Nyt! d. 12. november genindføres fremvisning af Coronapas ved forsamlinger der overstiger 100 personer

Retningslinjer for Coronapas

Du bedes derfor medbringe et gyldigt Coronapas/negativ Covid-test som forevises ved ankomst.

Coronapasset dokumenterer om man enten er vaccineret, er tidligere smittet eller testet negativ. Er man møde- eller konference/eventgæst i DGI Byen, skal man derfor være forberedt på at kunne fremvise gyldigt Coronapas. Det gælder også, hvis man er gæst på en af vores restauranter.

Vær opmærksom på at det fortsat er din virksomheds eller mødearrangørs ansvar, at informere og orientere dig som deltager om gældende regler. 

Derudover fastholder vi følgende:
Sprit til afspritning af hænder, afstandsskiltning på gulve samt overfladerengøring, hvor der er hyppig berøring

Afhold dit møde i DGI Byen

Hør om jeres muligheder

Hvis du ønsker de bedste rammer for dit kommende møde eller foredrag i centrum af København, er DGI Byens mødelokaler det oplagte valg og tillige et grønnere valg. Kombiner evt. med en overnatning på vores nyrenoverede hotel.

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Se specielle åbningstider covid-19 og helligdage her.

Priser

Mødepakker fra kr. 565,00I januar 2021 blev DGI Byen Green Key certificeret. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for jeres næste arrangement.

Med en beliggenhed i hjertet af København, er DGI Byen et af hovedstadens foretrukne mødesteder. Vi har sammensat forskellige mødepakker, der kan imødekomme ethvert behov, hvad enten du skal holde møde, konference, kursus, årsmøde, teamdag eller kickoff. Du kan læse mere om mødepakkerne her .

Mange møder og konferencer bliver i øjeblikket afviklet med forskellige online løsninger. Derfor har vi beskrevet flere cases her på hjemmesiden under . Kontakt os gerne med jeres ønsker, så laver vi et tilbud helt uforpligtende.

Det er muligt at kombinere vores mødepakker med overnatning på vores hotel og aktiviteter som fx bowling eller forskellige sportsaktiviteter i hallerne. Når I bestiller en mødepakke, er der fri adgang til svømmehallen efter aftale. Medarbejdere i DGI Byen sørger for alt det, I har brug for i løbet af jeres møde, og vi gør alt for at imødekomme jeres behov både før, under og efter.

Fra vores rummelige og lyse mødelokaler i DGI Byen har du og dine mødedeltagere kun 50 meter til Hovedbanegården og 20 minutter til lufthavnen. DGI Byens mødelokaler er dermed det oplagte valg for dig, der ønsker professionelle rammer med en central beliggenhed. Dine mødegæster kan parkere i lokalt P-hus.

Kontakt os gerne for at høre mere eller send os en forespørgsel. Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen.
 

Lokaleoversigt DGI Byen

Her kan du orientere dig i DGI Byens forskellige mødelokaler, haller og øvrige venues. Vi ser frem til at modtage din forespørgsel.

Se lokaleoversigt

Velkommen til DGI Byen

Her kan du orientere dig på kortet over vores forskellige faciliteter: DGI Byen, DGI Byens Café, Idrætshuset, Sportshuset, Gymnastikhuset, Skyttehuset, Forsamlingshuset, Spisehuset, Vandkulturhuset, CPH Hotel, CPH Conference, CPH Bowling, Vestauranten, P-huset, Bygning 55 og Øksnehallen. DGI Byen ligger midt i København 50 meter fra Hovedbanegården

Find vej
CPH ConferenceØksnehallenVandkulturhusetCPH HotelParkeringshusParkeringspladsBilletsalgIdrætshusetSpisehusetVestaurantenBygning 55Træningshuset For- samlings- huset CaféDGI Byens Administration Skyttehuset, kælder SportshusetCPH BowlingGymnastikhuset Hotel Lounge Tietgensgade Københavns Hovedbanegård (50 m) TietgensgadeIngerslevsgadeIngerslevsgadeStaldgadeMod Halmtorvet