Afhold dit møde i DGI Byen

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Se specielle åbningstider omkring helligdage her.

Priser

Mødepakker fra kr. 775,00

Har du brug for at se vores faciliteter, men ikke tid til at besøge os - så se her. Du navigerer selv rundt på alle etager og i alle lokaler med få klik.
 

Virtuel rundtur i CPH Conference

Virtuel rundtur i Øksnehallen

Hvis du ønsker de bedste rammer for dit kommende møde eller foredrag i centrum af København, er DGI Byens mødelokaler det oplagte valg og tillige et grønnere valg. Kombiner evt. med en overnatning på vores nyrenoverede hotel.

NYHED! Få pris med det samme eller send os dine ønsker

Med få klik kan du nu få en samlet pris på jeres næste arrangement. 
Skal vi derimod skræddersy eller tilpasse jeres mødepakker, er du velkommen til at lave en forespørgsel herunder.

Har I en firmaaftale eller booker under statens SKI aftale - kontakt os direkte.I januar 2021 blev DGI Byen Green Key certificeret. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for jeres næste arrangement.

Med en beliggenhed i hjertet af København, er DGI Byen et af hovedstadens foretrukne mødesteder. Vi har sammensat forskellige mødepakker, der kan imødekomme ethvert behov, hvad enten du skal holde møde, konference, kursus, årsmøde, teamdag eller kickoff. Du kan læse mere om mødepakkerne her .

Mange møder og konferencer bliver i øjeblikket afviklet med forskellige online løsninger. Derfor har vi beskrevet flere cases her på hjemmesiden under . Kontakt os gerne med jeres ønsker, så laver vi et tilbud helt uforpligtende.

Det er muligt at kombinere vores mødepakker med overnatning på vores hotel og aktiviteter som fx bowling eller forskellige sportsaktiviteter i hallerne. Når I bestiller en mødepakke, er der fri adgang til svømmehallen efter aftale. Medarbejdere i DGI Byen sørger for alt det, I har brug for i løbet af jeres møde, og vi gør alt for at imødekomme jeres behov både før, under og efter.

Fra vores rummelige og lyse mødelokaler i DGI Byen har du og dine mødedeltagere kun 50 meter til Hovedbanegården og 20 minutter til lufthavnen. DGI Byens mødelokaler er dermed det oplagte valg for dig, der ønsker professionelle rammer med en central beliggenhed. Dine mødegæster kan parkere i lokalt P-hus.

Find os

Her kan du orientere dig på kortet over vores forskellige faciliteter: DGI Byen, DGI Byens Café, Idrætshuset, Sportshuset, Gymnastikhuset, Skyttehuset, Forsamlingshuset, Spisehuset, Vandkulturhuset, CPH Hotel, CPH Conference, CPH Bowling, Vestauranten, P-huset, Bygning 55 og Øksnehallen. DGI Byen ligger midt i København 50 meter fra Hovedbanegården

Find vej
CPH ConferenceØksnehallenVandkulturhusetCPH HotelParkeringshusParkeringspladsBilletsalgIdrætshusetSpisehusetVestaurantenBygning 55Træningshuset For- samlings- huset CaféDGI Byens Administration Skyttehuset, kælder SportshusetCPH BowlingGymnastikhuset Hotel Lounge Tietgensgade Københavns Hovedbanegård (50 m) TietgensgadeIngerslevsgadeIngerslevsgadeStaldgadeMod Halmtorvet