De bedste rammer for din konference

Åbningstider

CPH Conference reception:
Mandag til fredag
Åbent fra kl. 07:00 til kl. 18:00
Aften og weekend
Efter aftale

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Priser

For priser, ring og hør nærmere.

Kontaktinformation

CPH Conference booking:
Mail:
salg-booking@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8060

CPH Conference reception:
Mail:
reception@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8340

Virtuel rundtur i CPH Conference

CPH Conference er et femstjernet konferencecenter med egen restaurant, hotel og placering nær lufthavnen.

DGI Byens konferencehus, CPH Conference, er med sin beliggenhed i hjertet af København det oplagte valg til afholdelse af din næste konference eller møde. CPH Conference indeholder 14 moderne mødelokaler, en tagterrasse og en charmerende restaurant med panoramaudsigt over Kødbyens tage.

I begyndelsen af 2021 blev DGI Byen også Green Key certificeret. Det betyder at jeres næste event får en grøn profil - helt af sig selv.

DGI Byens medarbejdere har mange års erfaring med at planlægge og afvikle konferencer - store som små. Fra dag et i vores samarbejde får du tilknyttet et professionelt team med et højt kompetenceniveau, som sørger for, at din konference eller møde forløber i overensstemmelse med dine ønsker. Du får tilknyttet en kontaktpersonen fra begyndelsen, som sikrer, at alle jeres forventninger og ønsker bliver indfriet.

Kontakt os for jeres muligheder

Har du en forespørgsel? Vi sidder klar til at hjælpe og ser frem til at høre fra dig.

Galleri3.jpg Galleri3.jpg Galleri4.jpg Galleri4.jpg

Central beliggenhed med eget hotel i baghaven

Hvis dine gæster kommer langvejs fra, er det oplagt at kombinere afholdelsen af din konference med overnatning på vores hotel, CPH Hotel , hvor dine konferencegæster vil få en række fordele - blandt andet gratis adgang til vores populære aktiviteter. Med kun 50 meter til Hovedbanegården og 20 minutter til lufthavnen er CPH Conference det naturlige valg for dig, der vil give dine konferencegæster en bekvem og helt særlig oplevelse. Det lokale P-hus med 192 pladser kan også benyttes af dine gæster.

 
CPH Conference er belønnet med fem stjerner af HORESTA og dermed klassificeret som et konferencecenter, der lever op til alle 120 kvalitetskriterier i deres pointsystem. Vi er autoriseret partner i Foreningen Danske Konferencecentre .

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler vedrørende CPH Conference. Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen.
 

Ofte stillede spørgsmål

Fandt du ikke svar på det du søgte? Nedenstående finder du vores FAQ boks hvor de mest almindelige spørgsmål bliver besvaret. Du er også meget velkommen til at rette henvendelse til os, enten via mail eller telefon.

Kontakt os

Indhold, pris & varighed af pakker

Se vores priser og møderpakker her

Leje af lokale uden mødepakke

Passer dit arrangement ikke ind i vores standard mødepakke, kommer vi gerne med et tilbud på en skræddersyet løsning.

Åbningstider

CPH Conference har åbent man-fredage fra 7:30 indtil sidste møde slutter, dog senest kl. 21:00. Ønsker man at holde møde uden for vores åbningstider og weekend, så kontakt os for nærmere information.

Hvad er inklusiv i mødepakken?

Vores mødepakker inkluderer forplejning, leje af plenumlokale, teknik/AV i lokalet, dog ikke mikrofon.

Minimums betaling

Der kan i perioder være en minimumsbetaling for leje af bestemte typer lokaler.

Tilkøb & Priser

Det er muligt at tilkøbe både teknik og forplejning til din mødepakke. Kontakt os for nærmere information. 

Grupperum

Det er muligt at leje grupperum. Prisen på grupperum varierer afhængig af størrelse. Vi forsøger så vidt muligt at placere dine grupperum tæt på dit plenumlokale. 

Fælles områder

CPH Conference råder over rigtig mange lyse kvadratmeter. På hver etage har vi behagelige fælles områder med både sofagrupper og arbejdsborde.

Teknik i lokalet

Se vores lokaleoversigt .

Lysindfald

Alle lokaler i CPH Conference har vinduer, som vender ud mod Tietgensgade eller Kvægtorvsgade. Vores Auditorium har naturligt lysindfald i den ene halvdel, mens den anden halvdel ikke har.

Videokonference

Vi tilbyder ikke videokonference som standard, men det er muligt at tilkøbe teknik til videokonference. Det er vigtigt du tager højde for ind og udgående lyd, billede og internet forbindelse på begge sider.

Tildeling af lokaler

Det er ikke muligt for at garantere et bestemt lokale, med mindre forespørgslen matcher minimumsbetaling på lokalet, men vi tilstræber selvfølgelig at imødekomme specifikke lokaleønsker. Vi forbeholder os retten til at ændre lokale.

Hvor ligger lokalerne?

Se vores lokaleoversigt .

Møderedskaber i lokalet

Blokke, kuglepenne, klæbemasse, post-it's, whiteboard, flipover med tuscher.

Allergier

Oplys venligst eventuelle allergier og andre fødevarehensyn, som vi vil imødekomme så vidt muligt. Læs mere på siden, Mad & drikke , over hvilke allergier vi kan imødekomme.

Standardforplejning

Kaffe/te/vand/frugt i fælles område. Formiddags- og eftermiddagsforplejning serveres i fællesområde. Frokost serveres på 4. sal i CPH Conference eller i vores restaurant over for CPH Conference. 

Forplejning i lokale

Det er muligt at tilkøbe servering i lokale. Det koster 50 kr. per person ud over pris på forplejning.

Må man medbringe sin egen forplejning?

Nej. Vi kan dispensere i helt særlige tilfælde, i så fald vil der skulle betales afståelse. Kontakt os for mere information.

Overnatning i forbindelse med konference

Vi tilbyder overnatning på vores trestjernede CPH Hotel  lige over CPH Conference. Kontakt os for priser og information.

Kan man lave firmaaftale?

I DGI Byen tilbyder vi firmaaftaler på CPH Hotel og CPH Conference.

Kan man bestille via Statens Indkøbsaftale?

DGI Byen er med i SKI aftalen og du kan bestille via den, hvis din virksomhed hører under SKI-aftalen