Mød DGI Byens medarbejdere

Steffen Jungsled, Executive Chef

Som køkkenchef har jeg ansvaret for den daglige drift af alle køkkener i DGI byen. Lige fra cafeen i sport og kulturhuset, til hotellets morgenbuffet og de helt store arrangementer i Øksnehallen.

DGI Byen er altid i bevægelse og er derfor en utrolig alsidig arbejdsplads. At få lov til at bevise at vi kan servere indbydende, sund og bæredygtigt mad i særklasse til alle slags arrangementer fra 2 til 3000, er det, der gør, at jeg er glad for at være en del af DGI Byen.

Det er en fantastisk arbejdsplads, fordi vi er sat i verden for at servicere vores brugere, samt støtte sport og kulturen på Vesterbro og ikke nogle usynlige aktionærer.

 

Steen Christian Eriksen, Produktionsleder

Som produktionsleder er jeg ansvarlig for opsætning og afvikling af events i Øksnehallen og DGI Byen. Jeg bidrager med også med teknisk rådgivning til projektlederne, og så er jeg ansvarlig for bemanding, lagerbeholdning, leverandører og produktudvikling.

Jeg er med til at bevæge byen, idet jeg tilrettelægger professionelle events, der forhåbentligt overgår kundens forventninger, og så er jeg selvfølgelig en aktiv deltager i implementeringen af DGI Byens strategi.

DGI Byen er et dejligt sted at arbejde, dels fordi jeg har nogle gode kollegaer, og dels har jeg stor mulighed for selvbestemmelse i min hverdag. Og så holder jeg meget af Øksnehallen.
 

Niklas Barlyng, Reception Manager

Som Reception Manager er jeg ansvarlig for DGI Byens tre receptioner; CPH Hotel , CPH Conference og Øksnehallen.  Det er blandt mange andre ting min opgave at sørge for, at vores værter og værtinder leverer en ensartet, professionel og imødekommende service, uanset i hvilken reception man som gæst møder dem. 

Ingen dage er ens, og alle gæster er forskellige. Det er med til at bidrage til en sjov og anderledes hverdag. Og så gør det heller ikke noget, at man har gode kollegaer.

DGI Byen er et godt sted at arbejde, fordi det er en by i byen. Der er så mange forskellige tilbud og muligheder, hvad end man er til konference og har brug for en dukkert eller bare er til en omgang badminton, en strike i bowlingcenteret eller en overnatning i moderne omgivelser.