Blandt Danmarks bedste

NYHED! Få pris med det samme eller send os dine ønsker

Med få klik kan du nu få en samlet pris på jeres næste arrangement. 
Skal vi derimod skræddersy eller tilpasse jeres mødepakker, er du velkommen til at lave en forespørgsel herunder.

Har I en firmaaftale eller booker under statens SKI aftale - kontakt os direkte.

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Priser

For priser på mødepakker og tilkøb, ring og hør nærmere.

Kontaktinformation

Mail:
Salg-booking@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8060

I samarbejde med

CPH Conference - som er en del af DGI byen, samarbejder med flere forskellige bookingportaler. Vi er bl.a. medlem af Foreningen Danske Konferencecentre (DKBS), der er en sammenslutning af Danmarks bedste kursus- og konferencecentre.
I samarbejdet er DKBS ansvarlige for at kvalitetssikre vores konferencefaciliteter, så vores kunder altid kan afholde møder og konference i lokaler, der lever op til forventningerne. Du finder DKBS og samarbejdet her .

Vi samarbejder også med Evarto, som er en booking platform for både private og virksomheder, der uforpligtende kan indhente tilbud på deres arrangement. Evarto tilbyder alle former for venues landet over samt festarrangører og cateringkøkkener, der alle står klar til at hjælpe jer videre.
Du kan læse mere om Evarto her.

Optimeet - som er en del af Kursuslex, finder du ligeledes en meget hjælpsom bookingportal, der huser mere end 160 forskellige kursus- og konferencecentre over hele Danmark. Så ønsker I mere end ét tilbud til jeres næste event - er der mange muligheder.

MeetingManager.dk  er endnu en professionel indkøbsportal og partner, som er en del af vores store netværk. Hos MeetingManager skal du oprettes som kunde, men får derefter adgang til mange forskellige værktøjer til håndterinig af jeres event.

 

DKBS_galleri.JPG DKBS_galleri.JPG DKBS_galleri (1).jpg DKBS_galleri (1).jpg

Send os dine ønsker!