Paul Petersens Idrætsinstitut i DGI Byen

Åbningstider

Kontor:
Mandag, onsdag, torsdag og fredag
Åbent fra kl. 08:00 til kl. 16:00
Tirsdag
Åbent fra kl. 08:00 til kl. 14:30
Lørdag og søndag
Lukket

Kontaktinformation

Mail:
mail@ppkbh.dk

Tlf.:
+45 3329 8025

Paul Petersens Idrætsinstitut er Danmarks ældste eksisterende idrætsinstitut, som har holdt til i DGI Byen siden åbningen i 1997.

Paul Petersen, der skabte instituttet tilbage i 1878, var en pioner inden for kvindegymnastikken. I dag henvender instituttet sig til alle med uddannelser, der kan bruges bredt inden for sportens verden, fra personlig træner til underviser, konsulent og eventmager. Med en stærk faglig baggrund og mange års erfaring er instituttet kendt for at uddanne studerende til at blive dygtige og kompetente inden for deres interesseområder. Uddannelsen er praktisk orienteret og fokuserer på formidling, hvor de studerende får mulighed for at anvende deres færdigheder i virkelige scenarier.

Paul Petersens Idrætsinstitut udbyder idrætsuddannelser inden for både idræt og friluftsliv. Friluftsvejlederuddannelsen fokuserer på discipliner som Kano, Havkajak, Klatring, Telemark og Turski samt Vinterfjeld. Original Sports-linjen er for dig, der elsker sport og bevægelse, samt at dygtiggøre dig som formidler. Den sidste linje X-Outdoor giver dig mulighed for at dykke ned i en verden af spændende udendørs aktiviteter. Her kan du opnå forskellige certifikater som Førstehjælpsbevis, Personlig Træner bevis, Padel 2 instruktørbevis og mange flere. Alle linjer tilbyder desuden undervisning i blandt andet Kommunikation & Undervisning, Fysiologi, og Event & Projektstyring mm.

Du kan læse mere om Paul Petersens Idrætsinstitut på deres hjemmeside

PP2.jpg PP2.jpg PP3.jpg PP3.jpg