NYTÅRSGALLA i Øksnehallen 16. januar

Byd 2021 velkommen med at brag af et Nytårs Dinnershow

Billetlugen direkte

Julefrokosten og snapsegildet er måske aflyst, familiefesten udskudt og juleferien sat på hold. Men så meget desto mere er der grund til at fejre det nye års komme.
Øksnehallen der normalt kan huse op til 3.500 gæster, er på samme tid så stort og så smukt, at vi kan tilbyde den  ultimative tre-retters nytårsmiddag, fantastisk underholdning og medrivende musik – og samtidig opretholde alle krav om afstand og afspritning uden at gå på kompromis med hyggen eller den elegance, som bør forventes af ethvert  nytårsgalla med respekt for sig selv; hvide duge, top betjening og hvad der ellers hører til en fænomenal aften!

Vi præsenterer Danmarks mest kendte entertainere og solister fra den absolutte øverste hylde, krydret med Øksnehallens ultimative tre-retters menu med vin, kaffe og vand.

Lars Hjortshøj og Benjamin Koppels nye koncept, JAZZ&JOKES er baseret på 1950ernes New Yorker-klubber, hvor komikere og jazzmusikere delte scenerne, udfordrede og inspirerede hinanden.
Hjortshøj & Koppel står begge midt i hver deres storslåede karrierer og har for længst har placeret sig centralt i de fleste danskeres bevidsthed. JAZZ&JOKES byder på musik og komik i verdensklasse, garneret med overraskelser og hemmelige gæster.
 
Aftenens musikalske gallakoncert er lagt i hænderne på fire solister, der alle igennem en årrække, har været faste medlemmer af Benjamin Koppel JAZZ GALLA.
Showet har turneret for fulde huse igennem det danske land i snart et årti og de fire sangstjerner – Kaya Brüel, Marie Carmen Koppel, Patrick Dorgan og Szhirley – behøver næppe yderligere præsentation, da de alle hører til blandt den absolutte top i dansk musikliv.

Det musikalske tema er en fejring af de allerstørste soullegender som Stevie Wonder og Aretha Franklin, der i nye medrivende arrangementer taler til både hjerte og fødder.

Så velkommen til NYTÅRSGALLA I ØKSNEHALLEN – et længe ventet vidunderligt dinnershow i fuldstændige trygge rammer og med kærlighed til hver en detalje.

Program og menu

Kl. 18.00 dørerne åbnes
Kl. 18.30 byder vi velkommen med jazzmusik og velkomstdrink ved jeres pladser.
Kl. 18.45 tager vi hul på en flot årstidsbestemt 3-rettes menu suppleret med masser af musik og jokes. 
Kl. 20.30 slutter vi serveringerne af med dessert og kaffe. Det er fortsat muligt at bestille drikkevarer direkte fra jeres bord.

Resten af aftenen lyder på masser af sprøde jazznumre, jazzet nytårsstemning i selskab med landets bedste sangere og entertainere. Glæd dig til et populært og velsmurt show, hvor nytårstemningen garanteret stiger et par grader.
Se menu (Pdf)

Vælg jeres koncertpakke

Kategori A - NYTÅRSGALLA DINNERSHOW - bedste seating 1.295 kr.

Sæder i kategori A - Book her

Velkomstdrink 
3 retters middag
2 glas vin
Kildevand
Kaffe/te

​​​​​​​Se menu

            
 

Kategori B - NYTÅRSGALLA DINNERSHOW - almindelig seating 995 kr.

Sæder i kategori B - Book her
           
Velkomstdrink
3 retters middag (se pdf på siden)
2 glas vin
Kildevand
Kaffe/te 

​​​​​​​Se menu

Kategori C - NYTÅRSGALLA DINNERSHOW - 695 kr.

Sæder i kategori C - Book her

Koncertbillet inkl Velkomstdrink

Bestil ekstra

Hvis I ønsker lidt ekstra til middagen, kan følgende forudbestilles eller købes under koncerten:

​​​​​​​Bestil her

Drikkevare:
Vin - rød, hvid eller rosé
Special øl
Diverse vand
Snack kurv - saltet nødder/chips eller oliven

Alt bliver som udgangspunkt serveret ved bordet og menukort til drikkevarer finder I ved jeres pladser.

Parkering
Vi har eget parkeringshus hvor I får mulighed for at købe parkering med 50%  rabat af normal pris. (APCOA i Staldgade) uanset om det er for 5 timer eller for 24 timer. Normalpris 32,- pr påbegyndt time og 320,- for et døgn.

Overnatning
I kan også lade bilen stå og tage en ovetnatning på vores eget CPH Hotel i skønne dobbeltværelser inkl. morgenmad. Kun 500 kr. for 2 personer i delt dobbeltværelse. Oplys Jazz Galla ved reservationen.

Book jeres billetter

Seatingen i Øksnehallens 5.500 m2
Plads og afstand er der masser af i vores venue. Vi dækker op efter alle COVID-19 reglementer med sikker afstand under koncerten. Alle sidder efter reglerne ved eget firkantet bord og alle med ansigtet mod scenen.
Hver reservation vil automatisk blive adskilt med afstand til den næste, og I vil derfor trygt kunne nyde middag og musik i jeres eget selskab.
Gruppereservationer kan bookes op til 10 personer. Hvis forsamlingsforbuddet ændrer sig, vil vi orientere om det her på siden og hos Billetlungen.dk .

Ved aflysning i tilfælde af nye COVID-19 retningslinjer kontakt da Billetlugen.dk

Vi passer godt på hinanden, og der er således et begrænset antal billetter til hvert show.
 

FACADEfuldstoerrelse.jpg FACADEfuldstoerrelse.jpg Oeksnehallen_fest2.jpg Oeksnehallen_fest2.jpg