Vi skaber tryghed i DGI Byen

Som gæst i DGI Byen er din og vores medarbejderes sikkerhed vigtig. Vi har gennem det sidste år fået stor erfaring med at skabe tryghed og med at afholde alle typer arrangementer inden for rammerne.

Opdateret 13/1 2021
Grundet myndighedernes restriktioner holder vi fortsat lukket i sportshaller og foyer (herunder badminton, bordtennis, skyttehus og træningshold), CPH Hotel samt DGI Byens bowling t.o.m. 7. februar 2021. CPH Conference holder fortsat åbent, hvor man kan holde møder trygt og med god afstand.
Vi glæder os til at se jer igen. Pas rigtig godt på jer selv. 

De mest stillede spørgsmål efter seneste regeringsudmelding:

Skal vi bære mundbind i DGI Byens bygninger?
Ja, t.o.m. 28/2 2021 skal man bære mundbind indendøre, hvor offentligheden har adgang. Man må tage det af, når man sidder ned.
 
Må vi holde en pause udenfor f.eks. gå en tur, hvis vi er mere end 5 personer?  
Nej, hvis I er over 5 deltagere til et arrangement, må I ikke forlade jeres plads i mødelokalet for at gå udenfor og snakke med kolleger. I må kun forlade mødelokalet kortvarigt for f.eks. at hente forplejning eller ifm. toiletbesøg.
 
Desuden er lukketiden kl. 22.00 forlænget til 28. februar og udvidet til også at betyde, at der ikke må sælges alkohol i restauranter, barer, kiosker mm. efter kl. 22.00.

I DGI Byen skaber vi tryghed for vores kunder. Alle vores COVID-19 sikkerhedsforanstaltninger tager udgangspunkt i Erhvervsministeriets  
 - retningslinjer for indretning af indkøbscentre, stormagasiner og arkader, basarer mv. 
 - retningslinjer for ansvarlig indretning a restauranter, caféer, forlystelsesparker, hoteller og feriecentre samt i HORESTAs 'Safe to visit ' anbefalinger.

Ønsker I at holde et møde? Kontakt os gerne med spørgsmål og booking på salg-booking.dk

 

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Kontaktinformation

Mail:
salg-booking@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8060

Læs mere om vores retningslinjer i forbindelse med planlægning og afvikling af arrangementer.

​​​​​​​Se vores særlige retningslinjer for CPH Hotel

Se vores særlige retningslinjer for at færdes i sportshallerne her.

Se vores særlige retningslinjer for møder i CPH Conference.

Vil du vide mere om vores COVID-19 tiltag som gæst, oplægsholder, leverandør eller som anden besøgende i DGI Byen er du vellkommen til at kontakte os på telefon
3329 8060.

HORESTAs Safe to visit

Med HORESTAs "Safe to Visit"- program er du sikret tryghed og sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

1. Sikker afstand
Både indendørs og udendørs har vi indrettet vores virksomhed, så vi sikrer god afstand mellem vores gæster.

2. Klar information om god adfærd
Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand, og vi har sørget for, at de har let adgang til at vaske og afspritte hænder.

3. Grundig rengøring, vask og desinfektion
Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, mange rører ved.

4. Sikkerhed for højt hygiejneniveau
Vores medarbejdere har kendskab til myndighederne anbefalinger og retningslinjer. De sørger for at holde god afstand og har fokus på hygiejne.

5. Styr på arbejdsgange
Vi har gennemgået vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører. Vi har udarbejdet en plan for håndtering af tilfælde, hvor der er mistanke om - eller bekræftet - COVID19-smitte blandt gæster eller personale

Er du i tvivl om din sikkerhed under dit ophold i DGI Byen, kan du tage fat i alle vores medarbejdere og spørge om hjælp. Ring til os her.