Særlige Covid tiltag på CPH Hotel

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Udenfor åbningstiderne kan du bestille værelser direkte ved CPH Hotel reception.

CPH Hotel reception:
Åbent 24/7 alle ugens dage

Kontaktinformation

Mail:
CPHHotel@dgi-byen.dk

Tlf.:
Booking 
+45 3329 8070

Priser

Book dit værelse her .

En særlig tid kræver særlige tiltag, og på CPH Hotel gør vi alt for, at alle skal føle sig trygge. Vi er en del af HORESTA's Safe to visit program, og du kan trygt besøge hotellet.

Opdateret 26/10 2020
Fra torsdag d. 26 oktober t.o.m 22. november skal alle, der bevæger sig rundt på CPH Hotel bære mundbind. Lad os hjælpe hinanden og passe godt på hinanden. 

Safe to visit: 

Med HORESTAs "Safe to Visit"- program er du sikret tryghed og sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

Dette gør vi: 

Sikker afstand

Både indendørs og udendørs har vi indrettet vores hotel, så vi sikrer god afstand mellem vores gæster.

Klar information om god adfærd

Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand med skiltning, og vi har sørget for, at de har let adgang til at vaske og afspritte hænder.

Grundig rengøring, vask og desinfektion

Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, mange rører ved.

Styr på arbejdsgange

Vi har gennemgået vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører. Vi har udarbejdet en plan for håndtering af tilfælde, hvor der er mistanke om - eller bekræftet - COVID19-smitte blandt gæster eller personale

Morgenmad

Vi har fjernet morgenmadsbuffeten og serverer vores morgenmad i bokse, som kan tages med på værelset, ud i byen eller nydes i lobbyen. 

Mundbind

Der skal bæres mundbind, når man bevæger sig rundt på hotelområdet. Når du sidder ned, skal du ikke bære mundbind. Der kan købes mundbind og desinfektionsgel på hotellet.