Vi skaber tryghed i DGI Byen

Som gæst i DGI Byen er din og vores medarbejderes sikkerhed vigtig. Vi har gennem de seneste 6 måneder fået stor erfaring med at skabe tryghed og med at afholde alle typer arrangementer inden for rammerne.

Opdateret 22/11 2020
De mest stillede spørgsmål efter seneste regeringsudmelding:

Må vi samles mere end 10 personer til et kursus, møde eller konferencer? 
Ja, det er stadig muligt for møde- og konferencecentre at holde arrangementer med op til 500 deltagere, forudsat at der laves biograf-/skolebordsopstilling, og at deltagerne i det væsentlige sidder ned på faste pladser. Det betyder, at bordopstillinger f.eks. hestesko eller øer, hvor deltagernes ansigter er vendt mod hinanden, ikke er tilladt.
-Kravet om en fast plads betyder således også, at deltagerne ikke kan forlade deres pladser for f.eks. at gå ind i et tilstødende lokale til gruppearbejde.
-Der skal desuden være minimum 2 kvm. pr. person og holdes 1 meters afstand mellem personerne i lokalet.  

Må vi spise frokost eller middag i restaurantlokale mere end 10 personer samlet?  
Nej, hvis I er over 10 personer i samme sekskab/lokale, må I ikke forlade jeres faste plads og gå ind i hverken en restaurant eller et separat lokale for at spise – heller ikke selvom deltagerne sidder på nye faster pladser i ens retning. I kan enten kortvarigt hente forplejning eller få personalet til at bringe maden til jer.
 
Skal vi bære mundbind i DGI Byens bygninger?
Ja, fra d. 26/10 2020 t.o.m. 2/1 2021 skal man bære mundbind indendøre hvor offentligheden har adgang. Man må tage det af når man sidder ned.
 
Må vi holde en pause udenfor f.eks. gå en tur, hvis vi er mere end 10 personer?  
Nej, hvis I er over 10 deltagere til et arrangement, må I ikke forlade jeres plads i mødelokalet for at gå udenfor og snakke med kolleger. I må kun forlade mødelokalet kortvarigt for f.eks. at hente forplejning eller ifm. toiletbesøg.
 
Desuden er lukketiden kl. 22.00 forlænget til 2. januar og udvidet til også at betyde, at der ikke må sælges alkohol i restauranter, barer, kiosker mm. efter kl. 22.00.

I DGI Byen skaber vi tryghed for vores kunder. Alle vores COVID-19 sikkerhedsforanstaltninger tager udgangspunkt i Erhvervsministeriets  
 - retningslinjer for indretning af indkøbscentre, stormagasiner og arkader, basarer mv. 
 - retningslinjer for ansvarlig indretning a restauranter, caféer, forlystelsesparker, hoteller og feriecentre samt i HORESTAs 'Safe to visit ' anbefalinger.

Og vi må stadig afholde møder og konferencer på op til 500 mennesker i DGI Byen, trods den nyeste udmelding fra regeringen, da vi lever op til alle krav og restriktioner fra myndighedernes side. Hold derfor fast på jeres planlagte møder, kurser og konferencer og kontakt os gerne ved spørgsmål på salg-booking.dk

Bowling: 
Vi byder stadig trygt velkommen i vores bowlingcenter - dog nu kun for selskaber á 10 personer eller under t.o.m 13. december. Der skal bæres mundbind, når man bevæger sig rundt, men ikke når man bowler. Læs mere om bowling her.

 

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Kontaktinformation

Mail:
salg-booking@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8060

Læs mere om vores retningslinjer i forbindelse med planlægning og afvikling af arrangementer.

​​​​​​​Se vores særlige retningslinjer for CPH Hotel

Se vores særlige retningslinjer for at færdes i sportshallerne her.

Se vores særlige retningslinjer for møder i CPH Conference.

​​​​​​​Se vores særlige retningslinjer for forsamlinger i Øksnehallen

Vil du vide mere om vores COVID-19 tiltag som gæst, oplægsholder, leverandør eller som anden besøgende i DGI Byen er du vellkommen til at kontakte os på telefon
3329 8060.

HORESTAs Safe to visit

Med HORESTAs "Safe to Visit"- program er du sikret tryghed og sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

1. Sikker afstand
Både indendørs og udendørs har vi indrettet vores virksomhed, så vi sikrer god afstand mellem vores gæster.

2. Klar information om god adfærd
Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand, og vi har sørget for, at de har let adgang til at vaske og afspritte hænder.

3. Grundig rengøring, vask og desinfektion
Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, mange rører ved.

4. Sikkerhed for højt hygiejneniveau
Vores medarbejdere har kendskab til myndighederne anbefalinger og retningslinjer. De sørger for at holde god afstand og har fokus på hygiejne.

5. Styr på arbejdsgange
Vi har gennemgået vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører. Vi har udarbejdet en plan for håndtering af tilfælde, hvor der er mistanke om - eller bekræftet - COVID19-smitte blandt gæster eller personale

Er du i tvivl om din sikkerhed under dit ophold i DGI Byen, kan du tage fat i alle vores medarbejdere og spørge om hjælp. Ring til os her.