CPH Hotel åbner!

Vores hotel åbner med stor sommerkampagne. Bo fra kun 700,- i juni, juli og august i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Hjemmekontoret på udebane

Reservér dit eget kontor

Alle har brug for arbejdsro og god udsigt

Mange af os arbejder hjemmefra i øjeblikket, fordi der ikke er andre muligheder.
Vi har kontor ved spisebordet, klassselokale i køkkenet, lidt børnepasning måske en rigtig dårlig arbejdsstilling og kan konstatere, at en hel arbejdsdag  ender med halv indsats. Det har vi heldigvis løsningen på.

På CPH Hotel har vi indrettet vores dobbeltværelser til præcis det kontor, som du mangler.

Du lejer et værelse på ca. 20 kvm, hvor sengen er skiftet ud med et skrivebord, en god kontorstol, loungestole til læsning, eget badeværelse og udsigt til himmel og by. Lige midt i Kødbyen. Her kan du få ro til at fokusere og arbejde uden forstyrrelser.

Kontor-værelset lejes enten på ugentligt basis mandag til fredag fra kl. 08.00-18.00 eller for en hel måned - du bestemmer. 

Har du brug for at invitere flere gæster til et møde, har vi masser af mødelokaler med den plads og afstand som restriktionerne tillader.
Tal med os om mulighederne, når du booker  - eller undervejs.

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Priser og betaling

Prisen for en uge er fast uanset hvor mange dage i ugen, du benytter kontoret.
Dvs. at du har adgang til kontoret mandag til fredag mellem kl. 08-18. Du kan f.eks. ankomme en onsdag, hvis det passer dig bedst, men du betaler for hele ugen.

Pris for én uge: 995 kr. inkl. moms 
Pris for fire uger: 2990 kr. inkl. moms


Priserne er inklusiv highspeed wifi og kaffe/te, som står på værelset.

Hvis du lejer gennem dit firma, sender vi en faktura. Har du ikke et CVR-nummer, skal du betale med kreditkort ved booking.

Parkering med rabat

Vi tilbyder i øjeblikket to timers gratis parkering i vores parkeringshus i Staldgade - kun få meter fra hotellet.
RABAT! Du kan også vælge et parkerings-pas for kun 300 kr. for hele ugen og kun 1000 kr. for en måned. Spørg når du bestiller.

HUSK, at du skal downloade APCOAs app, uanset hvordan du vælger at parkere.

Frokost og forplejning

Vi bor midt i Kødbyen, som har masser af frokost take-away, når du har brug for det.
Kun få minutter fra hotellet finder du masser af cafeer, eller du kan bestille din mad med levering.

Der står kaffe og te i kontorværelset, som du frit kan bruge af, og du er også velkommen til at medbringe din egen forplejning.
 

Service og åbningstider

CPH Hotel holder lukket for turister og almindelige overnattende gæster. Vi åbner hotellet igen, når restriktionerne tillader det.

Derfor vil du ikke møde andre mennesker under dit arbejdsophold. Du får udleveret et nøglekort ved din ankomst og vil derefter selv kunne komme og gå, som det passer dig.

Vi holder åbent mandag til fredag mellem kl. 08-18. Har du brug for hjælp undervejs, kan du kontakte os på tlf. nr du får udleveret ved ankomst - vi er i huset.  

Rengøring og Covidhåndtering

Vi gør kontoret rent en gang om ugen. Kontorværelset, som du lejer, er dit alene, og vores rengøringspersonale vil kun være i rummet, når du ikke er der. Der vil naturligvis være håndsprit til rådighed på værelset og i loungeområdet.
Region Hovedstaden har desuden et COVID-testcenter lige ved siden af hotellet, hvis du skulle få brug for en hurtig test.