Åbningstider

Dato: Mandag d. 12/2 - fredag d. 16/2 (uge7)
Tidspunkt: 8.30 - 16.00
Aflevering fra kl. 8.00
 

Priser

Intropris: 1995 kr. (gælder til d. 31 december 2023).

Pris fra 1. januar: 2495 kr.

Kontaktinformation

Mail:


Tlf.:

MultiCamp i DGI Byen (uge 7)

I et spritnyt samarbejde med Din Camp, præsenterer vi den vildeste oplevelse i vinterferien (mandag - fredag) for børn i alderen 8 til 12 år.

Vil du give dine børn en fantastik oplevelse i vinterferien? Vi inviterer til et brag af en uge med masser af spændende leg og aktiviteter. DGI Byen ligger et stenkast fra Hovedbanegården, og du kan aflevere allerede fra kl. 8. Vi glæder os helt vildt!

Mangler du julegaven? Husk at vi har intropris på MultiCamp resten af året.

Intropris: 1995 kr.

Introprisen gælder til og med d. 31. december 2023. Herefter 2495 kr.

Fem festlige dage i Københavns største sportshus

Er du klar til den mest uforglemmelige vinterferie nogensinde? I samarbejde med Din Camp har vi skabt den ultimative oplevelse som du bare ikke må gå glip af. 

MultiCamp er vores nye camp for børn i alderen 8 til 12 år. Det bliver en uge fyldt med sjove aktiviteter, masser af bevægelse og nye venskaber. Uanset om du elsker at danse, spille bold, lave akrobatik eller bare vil prøve noget helt nyt, så har vi noget for enhver smag.

Hvad får du til MultiCamp i DGI Byen?

- 5-dages camp i centrum af København
- Sjove aktiviteter fra kl. 08.30 - 16.00
- Aflever dit barn fra kl. 08.00 hver dag.
- Masser af faciliteter

 
- Frugt/bolle til mellemmåltid
- Et højt sikkerhedsniveau
- Goodiebag
- Adgang til svømmehal 

Programmet er pakket med spændende oplevelser, og du kan godt regne med at komme ud i alle kroge af DGI Byen. Vi skal nemlig både i sportshallerne, bowlingcenteret, vandkulturhuset og meget mere.

Så tag dine venner under armen, stram dine snørrebånd og gør dig klar til at hoppe, løbe, danse og grine som aldrig før. Vi glæder os SÅ meget til at se jer og skabe de bedste minder sammen!

Program og Praktik

Find alt om program og praktik hos Din Camp her

Skal du med?

Vi glæder os helt vildt til uge 7, og håber at du vil med til årets sjoveste camp! Klik nedenfor og læs mere om billet, program og diverse info hos Din Camp. 

Multicamp i DGI Byen