Sport og motion - bevæg jer i DGI Byen

Åbningstider

For særlige åbningstider, fx påske, jul og nytår, se her.

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

 

Kontaktinformation

Mail:
vand-sport@dgi-byen.dk
(ved almindelige henvendelser)

Tlf.:
+45 3329 8080
Mandag - Torsdag
09.00 - 16.00
Fredag
09.00 - 15.30

Virtuel rundtur i DGI Byen

Klar til bevægelse?

I DGI Byen er der rig mulighed for at få lov til at bevæge sig. I kan udnytte vores moderne faciliteter både til vands og til lands. Læs mere her.

Giv et gavekort


I DGI Byen har I mulighed for at dyrke de mest populære former for sport og idræt. Vores mange faciliteter sætter de optimale rammer for at være sammen, komme i form og bevæge sig.

I kan dyrke en masse forskellige sportsgrene både til lands og til vands. For eksempel kan I spille bordtennis og badminton eller dyrke aquasport i svømmehallen.

Hvad end I er en institution, en skoleklasse, en forening en seniorklub eller bare et par gode venner, der gerne vil mødes om en fysisk aktivitet i midten af København, så er DGI Byen det rette sted. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kom igang med det samme og book din næste aktivitet her .

 
 

Klatring (1).jpg Klatring (1).jpg Bowling (1).jpg Bowling (1).jpg

Velkommen til DGI Byen

Her kan du orientere dig på kortet over vores forskellige faciliteter: DGI Byen, DGI Byens Café, Idrætshuset, Sportshuset, Gymnastikhuset, Skyttehuset, Forsamlingshuset, Spisehuset, Vandkulturhuset, CPH Hotel, CPH Conference, CPH Bowling, Vestauranten, P-huset, Bygning 55 og Øksnehallen. DGI Byen ligger midt i København 50 meter fra Hovedbanegården.

Find vej
CPH ConferenceØksnehallenVandkulturhusetCPH HotelParkeringshusParkeringspladsBilletsalgIdrætshusetSpisehusetVestaurantenBygning 55Træningshuset For- samlings- huset CaféDGI Byens Administration Skyttehuset, kælder SportshusetCPH BowlingGymnastikhuset Hotel Lounge Tietgensgade Københavns Hovedbanegård (50 m) TietgensgadeIngerslevsgadeIngerslevsgadeStaldgadeMod Halmtorvet