Hjem
Landhold

Svømmehold for voksne

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Vandkulturhusets billetsalg:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 06:00 til kl. 21:00
Fredag
Åbent fra kl. 06:00 til kl. 18:30
Lørdag
Åbent fra kl. 08:00 til kl. 18:00
Søndag
Åbent fra kl. 08:00 til kl. 17:00

Husk vi har åbent 365 dage om året, dog kan der forekomme lukninger af visse bassiner pga. vedligeholdelse eller foreninger der benytter disse.

Springbassinet Fjeldsøen er åbent hver dag fra kl. 10.00

Priser

For priser og hold, læs mere her .

Kontaktinformation

Mail:
vand-sport@dgi-byen.dk
(ved almindelige henvendelser)
abonnement@dgi-byen.dk
(ved abonnement og opsigelse)

Tlf.:
+45 3329 8080

Book dit hold her

I DGI Byens svømmehal, Vandkulturhuset , tilbyder vi professionelle svømmehold for voksne, der for eksempel ikke har lært at svømme eller lider af vandskræk. Med udgangspunkt i dine behov differentierer vi undervisningen, så hver enkelt deltager får mulighed for at udvikle sig i den retning, de har brug for.

Du kan se ledighed og tilmelde dig her.  
Vi glæder os til at byde dig velkommen.
 

Crawl for begyndere og let øvede

Svømmehold for både begyndere og let øvede. Underviserne screener dine færdigheder og placerer dig herefter på det hold, hvor du vil få mest ud af undervisningen.

Der er et begrænset antal pladser. Der vil blive sat fokus på kropspositionen i vandet, sammensætningen af ben- og armtag samt vejrtrækning.

Kan man disse 3 ting, er man godt på vej. For at nå dertil vil vi gennem øvelser arbejde med de forskellige dele af crawltaget og til sidst få en sammenhængende svømmestil.

Sted
Vandkulturhuset, Idrætsbassinet

Information om forløbet
Det er muligt at træne 1 x ugentligt på egen hånd i den almindelige åbningstid imellem undervisningsgangene i de 4 eller 8 uger, hvor forløbet varer.

Pris
1245 kr. pr. person.

Tilmeld dig her .

Vandtilvænning for voksne

Holdet til dig, der enten er vandskræk eller som ikke har fået lært at svømme. 
Undervisningen er differentieret og tager udgangspunkt i lige netop dig og dine behov. 

Vi starter fra begyndelsen og bevæger os fremad mod oplevelsen af glæde og tryghed i vandet. 
Vi arbejder med et forløb på 8 uger, med undervisning én gang om ugen.

Sted
Vandkulturhuset, Idrætsbassinet

Information om forløbet
Det er muligt at træne 1 x ugentligt på egen hånd i den almindelige åbningstid imellem undervisningsgangene i de 4 eller 8 uger, hvor forløbet varer.

Pris
1245 kr. pr. person.

Tilmeld dig her .

Vandtræning for gravide

Opnå velvære og god form under graviditeten. Du kan starte efter 14. graviditetsuge, og du behøver ikke at kunne svømme for at deltage.

For gravide er der særlige fordele ved at træne i vand. Vandets opdrift gør at tyngdepåvirkningen er væsentlig mindre end på land, så kroppen føles lettere. Vandet er mobilt og dets modstand aktiverer alle kroppens muskler. Vandet yder et blidt pres på huden, som stimulerer venepumpen, hvilket forebygger og afhjælper hævelser i ben og hænder.

Vi vil have fokus på hensigtsmæssig kropsholdning og arbejde med forskellige redskaber, lave øvelser for led, kredsløb, styrke, udstrækning og afspænding. Øvelserne tilpasses den enkelte deltager, og der gives flere sværhedsgrader, så alle kan være med.

Max. 16 deltagere per hold.

Sted
Vandkulturhuset, Idrætsbassinet

Information om forløbet
Det er muligt at træne 1 x ugentligt på egen hånd imellem undervisningsgangene i de 8 uger, hvor forløbet varer (i den almindelige åbningstid).

Pris
1245 kr. pr. person for 8 undervisningsgange.

Tilmeld dig her .

Intensivt svømmekursus

Intensivt svømmekursus for både begyndere og erfarne svømmere, der gerne vil lære at svømme eller få genopfrisket teknikker på blot 4 uger. Fokus vil være på brystsvømning, flydning og vandtrædning. Erfarne svømmere er velkomne til at komme og få pudset teknikken af. Crawlere henvises til crawl kurserne.

