Mød DGI Byens medarbejdere

Ann Helene Kristensen, Livredder

Jeg er ansat som livredder, men sidder mest i administrationen, hvor jeg har ansvaret for den daglige drift af vores svømmehold. Mine dage går derfor både med at undervise i babysvømning/babymotorik, og med at sørge for tilmeldinger, oprettelse af hold og ad hoc opgaver i driften af Vandkulturhuset.

Jeg er med til at bevæge byens babyer, og min primære opgave er, at sørge for, at forældre og småfolk kan gå til sjove og givende aktiviteter her i DGI Byen.

Jeg er glad for at arbejde i DGI Byen, fordi jeg har meget frihed til at forme min egen arbejdsdag, og så jeg har nogle dejlige kollegaer, som understøtter min personlige og faglige udvikling. Folk omkring mig er støttende, lyttende og hjælpende, og det gør, at jeg er rigtig glad for mit arbejde.
 

Steen Christian Eriksen, Produktionsleder

Som produktionsleder er jeg ansvarlig for opsætning og afvikling af events i Øksnehallen og DGI Byen. Jeg bidrager med også med teknisk rådgivning til projektlederne, og så er jeg ansvarlig for bemanding, lagerbeholdning, leverandører og produktudvikling.

Jeg er med til at bevæge byen, idet jeg tilrettelægger professionelle events, der forhåbentligt overgår kundens forventninger, og så er jeg selvfølgelig en aktiv deltager i implementeringen af DGI Byens strategi.

DGI Byen er et dejligt sted at arbejde, dels fordi jeg har nogle gode kollegaer, og dels har jeg stor mulighed for selvbestemmelse i min hverdag. Og så holder jeg meget af Øksnehallen.
 

Pia Schjoldann, Proceskonsulent

Mit job som proceskonsulent går ud på at understøtte en kulturforandring til en løbende forbedringskultur. Det betyder i hverdagen, at jeg udfordrer de nuværende systemer og processer, faciliterer forandringsprocesser, og understøtter implementeringen via ledelse og medarbejdere.

Jeg bevæger medarbejderne til nye muligheder for at arbejde simplere og værdiskabende. Viser dem nye veje og gennem mit arbejde i DGI Byen og mit eget netværk, har det været muligt at forsyne både krisecenteret Joannahuset og herberg som f.eks. Lærkehøj med aflagte senge, der er blevet udskiftet pga. nyt design på CPH Hotel. Det er dejligt også at kunne bringe det i spil.