Køb billetten allerede i dag

Gælder til valgfri dag i hele udstillingsperioden

New Worlds Emerge
 - an exhibition about video games

Udstillingen åbner d. 25.06 til 04.08 2022

NEW WORLDS EMERGE handler om videospil og hvordan udviklingen af  nye virtuelle verdener og de unikke oplevelser opstår, når spillenes fantasifulde scenarier folder sig ud.

Køb din billet allerede i dag

Kom med bag kulisserne
De seneste år har en række danske spilstudier sat Danmark og danskproducerede spil på det internationale verdenskort. Spil som for eksempel Subway Surfers, HITMAN, Inside og Deep Rock Galactic, Forgotten Anne er berømte verden over. Det er spil for alle aldersgrupper der bringer mennesker på tværs af kloden sammen i nye former for fællesskaber.

Udstillingen tager dig med bag kulisserne og ser på, hvad der ligger før det færdige spil. Hvordan skaber man en ny verden man får lyst til at fordybe sig i ud af ingenting? Hvordan kombinerer spillene lyde og visuelle elementer til stemninger som får spillere til at fortabe sig i timevis? Hvordan designer man en fed spilkarakter? Hvilke overvejelser ligger der bag spillets design og æstetik – og ikke mindst – hvorfor drages vi af disse fantasifulde konstruktioner?

Åbningstider

Øksnehallen
Mandag til søndag
Åbent fra kl. 10:00 til kl.18:00

Priser

Entré: Billetter kan købes direkte  via Billetlugen
Voksne
Kr. 90,- inkl billetgebyr
Unge  (0-17 år)
Kr. 50,- inkl billetgebyr
Grupper (15-20 personer) 
Kr.1.500 kr.

Billetter kan købes i indgangen mod tilllæg på 5 kr. for voksne
 

Kontaktinformation

Kontakt os via
info@dgibyen.dk

Tlf.:
3329 8000

Udstillingen New Worlds Emerge giver indblik i skitser, overvejelser og det bagvedliggende arbejde med udviklingen af videospil.

I samarbejde med en række berømte danske spilstudier perspektiverer New Worlds Emerge nye former for innovation, indlevelse og menneskelige relationer set gennem spillenes vidt forskellige filtre.

Find os