Ofte stillede spørgsmål

Fandt du ikke svar på det du søgte? Nedenstående finder du vores FAQ boks hvor de mest almindelige spørgsmål bliver besvaret. Du er også meget velkommen til at rette henvendelse til os, enten via mail eller telefon.
 

Kontakt os

Hvordan kommer jeg fra lufthavnen til hotellet?

Den nemmeste vej fra lufthavnen til hotellet er med metro eller regionaltog til Hovedbanen. Turen tager ca. 12 minutter med tog, lidt længere med metro, og hotellet ligger 5 minutter fra stationen.

Hvordan kommer jeg fra Hovedbanen til hotellet?

CPH Hotel ligger 5 minutter fra stationen.

Hvilke afbestillingsvilkår gælder?

- Ved afbestilling efter kl. 16 på ankomstdagen hæfter man for 1. nat
- Ved bestilling af ”Ikke refunderbar” værelser er afbestilling ikke en mulighed.
- Ved afbestilling af værelser der er booket i forbindelse med anden aftale/ firmaaftale med DGI Byen/CPH Hotel vil afbestilling fremgå særskilt af denne aftale.

Tilbyder I en shuttlebus service fra lufthavnen?

Nej, men det er nemt at komme til hotellet med metro og regionaltog fra Hovedbanegården.

Har I ekspres-checkin?

Brug appen Aeroguest til at tjekke ind før ankomst. Hvis du bruger appen, kan du også bruge din mobiltelefon som nøgle til værelset.

Hvornår kan jeg tjekke ind?

Kl. 14.00. Receptionen har åbent 24 timer i døgnet, men hvis du ankommer efter midnat, vil vi bede dig give os besked.

Hvornår skal jeg tjekke ud?

På afrejsedagen kl. 12.00.

Er der køleskab på værelserne?

Der er ikke køleskab på vores værelser. Vi er stolte af at være et miljøvenligt hotel, og har derfor valgt ikke at inkludere en minibar i vores værelsessortiment. Vi har et bredt udvalg af drikkevarer og snacks i vores hotellobby. Vi opbevarer også gerne mindre køleelementer eller medicin i vores lobby, hvis der skulle være behov.

Hvad er maksimumkapaciteten for værelserne?

Vi tilbyder flere forskellige værelsestyper med plads til 1-4 personer. Hvis I er 4 personer, skal I vælge vores Standard eller Superior Family.

Har I værelser med badekar?

Nogle af vores værelser har badekar. Hvis du ønsker at sikre dig et værelse med badekar, anbefaler vi, at du booker et Superior King. Du er også altid velkommen til at skrive til os før ankomst og ønske at få et værelse med badekar. Vi gør vores absolut bedste for at opfylde ønsker, men vi kan desværre ikke garantere noget.

Kan jeg få et værelse med balkon?

Nogle af vores værelser har balkon. Vi anbefaler, at du skriver til os før ankomst, hvis du ønsker balkon og derefter gør vi vores absolut bedste for at opfylde ønsket, men kan ikke garantere, at det kan lade sig gøre. Vær opmærksom på, at rygning er strengt forbudt på alle balkoner.

Må man ryge på hotellet?

CPH Hotel er røgfrit, også på vores balkoner. Vi henviser til ryge-zonerne på vores udendørs arealer.

Er hotellet handicap-venligt?

Vores hotel har ingen høje kanter ved indgange eller værelser, og der er altid elevator til rådighed. Vores morgenmadsrestaurant befinder sig i stueplan, og der er er elevator til svømmehal og bowlingcenter. Kontakt os på forhånd, hvis du har brug for et værelse med faciliteter for kørestolsbrugere.

Kan jeg efterlade min bagage, før jeg tjekker ind og efter jeg har tjekket ud?

Du er velkommen til at opbevare din bagage i vores bagagerum. Servicen er gratis.

Er der parkeringsfaciliteter tilknyttet hotellet?

Det lokale parkeringshus er tilgængeligt for alle mod betaling, med indkørsel via. Ingerslevsgade/Staldgade. 

Er bowling inkluderet?

Som hotelgæst har du 1 times gratis bowling pr. dag, du bor her. Du skal kun betale skolejen på 15 kr. pr. pers. pr. par. Bowling afhænger af ledighed på dagen.

Kan jeg spise morgenmad på hotellet?

Morgenmad er inkluderet i dit ophold og serveres i vores smukke restaurantbygning mandag - fredag fra 07.00 – 10.00 og weekender/helligdage fra 07.30 – 11.00.

Har I en restaurant?

Vores restaurant er kun en morgenmadsrestaurant. Vi ligger midt i Kødbyen, hvor du finder mange rigtig gode restauranter i forskellige prislejer inden for kort gåafstand til. Spørg i receptionen, så hjælper vores værter med anbefalinger.

Kan jeg leje en cykel?

Vi tilbyder cykeludlejning direkte i receptionen. Cykeludlejning afhænger af ledighed på dagen og koster 150 kr. pr. cykel pr. dag.

Må jeg medbringe kæledyr?

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr på hotellet. Den eneste undtagelse er førerhunde.

Hvordan kommer jeg nemmest rundt fra hotellet?

CPH Hotel har en meget central beliggenhed, så du kan gå rundt til det meste. Vi ligger tæt på Hovedbanen, hvorfra du kan tage metro, bus eller tog til din destination. Vi anbefaler at købe et CityPass. Med et CityPass kan du bruge al offentlig transport i Hovedstadsområdet i 24, 48 eller 72 timer. CityPass kan købes i 7eleven på Hovedbanen eller direkte på din mobiltelefon.

Sælger I sightseeingbilletter?

Vi sælger billetter til Red Buses sightseeing i receptionen. Hvis du ønsker anbefalinger eller billetter til andre attraktioner, så kom endelig forbi os i lobbyen og lad en af vores værter hjælpe dig.

Hvilke attraktioner er der i nærheden?

CPH Hotel ligger i gå afstand af både Tivoli, Rådhuspladsen, Nationalmuseet, Havnebadet og shopping-området omkring Strøget. CPH Hotel ligger i hjertet af Kødbyen og Vesterbro, nogle af de hippeste kvarterer i verden fyldt med restauranter, klubber og butikker med dansk og internationalt design.

Er det nemt at finde et sted at spise i nærheden?

CPH Hotel er placeret i Kødbyen med nem adgang til et bredt og varieret udvalg af lækre restauranter. Vores værter og værtinder står altid klar med en anbefaling, hvis du kigger forbi vores lobby.

Har I fundet min glemte genstand?

Hvis du har glemt en genstand på CPH Hotel, kan du se mere her.