Moderne faciliteter og udstyr

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Priser

For priser, ring og hør nærmere.

Kontaktinformation

Mail:
salg-booking@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8060

Planlægger du at afholde et møde, en konference, en messe eller noget helt fjerde, så kan du gøre det i DGI Byen. Med vores moderne faciliteter og driftssikre udstyr kan vi opfylde ethvert af dine behov - hvad end I er 4 eller +4.000 deltagere.

Kontakt os for jeres muligheder

Har du en forespørgsel? Vi sidder klar til at hjælpe og ser frem til at høre fra dig.

I både Øksnehallen og CPH Conference finder du faciliteter, der lever op til alle kriterier for moderne lokaler, hvori du kan afholde alle typer arrangementer. I CPH Conference tilbyder vi standard teknisk setup i alle rum, mens vi i Øksnehallen kan vejlede om og tilpasse teknikken efter dine behov. CPH Conference har modtaget hele fem stjerner af HORESTA i klassificeringen som et konferencecenter, der lever op til de 120 kvalitetskriterier defineret af Horestas pointsystem.

Mange møder og konferencer bliver i øjeblikket afviklet med forskellige online løsninger. Derfor har vi beskrevet flere cases her på hjemmesiden under . Kontakt os gerne med jeres ønsker, så laver vi et uforpligtende tilbud.

Du er altid velkommen til at kontakte os  med henblik på forespørgsler om faciliteter og udstyr. Vi glæder os til at høre fra dig.