OBS!
I DGI Byen må du holde arrangementer for op til 500 gæster. Vi har pladsen i Øksnehallen, CPH Conference og sportshallerne til at holde god afstand, og vi opretholder alle krav for hygiejne. Kontakt os her .

 

En tryg oplevelse i DGI Byen

I DGI Byen byder vi dig velkommen i et trygt miljø, hvor alle foranstaltninger er taget mod spredning af coronavirus. Vi er tilsluttet HORESTA's "Safe to visit" program for at sikre gæster og medarbejdernes sikkerhed.

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Kontaktinformation

Mail:
salg-booking@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8060

Se vores særlige retningslinjer for at færdes i sportshallerne her.

Se vores særlige retningslinjer for møder i CPH Conference.

Du kan trygt deltage i og arrangere messer eller konferencer hos os. Vi er med dig hele vejen for at sikre, at alle sikkerhedsforanstaltninger er taget. Vi har pladsen til at holde afstand, og vi skræddersyer arrangementerne, således at alle trygt kan deltage i arrangementer hos os. Om det er i Øksnehallen, CPH Conference, på CPH Hotel eller i sportshallerne. 

Vil du holde et møde, afholde en konference eller andet? Ring til os i dag eller skriv en mail.

Safe to visit

Med HORESTAs "Safe to Visit"- program er du sikret tryghed og sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

1. Sikker afstand
Både indendørs og udendørs har vi indrettet vores virksomhed, så vi sikrer god afstand mellem vores gæster.

2. Klar information om god adfærd
Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand, og vi har sørget for, at de har let adgang til at vaske og afspritte hænder.

3. Grundig rengøring, vask og desinfektion
Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, mange rører ved.

4. Sikkerhed for højt hygiejneniveau
Vores medarbejdere har kendskab til myndighederne anbefalinger og retningslinjer. De sørger for at holde god afstand og har fokus på hygiejne.

5. Styr på arbejdsgange
Vi har gennemgået vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører. Vi har udarbejdet en plan for håndtering af tilfælde, hvor der er mistanke om - eller bekræftet - COVID19-smitte blandt gæster eller personale

Er du i tvivl om din sikkerhed under dit ophold i DGI Byen, kan du tage fat i alle vores medarbejdere og spørge om hjælp. Ring til os her.