Særlige tiltag ved brug af sportshaller

Herunder finder du svar på de mest stillede spørgsmål i lukkeperioden. Øvrige spørgsmål vedr. hallerne bedes stillet til vand-sport@dgi-byen.dk​​​​​​​ .

Bordtennis/Badminton
Alle bookinger er aflyst til og med foreløbig 10. maj. Penge/klip bliver tilbageført til jeres medlemsprofil og kan benyttes til booking på et senere tidspunkt.

PBS abonnementer;
Alle PBS abonnementer er automatisk sat i bero, foreløbig i perioden d. 12. marts – 10. maj og gæster skal derfor ikke selv gøre noget aktivt. Faktura for april var udsendt før nedlukningen og skal betales som normalt. Når vi genåbner, vil den endelige bero-periode automatisk blive modregnet i maj og juni afhængig af, hvad det samlede beløb for bero-perioden bliver.

Årskort
Vi forlænger årskort med det endelige antal lukkedage.

Svømmehold
Vi forventer at genoptage al undervisning, når vi genåbner. Information om erstatningsundervisning for de forløb, som allerede var i gang, og information om nye datoer for planlagte hold med start i lukkeperioden vil blive meldt ud, så snart vi kender datoen for genåbning.  

Privatundervisning
Alle lektioner er aflyst til og med foreløbig 10. maj. Vi kontakter jer, så snart vi kender datoen for genåbning.  

Saunagus/aquahold
Alle hold er aflyst til og med foreløbig 10. maj. Penge/klip bliver tilbageført til jeres medlemsprofil og kan benyttes til booking på et senere tidspunkt. 

Sport og motion - bevæg jer i DGI Byen

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Hallerne:

Mandag til søndag
Åbent fra kl. 07:00 til  kl. 23:00
Adgang til omklædning
Åbent fra kl. 06:30 til kl. 23:30

Kontaktinformation

Mail:
vand-sport@dgi-byen.dk
(ved almindelige henvendelser)
abonnement@dgi-byen.dk
(ved abonnement og opsigelse)

Tlf.:
+45 3329 8080

Klar til bevægelse?

I DGI Byen er der rig mulighed for at få lov til at bevæge sig. I kan udnytte vores moderne faciliteter både til vands og til lands. Læs mere her.


I DGI Byen har I mulighed for at dyrke de mest populære former for sport og idræt. Vores mange faciliteter sætter de optimale rammer for at være sammen, komme i form og bevæge sig.

I kan dyrke en masse forskellige sportsgrene både til lands og til vands. For eksempel kan I spille bordtennis og badminton eller dyrke aquasport i svømmehallen.

Hvad end I er en institution, en skoleklasse, en forening , en seniorklub eller bare et par gode venner, der gerne vil mødes om en fysisk aktivitet i midten af København, så er DGI Byen det rette sted. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kom igang med det samme og book din næste aktivitet her .

 
 

Klatring (1).jpg Klatring (1).jpg Bowling (1).jpg Bowling (1).jpg

Velkommen til DGI Byen

Her kan du orientere dig på kortet over vores forskellige faciliteter: DGI Byen, DGI Byens Café, Idrætshuset, Sportshuset, Gymnastikhuset, Skyttehuset, Forsamlingshuset, Spisehuset, Vandkulturhuset, CPH Hotel, CPH Conference, CPH Bowling, Vestauranten, P-huset, Bygning 55 og Øksnehallen. DGI Byen ligger midt i København 50 meter fra Hovedbanegården.

Find vej
CPH ConferenceØksnehallenVandkulturhusetCPH HotelParkeringshusParkeringspladsBilletsalgIdrætshusetSpisehusetVestaurantenBygning 55Træningshuset For- samlings- huset CaféDGI Byens Administration Skyttehuset, kælder SportshusetCPH BowlingGymnastikhuset Hotel Lounge Tietgensgade Københavns Hovedbanegård (50 m) TietgensgadeIngerslevsgadeIngerslevsgadeStaldgadeMod Halmtorvet