Dobbelklik for at redigere
Tap to edit

Åbent hus d. 17-21/5

Vi glæder os til at åbne rigtigt igen - ikke blot for få personer, men for alle de lidt større møder og konferencer, hvor nærværet og kontakten igen er i centrum. #ikkebareetmøde

På et øjeblik ændrede virkeligheden sig. Kontoret rykkede hjem, kollegerne rykkede ind på skærmen og mødelokalet rykkede op i skyen. Og selvom virtuelle møder fungerer rigtigt fint, så mangler der alligevel noget. Noget som selv den højeste skærmopløsning og det hurtigste fibernet ikke kan overføre. Noget særligt menneskeligt, der opstår, når vi mødes i virkeligheden. Alt det der foregår, mellem det, der foregår.

Sammen med Wonderful Copenhagen sætter vi spot på at bruge byen igen - det har vi savnet og vi glæder os til at kontakt og nærvær kommer på dagsorden i sikre omgivelser. Derfor - Lad os mødes på ny i København!

Book din egen tid

Måske kender du os allerede, og har brug for en genopfriskning af faciliteterne - eller måske har vores veje aldrig krydset og det er tid til nye bekendtskaber. Muligheden er der - endda med lidt overraskelser i goodiebagen undervejs!

Vi inviterer dig derfor til at kigge forbi til ÅBENT HUS i ugen d. 17. - 21. maj. Tidpunktet aftaler vi, så det passer dig og vi kan holde afstand. Book din rundvisning direkte, og lad os mødes på ny i København.