Ledige jobs i DGI Byen

DGI Byen tror på aktive fællesskaber og nærværende værtskab

Vi skaber rum, hvor mennesker bevæger hinanden - det kan være på boldbanen og i bassinerne men også i møderummet og foran koncertscenen. Vi udvikler bevægende oplevelser og aktiverer vores gæster i sociale fællesskaber, der skaber fysisk og mental energi.

Vi er omdrejningspunktet for bevægelse og er en dynamisk virksomhed med tilbud inden for Møder & Konferencer, Fester, Kultur & Oplevelser, Vand & Sport og Hotel & Turisme. Alt sammen – en del af DGI Byen.

Vi glæder os til at hilse på dig!

Kontaktinformation

Vi besvarer kun ansøgninger der er sendt via Jobindex.

Ved spørgsmål til stillingen:

job@dgibyen.dk
 

Livreddere til Vandkulturhuset

Livreddere til Vandkulturhuset
Vandkulturhuset er en del af Sportsafdelingen i DGI Byen, og vores fornemmeste opgave er, udover at have fokus på svømmehallen og dens gæster, at sikre alle vores gæster i Sportsafdelingen en god oplevelse, hvad enten de skal spille badminton, skal i svømmehallen eller skal til foreningsidræt. 
Vi søger
Livreddere, der kan arbejde fleksibelt. Vandkulturhuset holder åbent de fleste af årets dage – også weekender og helligdage, og du booker selv dine vagter i vores app. Det betyder, at du selv bestemmer, hvor ofte og hvor meget du vil arbejde. Der kan være mulighed for faste timer, og udover disse kan man melde sig ind på ledige vagter.
Arbejdsopgaver
Du er værten i svømmehallen, der ved, hvornår gæsten har brug for en badering, hvad enten det er for sjov eller for alvor.
-    Du fører opsyn med vores bassiner
-    Du koordinerer bassinfordelingen i løbet af dagen
-    Du fører opsyn med omklædnings- og brusefaciliteter
-    Du servicerer vores gæster i Sportsafdelingen
-    Du udfører godt værtskab og god service
-    Du er frontperson og ambassadør for positiv formidling af anlæggets faciliteter og retningslinjer
-    Du udfører dagligt rengøringsvedligehold i omklædningsrummene og ved bassinerne samt diverse serviceopgaver
-    Du assisterer i shoppen med salg af fx billetter, badetøj, svømmehold og badmintonbaner
-    Ad hoc-opgaver
Om dig
-    Med et årligt besøgstal på mere end 350.000 gæster i Vandkulturhuset, er det vigtigt, at du kan lide at omgås mange mennesker hver dag
-    Du er opmærksom og har fokus på gæsten
-    Du er selvstændig, men samtidig en udpræget teamplayer 
-    Du er pligtopfyldende og har et godt humør med let til smil
-    Har du allerede bestået erhvervslivredderprøven er det en fordel, men ellers klæder vi dig på, så du kan bestå de nødvendige prøver
Du har succes i jobbet, når du:
Formår at være vært/værtinde og få gæsterne til at føle sig velkomne og ventede samtidig med, at du er opmærksom på gæsterne i alle henseender, hvad enten det er i bassinområdet eller i omklædningsrummene.

Vi tilbyder
-    En varieret arbejdsdag i helt nye omgivelser
-    Et job, hvor din vigtigste funktion er at være livredder, men hvor du ved travlhed også er villig til at hjælpe i driften og være en del af et team, hvor vi spiller hinanden gode
-    Grundig oplæring og livreddercertifikat
-    Et godt arbejdsmiljø med et stort team af dygtige medarbejdere
-    En energisk arbejdsplads med et godt sammenhold, hvor det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag
-    Løn efter overenskomst med FOA

Ansøgning og ansættelsesstart
Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre mere om DGI Byen, er du velkommen til at kontakte Sportschef Mette Thau Bendstrup på telefon 2598 0142 eller HR på job@dgibyen.dk.

