Kødbyen i København

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag:
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag:
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag:
Lukket

CPH Hotel reception:
Åbent 24/7 alle ugens dage

Kontaktinformation

Mail:

Tlf.:
Booking
+45 3329 8060
CPH Hotel reception 
+45 3329 8070

CPH Hotel er beliggende i hjertet af København som nabo til byens gamle Kødby, der indtil for få årtier siden stadig husede et hav af slagtere og andre virksomheder i kødindustrien. I dag er Kødbyen et af byens mest hippe områder, og slagterne har fået naboer, der beskæftiger sig med kunst, kultur og kreativitet.

Den Brune Kødby, der ligger tættest på CPH Hotel, huser teatre, kulturhuse og kunstskoler for børn. Den Grå Kødby, som du finder i Staldgade og Slagtehusgade, byder på teater, kunsthal, gallerier og et hav af kreative og mikro-fødevarevirksomheder. I Den Hvide Kødby finder du innovationsvirksomheder og restauranter, butikker, cafeer og klubber for enhver smag.

Tjek restauranter i Kødbyen her , se vores anbefalinger til nogle af de andre spændende steder i lokalområdet herunder eller gå selv på opdagelse. Kødbyens aktivitetskalender er mindst ligeså spændende så hold øje med events og festivaler i området. Du er altid velkommen til at henvende dig til vores værter for gode råd.
 

Kunst og teater i Kødbyen

- Galleri Bo Bjerregaard . Det veletablerede galleri kom til Kødbyen i 2007 og præsenterer international contemporary art fra Europa og Amerika med primært fokus på maleri, og lejlighedsvis skulptur, foto, video og installationer.

- Galleri V1 . V1 åbnede som et af Kødbyens første gallerier i 2002, og præsenterer etablerede og upcoming kunst og kunstnere, der med forskellige udtryksmidler interagerer med samfundet.

- Husets Teater . Intimt teater ved Halmtorvet, der spiller intense dramaer i den tyskinspirerede tradition.

- Teater S/H . Eksperimenterende teater, en scene for teater, kunst og politik, der undersøger aktuelle samfundsmæssige og politiske emner på tværs af genre og form.

Butik og innovation i Kødbyen

- Kødbyens Høker . Nyd stemningen, friskbagt økologisk brød og en kop billig kaffe på bænkene ved det lille bagerudsalg midt i Den Grå Kødbys morgenvrimmel.

- Kødbyens Is . Håndlavede, økologiske ispinde med en smag af himlen og designet som slik for øjet.

- Prolog/Nibble . Håndbåren kaffe, skarpe baristaer og en verden af magasiner om mad i alle tænkelige kombinationer.

- Space10 . Research og designlab, der arbejder for et bedre hverdagsliv for mennesker og planeten. Besøg det åbne galleri eller deltag i en event.

Musik og natteliv i Kødbyen

- Jolene Bar . Rå og rummelig natklub med skarpt DJ-repertoire.

- Mesteren & Lærlingen . En god, gammel og opdateret slagterbodega, hvor du både kan nyde en håndbajer, lytte til god musik og deltage i quizzer.

- NOHO . Kom til fredagsbar, social dining eller bare suveræne cocktails og nyd den detaljerede indretning.

- Råhuset . Lille spillested med bredt repertoire for undergrundsbands og små festivaler med rock, jazz, verdensmusik, elektronisk, punk, hiphop og klassisk.

Folkehuset Absalon

Vesterbro er meget mere end Kødbyen, så prøv også at lægge vejen forbi Folkehuset Absalon , der har fællesspisning hver eneste aften året rundt, men også byder på bordtennis, brætspil, bevægelse, biograf og boy band-quizzer.

Istedgade.jpg Istedgade.jpg meetpacking5.jpg meetpacking5.jpg