Seværdigheder i København

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Undenfor åbningstiderne kan du bestille værelser direkte ved CPH Hotel reception.

CPH Hotel reception:
Åbent 24/7 alle ugens dage

Kontaktinformation

Mail:
CPHHotel@dgi-byen.dk

Tlf.:
Booking: +45 3329 8060
CPH Hotel reception: +45 3329 8070

Som gæst hos CPH Hotel er du omgivet af det bedste, København kan tilbyde. Du er altid velkommen til at henvende dig til vores personale for at modtage gode råd og forslag til ture og oplevelser i byen. Start med at lade dig inspirere af vores udvalgte oplevelser:

De obligatoriske

I København finder du et væld af turistattraktioner som den mere end 100 år gamle forlystelsespark Tivoli, der ligger 5 minutters gang fra CPH Hotel. København rummer seværdigheder og attraktioner til mange dages besøg, og har du aldrig besøgt København før, er det obligatorisk at slå et smut forbi den berømte statue Den Lille Havfrue, Amalienborg Slot,  hvor den danske regent bor, og Rundetårn, der er et af Københavns vartegn.

Klassikere

Glem heller ikke klassikere som fristaden Christiania, Nationalmuseet, Statens Museum for Kunst, Zoologisk Have eller Glyptoteket, der har flotte udstillinger med klassiske værker. Hvis I har flere dage, kan I tage toget til Helsingør og se Kronborg, scenen for Shakespeares Hamlet.

Museer og udstillingssteder

Hvis I er på jagt efter en anderledes museumsoplevelse, kan I tage forbi Den Blå Planet, der er Nordeuropas største akvarium, hvor de over syv millioner liter vand danner rammerne for en helt unik oplevelse. I kan også besøge Experimentarium, hvor I selv kan lave opfindelser og prøve videnskaben af, eller I kan besøge Planetariet , der formidler astronomi og rumforskning.

I kan også besøge Dansk Arkitektur Center (DAC) eller Dansk Design Center, der begge holder til i bygningen BLOX, der i sig selv er et besøg værd. I kan udforske Københavns historie på Københavns Bymuseum eller fordybe jer i guldalderbilledhuggeren Bertel Thorvaldsen på Thorvaldsens Museum.

Badeliv

Hvis solen skinner byder København på masser af bademuligheder. I kan tage i den store Amager Strandpark, hvor man kan bade i Øresund, leje vandcykler og havkajakker. I kan også bade i Københavns Havn bl.a. ved Islands Brygge, i Sluseholmen og i Nordhavn. I sommermånederne er der fri adgang til at benytte alle havnebade.

Shopping

I kan shoppe på Strøget, Københavns største butiksgade med kendte mærkevarer af både danske og internationale designere, men prøv også alle sidegaderne og brokvartererne, der har hvert sit særpræg. Få personlige tips til shopping hos vores værter.