Sted
Vandkulturhuset, Idrætsbassinet

Information om forløbet
Det er muligt at træne 1 x ugentligt på egen hånd i den almindelige åbningstid imellem undervisningsgangene i de 4 uger, hvor forløbet varer.

Dage
Undervisning foregår to gange ugentligt

Pris
1245 kr. pr. person.

Tilmeld dig her

Aquahold

Kom og prøv vores forskellige Aquahold. Vi garanterer, at det bliver sjovt, og at du får sved på panden eller ro i sjælen.

Aqua-træning er desuden yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes eller ønsker skånsom træning. Kroppen kan trænes på en måde, som ikke er mulig på landjorden.

Vægtløshed, bevægelsesfrihed og vandets modstand giver mulighed for træning, hvor alle kan være med – uanset alder og træningsniveau. Redskaber kan inddrages i undervisningen af instruktøren.

Aqua Bike
Både skånsom og effektiv cykling på en specialfremstillet, stationær cykel i vand. Cyklen står på bunden af bassinet og er indstillet sådan, at du sidder med den øverste del af overkroppen over vandet. Du får både styrket dine muskler og udfordret din kondition. Du kan bruge almindeligt badetøj sammen med et par cykelshorts eller tights, der beskytter inderlårene mod sadlen. Badesko anbefales.

Aqua Power Pilates
Undervisningen består af styrke- og smidighedsøvelser, rotationer, balancestillinger mv. I vandet kan du opnå ro og velvære gennem udvikling af smidighed, balance og styrke. Kombinationen af vand og pilates vil give dig en følelse af frihed og bevægelighed samt blødgøre spændte og belastede områder.

Aqua Morgengymnastik
Morgengymnastik i vand, på dybt vand, vender tilbage til DGI Byen. Selvfølgelig med bælte, hvis der er behov for det. Har du brug for at starte dagen med noget morgengymnastik i vand, så er det her lige sagen. Vi er klar til at byde de morgenfriske velkommen.

Aqua Yoga
AquaYoga er for dem, der ønsker at dyrke skånsom træning.
Med AquaYoga kombinerer vi det bedste fra to verdener, med fokus på vejrtrækning og core, i vand til livet.
Der skal arbejdes med Yoga stillinger med udfordring fra vandets anderledes tyngdekraft.
Træning i vand er skånsomt for led og krop, og er en god måde at få træning ind i hverdagen hvis du har skader, er gravid, har gigt eller lignende.
Start dagen med at dyrke yoga, få et ekstra pusterum i din hverdag.


Tilmeld dig her .

Lej en svømmelærer

Går du og overvejer at starte på et svømmehold, men er I tvivl om, hvilket hold der passer til dig?

Er du en erfaren svømmer, der gerne vil blive endnu bedre – men mangler nogen til at vejlede dig?

Søger du privatundervisning - til dig selv eller dine børn?

Vi tilbyder privat svømmeundervisning, hvor du vil blive vejledt af en af DGI-byens erfarne svømmelærere. Alt efter om du er voksen, barn, nybegynder eller mere erfaren har vi den helt rette instruktør til dig. Se alle instruktørprofilerne under booking. 

Op til 2 personer kan deles om en tid, uden ekstra betaling.
Hvis i er 2, der ønsker at dele en tid, så book tiden og kontakt os efterfølgende på idraetadm@dgi-byen.dk, så vi ved, at I kommer 2. Det anbefales, at begge deltagere er på nogenlunde samme niveau, så i får mest muligt ud af undervisningen.

Tilmelding er inkl. entre for den tilmeldte samt én ledsager.
Hvis øvrige tilskuere ønsker at gå med ind, så skal der købes en tilskuerbillet til 25kr. Med en tilskuerbillet, så kan undervisningen følges fra kanten (man må ikke gå i vandet). Hvis man ønsker at bade, så skal der købes en almindelig adgangsbillet.

En lektion á 30 minutter koster 450kr.

Hvis du ønsker at booke 4 x 30 minutter, så er prisen 1350 kr. – du får derved én undervisningsgang gratis.

Klippekort med 4 klip til 1350 kr. kan købes online via vores bookingsystem (klik på linket 'Klippekort' i  menuen til venstre).


Kontakt os for booking af 4 x 30 minutter.

Der kan forekomme afvigelser ved ferie, helligdage, etc.

Hvis man ønsker undervisning på et andet tidspunkt (end de nævnte tider), så er man være velkommen til at sende os en forespørgsel .

Tilmeld dig her .