Afhold konference i DGI Byen

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Priser

For priser, ring og hør nærmere eller se afsnittet om Mødepakker her på hjemmesiden.

Kontaktinformation

Mail:
salg-booking@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8060

Få pris med det samme eller send os dine ønsker

Med få klik kan du nu få en samlet pris på jeres næste arrangement. 
Skal vi derimod skræddersy eller tilpasse jeres mødepakker, er du velkommen til at lave en forespørgsel herunder.

Har I en firmaaftale eller booker under statens SKI aftale - kontakt os direkte.

Hvis du vælger DGI Byen som lokation for din kommende konference, får du en central placering i København og et erfarent team til at hjælpe dig.

Mange møder og konferencer bliver i øjeblikket afviklet med forskellige online løsninger. Derfor har vi beskrevet flere cases her på hjemmesiden under . Kontakt os gerne med jeres ønsker, så laver vi et tilbud helt uforpligtende.

I DGI Byen har vi mange års erfaring med at afholde konferencer - store som små. Med vores centrale beliggenhed i hjertet af København, 50 meter fra Hovedbanegården og 20 minutter fra Lufthavnen, sætter DGI Byen de optimale rammer for enhver konference, hvor logistikken, i forhold til transport til og fra konferencen, er i top. Dine konferencegæster har mulighed for at overnatte på CPH Hotel, DGI Byens eget hotel, og dine gæster kan parkere i lokalt P-hus.

Virtuel rundtur i CPH Conference

hovedbillede_2_2sp.jpg hovedbillede_2_2sp.jpg hovedbillede_2sp.jpg hovedbillede_2sp.jpg

Kombinér din konference med aktive indslag

Vi afholder konferencer i CPH Conference , Øksnehallen  og vores idrætshaller , der uproblematisk kan kombineres. CPH Conference har modtaget hele fem stjerner af HORESTA i klassificeringen som et konferencecenter, der lever op til de 120 kvalitetskriterier defineret af Horestas pointsystem. Fra første dag er jeres konference tilknyttet DGI Byens team af medarbejdere med en fast kontaktperson, der sørger for at imødekomme jeres behov og tilrettelægge jeres konference. 

 
I har altid mulighed for at kombinere jeres konference med vores mange aktiviteter, som bowling, sport, svømmehallen eller middage i vores restaurant. Du er altid velkommen til at kontakte os  for høre mere eller sende os en forespørgsel. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Velkommen til DGI Byen

Her kan du orientere dig på kortet over vores forskellige faciliteter: DGI Byen, DGI Byens Café, Idrætshuset, Sportshuset, Gymnastikhuset, Skyttehuset, Forsamlingshuset, Spisehuset, Vandkulturhuset, CPH Hotel, CPH Conference, CPH Bowling, Vestauranten, P-huset, Bygning 55 og Øksnehallen. DGI Byen ligger midt i København 50 meter fra Hovedbanegården

Find vej
CPH ConferenceØksnehallenVandkulturhusetCPH HotelParkeringshusParkeringspladsBilletsalgIdrætshusetSpisehusetVestaurantenBygning 55Træningshuset For- samlings- huset CaféDGI Byens Administration Skyttehuset, kælder SportshusetCPH BowlingGymnastikhuset Hotel Lounge Tietgensgade Københavns Hovedbanegård (50 m) TietgensgadeIngerslevsgadeIngerslevsgadeStaldgadeMod Halmtorvet