Polterabend i DGI Byen

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Priser

For priser, ring og hør nærmere.

Kontaktinformation

Mail:
aktiviteter@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8020

Send os dine ønsker!

I DGI Byen kan I holde den sjoveste polterabend med et væld af fede aktiviteter. Skydning, bowling og meget andet. Læs mere her.

DGI Byens mange sjove og underholdende aktiviteter giver ideelle muligheder for at planlægge en vellykket polterabend. DGI Byen ligger midt i København, 50 meter fra Hovedbanegården og med Kødbyen som nabo, så rammerne er optimale for en sjov og anderledes polterabend.

Til en polterabend er det de sjove og anderledes aktiviteter, der gør dagen mindeværdig. Så hvorfor ikke planlægge en tur på vores skydebane,  hvor I kan prøve at skyde med pistoler og rifler, eller også kan I prøve kræfter med bueskydning?
I kan også prøve en underholdende omgang human football,  en tur i bowlinghallen  eller klatre. Senere på dagen kan I besøge vores restaurant, hvor vi, efter aftale, serverer lækker mad og gode drikkevarer.

DGI Byen er gerne behjælpelige med at finde på gode ideer til den perfekte polterabend og stå for planlægning. Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler. Vi glæder os til at byde jer velkommen.