Ledige jobs i DGI Byen

Vær opmærksom på at alle henvendelser og jobansøgninger kun besvares ved henvendelse via linket "Søg jobbet online" på jobportalen Jobindex.

Kontaktinformation

Mail:
job@dgi-byen.dk

Kokke - Souschefer

Har du normalt det store overblik og sans for kvalitet? Kan du lede både opad og nedad, er du glad for ansvar, og har du erfaring med moderne køkkendrift, så er det måske dig, vi søger til stillingen som souschef i DGI Byen?

Vi søger to souschefer til henholdsvis den varme og den kolde køkkendrift. Stillingerne indeholder store ansvarsområder og ledelse, så der er rig mulighed for at have indflydelse og udfolde sine evner inden for relationsdannelse og kvalitetssikring.

Arbejdsopgaver:

 - Rollemodel og leder for 2-3 faste medarbejdere og en stor pulje af afløsere
 - Ansvarlig for effektivisering af alle arbejdsgange
 - Sikring af altid høj standard på alle leverancer.

Læs mere om stillingerne og send din ansøgning direkte fra Jobindex

Vært eller værtinde til CPH Hotel og CPH Conference

Vil du være med til at give gæsterne på CPH Hotel og i CPH Conference en oplevelse, de aldrig glemmer? Og har du lyst til at sætte dine evner på spil i en kendt københavner-venue med mange forskellige oplevelses- og forretningsområder? Så er det dig, vi søger til vores nyrenoverede hotel og femstjernede konferencecenter.

Vi søger
En vært, som kan indgå i vores team, der byder vores gæster velkommen i CPH Hotel og CPH Conference. Ved større arrangementer i Øksnehallen har du også mulighed for at bidrage ved værtskabet der.
Læs mere og send din ansøgning via Jobindex



 

Frontdesk-supervisor til CPH Hotel

Stillingen er besat!

CPH Hotel blev renoveret i 2020, og efter en længere Corona-nedlukning glæder vi os nu til igen at åbne op for gæster. Vores Front Desk Supervisor har i mellemtiden valgt at søge nye udfordringer, og derfor er vi nu på udkig efter en vært eller værtinde med stort V, der kan lide at tage ansvar. Måske er det dig?

Vi søger 
En Front Desk Supervisor med et naturligt værtsgen, der er ansvarlig for, at receptionerne på CPH Hotel, i CPH Conference og i Øksnehallen er bemandet, og som samtidig er med til at guide og vejlede gæsterne rundt på matriklen og i København i øvrigt.

Læs mere om stillingen og send din ansøgning via Jobindex

Junior projektleder (6 måneder)

Vil du være med til at udvikle en kendt københavner-venue? Så er du måske vores kommende junior projektleder, der helt naturligt evner at opfylde kundernes ønsker og overgå deres forventninger.

Vi søger
En junior projektleder, der ønsker at udbygge sin viden og erfaring om afvikling af events fra A-Z. Junior projektlederen får ansvar for sine egne mindre events og messer og går til hånde ved andre arrangementer rundt om i hele DGI Byen.

Arbejdsopgaver
 - Indgå som assistent i kunderejsen fra forespørgsel over tilbudsgivning og planlægning til endt afvikling af kundeevent
 - Afdækning af kundens behov ved forespørgsler til events i hele DGI Byen
 - Fokus på administrative processer og øget serviceniveau over for kunden


Læs mere om stillingen og send din ansøgning via Jobindex

Project Manager (Maternity Leave)

Are you able to exceed customers’ expectations?
We are looking for an experienced energy driven Project Manager to join our Sales team at Øksnehallen as a maternity leave substitute for a period of 1 year, starting August 2021.

Work responsibility
 - Project management of corporate and cultural events held in Øksnehallen, CPH Conference and the rest of DGI Byens facilities
 - Designing, contracting, budgeting, planning and execution of new and re-occurring customers events
 - Develop and maintain new and long term national and international customer relations

What we can offer you
 - Dynamic and fun environment that will challenge and satisfy
 - Personal and professional development
 - A natural stakeholder piece in the puzzle of building an even better foundation for a great working environment and customer promise


For further details please connect to Jobindex

Livredder til Vandkulturhuset

Nye stillingsopslag på vej

Medarbejdere til shop- og billetsalg i Vandkulturhuset

Nye stillingsopslag på vej

Produktionstekniker

Nye stillingsopslag på vej

_81B1621.jpg _81B1621.jpg Kødbyen1.jpg Kødbyen1.jpg