Information til standholdere

Kontaktinformation

Mail: Fair@dgibyen.dk
 

DGI Byen har mange års erfaring med at tilrettelægge standpakker og tilkøb, så du som udstiller, arrangør eller sponsor af et arrangement i vores lokaler kan fremvise dine produkter og ydelser på en elegant og indbydende måde.

Find den rette standpakke

Her finder du vores messekatalog  (PDF). Efter ønske, kan vi sammensætte den helt rigtige standpakke, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at høre mere eller modtage et tilbud.

Har du andre spørgsmål om vores stande, fx om størrelser og mål, indhold eller leje af diverse produkter, er du også altid velkommen til at kontakte vores projektkoordinator. Vi glæder os til at hjælpe dig.


M: Fair@dgibyen.dk


Se Øksnehallens udstillervilkår her  (PDF).

 

Ofte stillede spørgsmål

Fandt du ikke svar på det du søgte? Nedenstående finder du vores FAQ boks hvor de mest almindelige spørgsmål bliver besvaret. Du er også meget velkommen til at rette henvendelse til os, enten via mail eller telefon.
 

Kontakt os

Hvor mange m2 er Øksnehallen?

Øksnehallen er 5000m2.

Hvor mange mennesker kan der maximalt være?

Vi kan have op til 3400 siddende gæster.

Hvilke arrangementer kan holdes i Øksnehallen?

I Øksnehallen kan man booke messer, konferencer, jule- eller sommerfester, udstillinger, produktlanceringer og meget mere.

Hvad er standardopsætning i Øksnehallen?

Vi har ingen standardopsætning i Øksnehallen, vi skræddersyr alt efter dine ønsker og behov.

Kan vi medbringe vores eget AV?

DGI Byen leverer al AV i Øksnehallen og står klar med vejledning fra professionelle fagfolk, der kender Øksnehallen og kan levere en fantastisk opsætning efter jeres ønsker og behov.

Kan vi medbringe F&B?

DGI Byen leverer al forplejning i Øksnehallen. Vores kokketeam leverer mad af høj kvalitet baseret på lokale råvarer til alle typer arrangement. Vi tager selvfølgelig også højde for allergener.

Findes der parkering tæt på Øksnehallen?

I hjertet af DGI Byen findes det lokale parkeringshus

Er der mulighed for at parkere lige uden for Øksnehallen?

Nej, pladsen foran og omkring hallen er fredet og må derfor ikke bruges til parkering. Der er parkeringsmuligheder i lokalt parkeringshus bag Øksnehallen.

Er Øksnehallen handicapegnet?

​​​​​​Hallen er fuldt tilgængelig for personer i kørestole.

Er det muligt at have biler i Øksnehallen?

Ja, det er muligt at have biler i hallen i forbindelse med et arrangement. Dog er der krav til, hvordan bilens tank er fyldt. Kontakt os gerne og hør nærmere. 

Findes der dagslys i Øksnehallen?

​​​​​​Øksnehallen har både tagvinduer og vinduer på siden af Øksnehallen. Vi kan dække dem helt eller delvist, så de passer bedst til dit arrangement.

Hvad er målene på Øksnehallen?

Se plantegning for specifikke mål her .

Hvordan kan vi brande vores arrangement i og udenfor Øksnehallen?

Det er muligt at hænge bannere over Øksnehallens indgang og på en stor pylon ved indkørslen fra Halmtorvet. Vi tilbyder også reklameplads andre steder i DGI Byen. Inde i hallen kan vi indfri langt de fleste ønsker og behov. Kontakt os og hør nærmere.

Er der Wi-Fi?

Ja.

Er der hotel i nærheden?

CPH Hotel er ligesom Øksnehallen en del af DGI Byen. Vi formidler også gerne kontakt til andre hoteller i området.

Findes der break-out rum i forbindelse med Øksnehallen?

Der er mulighed for break-out rum i de øvrige lokaler i DGI Byen, CPH Conference, Spisehuset, CPH Hotel og idrætshallerne. Der kan også etableres break-out rum i Øksnehallen med lydisolerede vægge eller adskillelse kan etableres via AV-løsninger med høretelefoner. Kontakt os og hør nærmere.