Online foredrag

Klaus Johansen, Green Hat People

Klaus Johansen fra Green Hat People har besøgt vores tomme konferencesal i CPH Conference for at give dig nogle gode tips til, hvordan du aktiverer dine kollegaer med online events.

Se foredrag: Sådan aktiverer du dine kollegaer online

Se foredraget på vores youtubekanal her.

Mark Anthony

Motivationsekspert og foredragsholder, Mark Anthony, besøger den tomme konferencesal i DGI Byen til et gratis foredrag om motivation. Mark Anthony har 20 års erfaring som foredragsholder og har holdt foredrag for 200.000 mennesker i mere end 20 lande. Han var blandt de første coaches i Nordeuropa og har opnået mere end 7000 timers erfaring som coach.

Se foredrag med Mark Anthony

Se foredraget på vores youtubekanal her

Dorte Rømer, skuespiller

Se med når skuespiller Dorte Rømer giver en talk om fremlæggelse, mundtlig præsentation og sceneskræk. Hun kommer med gode tips og metoder, som skuespillere bl.a. bruger. Perfekt til dig der skal til eksamen her til sommer eller til jobsamtale.

Se foredrag med Dorte Rømer her

Se foredraget på vores youtubekanal her

Eva Stenby, Carlsen&E

Vi har også inviteret Eva Stenby Carlsen ind i vores tomme konferencesal, og hun fortæller om at være en god virtuel mødeleder - noget som er meget relevant for mange i denne tid. Hun kommer med 5 gode værktøjer, der er baseret ud fra bogen "Radical Collaboration". 

Se foredrag med Eva Stenby om virtuel mødeledelse

Se foredraget på vores youtubekanal her

John Harmsen, Arbejdsglæde Ministeriet

I denne periode kan det være en udfordring at opretholde arbejdsglæden, så derfor har vi inviteret John Harmsen.dk fra Arbejdsglæde Ministeriet ind i vores tomme sal i CPH Conference til et spændende foredrag omkring at opretholde arbejdsglæden på hjemmekontoret.

Se foredrag med John Harmsen om arbejdsglæde

Se foredraget på vores youtubekanal her

Henrik Mathiasen, optimisten.dk

DGI Byen er er gået sammen med Henrik Mathiasen, foredragsholder og stifter af optimisten.dk , og har lavet et foredrag i de tomme sale i DGI Byen, som du kan se på vores online kanaler. Vi har mere end nogensinde brug for at holde humøret oppe, og på denne måde kan du opleve et spændende foredrag hjemmefra. Se foredraget lige her:

Se foredrag med Henrik Mathiasen om optimisme

Se foredraget på vores youtubekanal her