købet. Hele arrangementet foregår ved egne borde, siddende og med servering til bordene for kun 1195,- pr. person.

I år slår vi dørene op for Københavns mest ikoniske venue, nemlig Øksnehallen, hvor der er mange m2 at boltre sig på. Der er med andre ord plads til en festlig julefrokost med masser af afstand i trygge rammer.

Vi har indrettet os, så alle kan være med, holde afstand, undgå kø hygge sig og samtidig sige tak for året der er gået. 

Kontakt os her for at bestille jeres julefrokost 2020. Ønsker I en lukket fest, kun for jeres virksomhed i eget lokale, så kontakt os gerne for pris og idé. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Oeksnehallen-outside.jpg Oeksnehallen-outside.jpg Idrætshuset-julefrokost1.jpg Idrætshuset-julefrokost1.jpg

Indhold

I får et 6-timers arrangement med velkomstdrink, share food på egne borde, blød bar og underholdning fra scene. 

Indkluderet

Fri entré, bemandet garderobe

Fri blød bar (18-00) øl, vand og vin
Bar med spiritus for egen regning (snaps og drinks) kan bestilles til bordet.
Livemusik under middagen
Julebanko & vært
3 retters julemiddag – bordserveret
Kaffe & te – bordserveret

Hertil
Masser af plads
Bordkort med firmanavn
Opdækning ved runde borde á 8 gæster
Arrangementsledelse mm.
 
 

Menu

JULEMIDDAGEN – Share food ved hvert bord

Første servering

Hvide sild samt karrysild med rødløg, kapers og dild.
Bagt laks med sennep og brun farin. Hertil fennikel- og æblesalat med dild.
Lun fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
Kuvertbrød, rugbrød og økologisk portionssmør.

Hovedret

Terrin af sprængt oksebryst med flødepeberrod og surt.
Oksedeller med agurkesalat.
Confiteret andelår med råsyltede tyttebær.
Ribbensteg og hjemmelavet rødkål med rødvin og figner.
Tyk andesovs tilsmagt med ribsgele.
Brunede kartofler.
Julesalat af grønkål, bagte græskar, syltede tranebær og ristede græskarkerner.
Kuvertbrød, rugbrød og økologisk portionssmør.

Dessert

Dansk ostebræt med to slags ost, garniture og Bornholmerkiks.
Klassisk risalamande med lun kirsebærsauce og ristede mandler.


Specielle ønsker til mad
Husk at oplyse os omkring allergier og gæster med anden madkultur. 

Bar

VELKOMSTDRINK – Bobler

FRI BLØD BAR (18.00 – 00.00)
Øl
Div. sodavand
Huset hvidvin
Huset rødvin
Isvand under hele arrangementet på bordene
Kaffe og te til desserten.

DRINKSBAR efter middagen mod betaling

Vodka, rom, gin og whisky blandet med div. sodavand