Lav en fordelagtig aftale

Byens bedste beliggenhed

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Undenfor åbningstiderne kan du bestille værelser direkte ved CPH Hotel reception

CPH Hotel reception:
Åbent 24/7 alle ugens dage

Kontaktinformation

Mail:
cphhotel@dgibyen.dk

Tlf.:
CPH Hotel reception 
+45 3329 8070

 

CPH Hotel er med sin unikke placering i København – tæt på Hovedbanegården, Metro Cityringen og eget Parkeringshus – det oplagte valg for dig, der rejser i forbindelse med dit arbejde.

Uanset hvordan rejsevanerne ser ud, tilbyder vi simple løsninger, der gør opholdet let og ubesværet.  Vi tilbyder gerne en komplet pakke og en løbende dialog, så vi gensidigt kan opfylde forventningerne.

Prisen for værelser skal vi tale om, da den afhænger af jeres bookingfrekvens og typen af værelser I benytter, Tag derfor fat i os og hør mere om kategorierne.

Alle fordelene
Parkeringshuset ligger få meter fra hotellet, og her får du 50% på din parkering i enten 24 timer eller i 48 timer.

Morgenmaden er inkluderet - hvad enten du er til den hurtige kaffe eller har tid til at sidde med avisen.

Bookingen er enkel. I har en direkte kontakt hos os og ringer eller skriver direkte til en mail. I kan til enhver tid afbestille reservationen efter gældende afbestillingsregler, som er senest kl. 18 dagen før. 

Lufthavnen ligger ca 15-20 min. væk i taxa, og Københavns Hovedbanegård er lige om hjørnet.

Den hurtige sult kan du stadig få stillet hos os i form af snacks, friske salater, sandwiches, kaffe og et bredt udvalg af drikkevarer. 
Vi bor i Kødbyen på Vesterbro. Her får du alt det bedste, som københavnerkøkkenet kan tilbyde og på mindre end fem min. er du i et mekka af restauranter og takeaway, som du er velkommen til at tage med tilbage på værelset.

Kundemødet er oplagt og en mulighed. Vi har professionelle mødelokaler i hotellet, som kan lejes, eller I kan sidde i vores moderne loungeområde - næsten uforstyrret og tale forretninger.

Fritiden har vi også tænkt på! Når arbejdsdagen er omme, tilbyder vi et gratis fitnessrum, bordtennis eller en bowlingbane hvis der er ledigt på dagen. Alt det kan du læse mere om her på hjemmesiden.