Attraktioner og seværdigheder i København

Hvis I besøger København og er på udkig efter noget at bruge dagene på, er der masser af muligheder.

CPH Hotel er beliggende i hjertet af København. Som gæst på vores hotel har du Vesterbro på den ene side og Indre By på den anden, 50 meter til Hovedbanegården, Kødbyen i baghaven, Tivoli og Strøget et par minutter væk og kun 20 minutter til lufthavnen. CPH Hotel er med andre ord omgivet af det bedste, København kan tilbyde. Du kan se vores forslag til byens bedste seværdigheder her, vores tips til lokalområdet her, vores restauranttips her, og du er selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig til vores personale for at modtage gode råd og forslag.

Som gæst på CPH Hotel har du selvfølgelig også en række fantastiske fordele. Du kan:

Bowle gratis i DGI Byens Bowling (spørg på dagen omkring ledighed)

Guideservice Danmark - guides og byvandringer i København

Der er så mange dejlige steder at opleve i København og bag kulisserne og næste gadehjørne gemmer der sig ofte gode historier. De gode historier kender en lokal og du kan få alle de bedste i selskab med vores Guideservice Danmark's guider i København.

Du kan vælge dit helt eget tema lige efter dine interesser eller hoppe med på en planlagt tur sammen med andre. Se alle mulighederne her.

Uanset om du tager på tur med eller uden guide, vælger din egen guide eller hopper på en planlagt tur, så ønsker vi dig god fornøjelse under dit ophold her på hotellet.