Vi indhenter børne- og straffeattest ved ansættelse.
Ansættelsesstart: Det aftaler vi.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg viaJobindex

VIGTIGT! Angiv venligst i ansøgningen, om du er interesseret i fuldtid, deltid eller en ansættelse som afløser. Vi behandler og svarer kun ansøgninger, som er sendt via ansøgningsknappen ”Søg jobbet online”.
 

Kokke/Køkkenassistenter til moderne køkkendrift

Er du madnørd, har sans for kvalitet og brænder for at lave god mad, og har du erfaring med moderne køkkendrift, så er det måske dig, vi søger til stillingen som kok eller køkkenassistent i DGI Byen?

Vi søger
Vi søger kokke/køkkenassistenter til henholdsvis det varme og det kolde køkken. Jobbet som kok eller køkkenassistent er med stort fokus på tilberedning af kreativ og velsmagende mad til vores konferencecenter, morgenmadsrestaurant og Øksnehallen.

Som køkkenassistent til den kolde køkkendrift forventer vi, at du er fagligt stærk og har både lyst og engagement til at udforske det vegetariske og veganske køkken. Er du ligefrem passioneret inden for området, er det en fordel.

Som kok til den varme køkkendrift søger vi en medarbejder med høj faglighed, stor kreativitet og interesse i at lave flot, kreativt, velsmagende mad. Vi ser gerne, at du er lige præcis så nørdet, at du altid er opdateret på de seneste food trends.

Arbejdsopgaver
Produktion af spændende og velsmagende mad til CPH Conference og Øksnehallen
Afvikle morgenmad, frokost og aftenselskaber

Om dig
Vi forestiller os, at du:

Er kreativ og god til at lave velsmagende retter
Har erfaring med at afvikle selskaber
Er god til at opbygge og vedligeholde relationer
Åben og imødekommende
Ansvarlig og fokuseret
God kommunikator
Har økonomisk sans
Har ordenssans og er detaljeorienteret

Du har succes i jobbet, når du
Gennemfører succesfulde afviklinger af selskaber med motiverede og stolte kollegaer. Når du sammen med den øvrige ledelse i F&B tænker i nye løsninger og måder at gøre tingene på, der bidrager positivt til DGI Byens forretning. Vi tror på, at sammenhængen mellem høj kvalitet og glade medarbejdere skaber glade gæster.

Vi tilbyder
Et alsidigt job på en arbejdsplads, hvor du får mulighed for at præge hverdagen gennem din måde at være på
En stilling med ordnede forhold, der følger overenskomsten for området
En energisk arbejdsplads med et godt sammenhold, hvor det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag, og hvor visioner og fornyelse er nøgleord
En stilling, hvor du er med til at udvikle og være kreativ

Indimellem vil der forekomme aftenarbejde

Ansøgning og ansættelsesstart
Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre mere om DGI Byen, er du velkommen til at kontakte Executive Køkkenchef Steffen Jungsled på 2894 4183 eller HR på job@dgibyen.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler, og lukker for ansøgning, når vi har fundet de rette kandidater. Send gerne din ansøgning og CV allerede i dag via Jobindex. Hvis du har præference for varmt eller koldt køkken, bedes du angive dette i ansøgningen.

Ansættelsesstart: Hurtigst muligt.

Søg job via Jobindex

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vært eller værtinde til CPH Hotel og CPH Conference

I DGI Byen tror vi på aktive fællesskaber og nærværende værtskab – hvad enten det er i forbindelse med gæster, kunder eller kolleger. Vil du være med til at bevæge byen i en dynamisk virksomhed, hvor økonomiafdelingen er en central funktion med stor berøringsflade og spændende opgaver, så er du måske vores nye økonomielev?

Læs mere og søg jobbet direkte via Jobindex.

Vi glæder os til at møde dig!

_81B1621.jpg _81B1621.jpg Kødbyen1.jpg Kødbyen1.jpg