Bowl & Julemad i DGI Byen

Åbningstider

Bowl og spis fra d. 17/11 - 19/12:
Tirsdag til lørdag
Fra kl. 17:00 til kl. 22:00
Mandag og søndag
Lukket

Priser

Arrangement med bowling: 
2 timers bowling, snacks, velkomstdrink, julemenu inkl. dessert, kaffe/the

Tir-tor: 429,- pr. person (min. 4 personer)
Fre-lør: 569,- pr. person (min. 4 personer)

Arrangement uden bowling: 
Snacks, velkomstdrink, julemenu inkl. dessert, kaffe/the

Tir-tor: 345,- pr. person
Fre-lør: 395,- pr. person

Ring og bestil
 

Kontaktinformation

Mail:
aktiviteter@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8020

Book Bowl & Julemad her

Kombinér 2 timers bowling med lækker julemad i DGI Byen

Kom ned i DGI Byens bowlingcenter i julen, hvor du kan kombinere 2 timers bowling med dejlig julemad i vores hyggelige restaurant. Helt perfekt til jer der fx skal holde julefrokost og vil kombinere det med en sjov aktivitet. Gælder i perioden fra d. 17. november til 19. december 2020.

Bowl & Julemad inkluderer: 
- 2 timers bowling
- Snacks
- Velkomstdrink
- Julemenu serveres som sharefood (se menu længere nede)
- Kaffe/ the

Tirdag - torsdag: 429,- pr. person (min. 4 personer)
Fredag - lørdag: 569,- pr. person (min. 4 personer)


Book ved at ringe til os , skrive eller book online.  

Det er også muligt købe arrangementet uden bowlingdelen (Obs! Kan kun bookes via mail eller telefon)
Her er der inkluderet:

- Velkomstdrink
- Julemenu serveret som sharefood (se menu længere nede)
- Kaffe/the

Tirsdag - torsdag: 345,- pr. person
Fredag - lørdag: 395,- pr. person


Book her ved at skrive til os eller ring her.

Vi glæder os til at byde jer velkommen. 

Se julemenuen her:

Serveres som Sharefood.

Forret:
-    Hvide sild samt karrysild med rødløg, kapers og dild.
-    Bagt laks med sennep og brun farin. Hertil fennikel- og æblesalat med dild.
-    Terrin af sprængt oksebryst med flødepeberrod og surt.
-    Kuvertbrød, rugbrød og økologisk portionssmør.

Hovedret: 
-    Confiteret andelår med råsyltede tyttebær.
-    Ribbensteg og hjemmelavet rødkål med rødvin og figner.
-    Tyk andesovs tilsmagt med ribsgele.
-    Brunede kartofler.
-    Julesalat af grønkål, bagte græskar, syltede tranebær og ristede græskarkerner.

Dessert:
- Kirsebærmousse med syltede Amarenakirsebær, marcipancrumble og ristede mandelflager.
 
Vegetar og allergenmenu (serveres som 3 retters tallerken servering):

Forret:
- Artiskoksalat med saltet citron, hjertesalat, citrus dressing og blå kartoffelchips.

Hovedret:
- Saltbagt rødbede glaseret i bergamotte og honning, serveret på lynstegt pak choy og toppet med friteret boghvedeknas.

Dessert:
- Vaniljepocheret æble med Amarenakirsebær og kokosknas.