Opdatering 25. marts 2021.
Efter de seneste udmeldinger fra myndighederne er det stadig kun tilladt at holde møder på max 5 personer. Dog er der nogle undtagelser, som I kan hente mere information om hos Erhvervsministeriet eller hos Sundhedsstyrelsen. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om jeres møde kan afholdes. 

Læs vores særlige tiltag angående COVID-19

Afhold dit møde i DGI Byen

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Se specielle åbningstider covid-19 og helligdage her.

Priser

Mødepakker fra kr. 565,00

Hvis du ønsker de bedste rammer for dit kommende møde eller foredrag i centrum af København, er DGI Byens mødelokaler det oplagte valg og tillige et grønnere valg. Kombiner evt. med en overnatning på vores nyrenoverede hotel.

Hør mere om vores løsninger

I januar 2021 blev DGI Byen Green Key certificeret. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for jeres næste arrangement.

Med en beliggenhed i hjertet af København, er DGI Byen et af hovedstadens foretrukne mødesteder. Vi har sammensat forskellige mødepakker, der kan imødekomme ethvert behov, hvad enten du skal holde møde, konference, kursus, årsmøde, teamdag eller kickoff. Du kan læse mere om mødepakkerne her .

Mange møder og konferencer bliver i øjeblikket afviklet med forskellige online løsninger. Derfor har vi beskrevet flere cases her på hjemmesiden under . Kontakt os gerne med jeres ønsker, så laver vi et tilbud helt uforpligtende.

Det er muligt at kombinere vores mødepakker med overnatning på vores hotel og aktiviteter som fx bowling eller forskellige sportsaktiviteter i hallerne. Når I bestiller en mødepakke, er der fri adgang til svømmehallen efter aftale. Medarbejdere i DGI Byen sørger for alt det, I har brug for i løbet af jeres møde, og vi gør alt for at imødekomme jeres behov både før, under og efter.

Fra vores rummelige og lyse mødelokaler i DGI Byen har du og dine mødedeltagere kun 50 meter til Hovedbanegården og 20 minutter til lufthavnen. DGI Byens mødelokaler er dermed det oplagte valg for dig, der ønsker professionelle rammer med en central beliggenhed. Dine mødegæster kan parkere i lokalt P-hus.

Kontakt os gerne for at høre mere eller send os en forespørgsel. Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen.
 

Lokaleoversigt DGI Byen

Her kan du orientere dig i DGI Byens forskellige mødelokaler, haller og øvrige venues. Vi ser frem til at modtage din forespørgsel.

Se lokaleoversigt

Velkommen til DGI Byen

Her kan du orientere dig på kortet over vores forskellige faciliteter: DGI Byen, DGI Byens Café, Idrætshuset, Sportshuset, Gymnastikhuset, Skyttehuset, Forsamlingshuset, Spisehuset, Vandkulturhuset, CPH Hotel, CPH Conference, CPH Bowling, Vestauranten, P-huset, Bygning 55 og Øksnehallen. DGI Byen ligger midt i København 50 meter fra Hovedbanegården

Find vej
CPH ConferenceØksnehallenVandkulturhusetCPH HotelParkeringshusParkeringspladsBilletsalgIdrætshusetSpisehusetVestaurantenBygning 55Træningshuset For- samlings- huset CaféDGI Byens Administration Skyttehuset, kælder SportshusetCPH BowlingGymnastikhuset Hotel Lounge Tietgensgade Københavns Hovedbanegård (50 m) TietgensgadeIngerslevsgadeIngerslevsgadeStaldgadeMod Halmtorvet