Særlige tiltag i Øksnehallen

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Priser

For priser, ring og hør nærmere.

Kontaktinformation

Mail:
Salg-booking@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8060

Det er stadig muligt at holde arrangement for 500 personer og stadig følge alle retningslinjer fra Erhvervsministeret. Med sine 5500 m2 er der rig mulighed for at indrette arrangementer, hvor der er god afstand i Øksnehallen.

Opdateret 26/10 2020
Vi følger Erhvervsministeriets
- Retningslinjer for indretning af indkøbscentre, stormagasiner og arkader, basarer mv.
- Retningslinjer for ansvarlig indretning a restauranter, caféer, forlystelsesparker, hoteller og feriecentre mv.

Øksnehallen og DGI Byen følger også HORESTA's "Safe to visit" program for at sikre medarbejdere og gæsters tryghed. Som medlem af dette program lever vi derfor op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne. 

Læs mere om vores retningslinjer i forbindelse med planlægning og afvikling af arrangementer.
Safety Guide for Øksnehallen (PDF)

(Vi gør opmærksom på at vores guides og anbefalinger her på siden, ikke kan anvendes i forbindelse med kontraktuelle afklaringer. Alle aftaler skal fremgå af underskrevet kontrakt)

Uddrag af forskellige tiltag:

Sikker afstand

Både indendørs og udendørs har vi indrettet Øksnehallen, så vi sikrer god afstand mellem vores gæster. Køstart, ind- og udgange, garderobe og andre områder med mulighed for køddannelse markeres med tydelig skiltning, så vi sikrer det bedst mulige flow. 

 

Styr på arbejdsgange

Vi har gennemgået vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører. Vi arbejder tæt med arrangører og informerer om nye procedurer, så der er fuld tryghed fra begge sider. 

Klar information om god adfærd

Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand, og der er let adgang til afspritning og vask af hænder. Det er indgang fra hovedindgangen og udgang ved bagindgangen, så der ikke opstår knudepunkter i dørene. 

 

Spritstander og sprit

Stander til afspritning af hænder placers på strategiske steder i hallen. 

Afmærkninger og skiltning

Ved steder med mulighed for kødannelse er der markeringer på gulve, vægge og i loft. Vi sørger for ensretning i gangpassager og sørger for, at I får tegninger af indretningen.

Mad og drikke

Caféen bagerst i hallen vil fortsat holde åbent, dog kun med emballeret mad og som to-go. Alle medarbejdere er grundigt instrueret i vores høje hygiejnekrav og nye procedurer. Man bærer maske, når man besøger vores caféområde.

Øvrige serveringer under arrangementet vil blive serveret på stationer med ensretning. Tegninger udarbejdes med arrangøren.

Grundig rengøring, vask og desinfektion

Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter og overflader, mange rører ved som fx dørhåndtag og toiletter. Der er et særligt team, der sørger for grundig rengøring hver time hele dagen. 

Sikkerhed for højt hygiejneniveau

Vi har rengøringspersonale der alene tager sig af rengøring under arrangementet.
Vores medarbejdere har kendskab til myndighederne anbefalinger og retningslinjer, og de sørger for, at både gæster og personale vil holde god afstand og have fokus på hygiejne.
Man kan til enhver tid spørge vores medarbejdere om råd og vejledning.

Vi anbefaler alle gæster at downloade smittestop-appen.