Hold din messe i DGI Byen

Virtuel rundtur i Øksnehallen

Virtuel rundtur i CPH Conference

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Priser

For priser, ring og hør nærmere.

Kontaktinformation

Mail:
salg-booking@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8060

Med en beliggenhed i hjertet af København er DGI Byen det oplagte sted at afholde messer - store som små. Vi har mange års erfaring med at afholde messer, og vi hjælper gerne med sparring og inspiration til afholdelse.

Kontakt os for jeres muligheder

Har du en forespørgsel? Vi sidder klar til at hjælpe og ser frem til at høre fra dig.

Med kun 50 meter til Hovedbanegården og 20 minutter til lufthavnen, er DGI Byen et oplagt valg at afholde din messe. Logistikken er i top, og dermed kan din messe i DGI Byen tiltrække mange besøgende. Dine gæster og standholdere har desuden mulighed for at overnatte på DGI Byens eget hotel, CPH Hotel , og de kan parkere i det lokale P-hus som ligger få meter fra CPH Hotel.

Du har mulighed for at afholde messer i både CPH Conference , i Øksnehallen  og i vores idrætshaller  og de kan let kombineres. Kontakt os for at høre mere eller send os en forespørgsel. Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen.

Velkommen til DGI Byen

Her kan du orientere dig på kortet over vores forskellige faciliteter: DGI Byen, DGI Byens Café, Idrætshuset, Sportshuset, Gymnastikhuset, Skyttehuset, Forsamlingshuset, Spisehuset, Vandkulturhuset, CPH Hotel, CPH Conference, CPH Bowling, Vestauranten, P-huset, Bygning 55 og Øksnehallen. DGI Byen ligger midt i København 50 meter fra Hovedbanegården

Find vej
CPH ConferenceØksnehallenVandkulturhusetCPH HotelParkeringshusParkeringspladsBilletsalgIdrætshusetSpisehusetVestaurantenBygning 55Træningshuset For- samlings- huset CaféDGI Byens Administration Skyttehuset, kælder SportshusetCPH BowlingGymnastikhuset Hotel Lounge Tietgensgade Københavns Hovedbanegård (50 m) TietgensgadeIngerslevsgadeIngerslevsgadeStaldgadeMod Halmtorvet