Familielivet med ADHD og andre diagnoser

Dato og pris

Dato: 
Tirsdag d. 19. marts 2024

Pris: 
195,- køb din billet her

Tidspunkt:
Kl. 19.00 - 21.00 (dørerne åbner 18.30)
 

Praktisk

Program: 
Kl. 18.30: Dørene åbner
Kl. 19: Foredraget starter
Kl. 20-20-15: Pause
Kl. 20.15-21: Foredrag fortsat
Kl. 21: Tak for i dag

Adresse:
DGI Byens sal "Forsamlingshuset". Adressen er Tietgensgade 65, og indgangen er på hjørnet af Ingerslevsgade og Tietgensgade. Du kan parkere i vores p-hus, der ligger på Ingerslevsgade.
 

Kontaktinformation

Mail:
aktiviteter@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8020

Invitation til en unik aften og podcastoptagelse om diagnoser og familielivet med podcastvært Manu Sareen og psykiater Anne Philipsen.

Skal du med?

Kom med til en inspirerende aften, hvor DGI Byen sætter spot på ADHD/ADD samt andre diagnoser hos børn, unge og voksne, og hvordan disse påvirker hele familien.


Du er inviteret til en helt unik og inspirerende aften omkring familielivet med ADHD/ADD og andre diagnoser

Denne aften vil byde på en masse indsigt i praktiske redskaber og strategier, som kan støtte dig og dine nærmeste i hverdagen. Du vil få konkrete løsninger og råd, der kan hjælpe familier til bedre at forstå og håndtere de udfordringer, der følger med ADHD/ADD og andre diagnoser.

Bliv en del af ”ADHD-podcast med Manu Sareen”

Aftenens begivenhed bliver optaget, og du har mulighed for at blive en del af ”ADHD-podcast med Manu Sareen”. Oplev magien ved podcastoptagelse med live publikum, hvor Anne Philipsen og Manu Sareen deler deres ekspertise og indsigter. Dette er din chance for ikke blot at lære og blive inspireret, men også at dele din historie med et bredere publikum - hvis du har lyst. 

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, både skriftligt og mundtligt. Din stemme er vigtig, og dette er en enestående chance for at bidrage til samtalen om ADHD/ADD og diagnoser.

Skal du med? Book din billet her.

DGI BYEN SÆTTER SPOT PÅ - hvad er det?

DGI Byen sætter spot på er et nyt foredragskoncept, som kaster lys på en række forskellige emner, som er relevante og vigtige for sundhedsdebatten samt den forebyggende sundhedsindsats. 

Det går den forkerte vej med sundheden og livskvaliteten blandt byens borgere, og i DGI Byen ønsker vi at bidrage til at bekæmpe den nedadgående udvikling, fysisk, socialt og mentalt, og understøtte Københavns Kommune i at være verdens førende sundhedshovedstad.

Derfor er vi stolte over dette nye tiltag, hvor formatet både vil spænde fra velkendte foredrag til interaktive podcastformater, hvor publikum aktivt kan stille spørgsmål, skriftligt eller mundtligt. 

Vi byder velkommen til nogle oplysende, relevante og inspirerende aftener, hvor der kommer gang i dialogen, og vi sammen sætter spot på en masse vigtige sundhedstemaer. Vi glæder os til at se dig.