Ledige jobs i DGI Byen

DGI Byen tror på aktive fællesskaber og nærværende værtskab

Vi skaber rum, hvor mennesker bevæger hinanden - det kan være på boldbanen og i bassinerne men også i møderummet og foran koncertscenen. Vi udvikler bevægende oplevelser og aktiverer vores gæster i sociale fællesskaber, der skaber fysisk og mental energi.

Vi er omdrejningspunktet for bevægelse og er en dynamisk virksomhed med tilbud inden for Møder & Konferencer, Fester, Kultur & Oplevelser, Vand & Sport og Hotel & Turisme. Alt sammen – en del af DGI Byen.

Vi glæder os til at hilse på dig!

Kontaktinformation

Vi besvarer kun ansøgninger der er sendt via Jobindex.

Ved spørgsmål til stillingen:

job@dgibyen.dk
 

Økonomielev

Vi søger
Til vores økonomi- og HR-afdeling, som består af otte medarbejdere, søger vi en elev, som har lyst til at uddanne sig inden for bogholderi og regnskab. Du får masser af dygtige kolleger og en hverdag med snitflader til medarbejdere i hele huset, samt til kunder og samarbejdspartnere.

Som økonomielev vil du få mulighed for at prøve kræfter med hele regnskabsområdet: Regnskab, kreditor, debitor, HR, likviditet, intern og ekstern rapportering. Du vil få en grundig introduktion til regnskabsområdet og en uddannelsesplan, som giver dig et billede af, hvad du skal igennem på de to år, uddannelsen varer.

Vi lægger stor vægt på, at give dig en god uddannelse, ligesom vi forventer, at du tager aktivt del i dagligdagen med det ansvar og opgaver, der passer til dit niveau og din udvikling.

Opgaver
Igennem uddannelsesforløbet vil du blive introduceret til de mange forskellige opgaver der er i et bogholderi. Du vil løbende selvstændigt skulle arbejde med følgende:

Debitor-, kreditor- og finansbogføring
Afstemninger
HR-opgaver; herunder lønudarbejdelse, bogføring og afstemning af løn, ansættelseskontakter m.m.
Moms og afgifter
Intern og ekstern rapportering
Fakturering
Afstemning af regnskabsposter og balancekonti
Administrative opgaver
Kvalitetssikring af data
Ad hoc-opgaver
...

Du kan læse mere om kvalifikationer og vilkår for stillingen på Jobindex  , hvorfra vi beder dig sende din ansøgning. 
Ansøgningsfrist er den 30. januar 2022. Send gerne din ansøgning og CV allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bowlingtekniker

Vi søger en nørd i et spil kegler

DGI Byens bowling søger en serviceminded bowlingtekniker, der kommer til at indgå i enten en deltids- eller fuldtidsstilling i en spændende og dynamisk virksomhed. Vi har 16 bowlingbaner med tilhørende lounge og bar. Med andre ord, får du en hverdag, som er præget af en masse glade mennesker, et dygtigt team og spændende arbejdsopgaver. Arbejdstiden er primært om eftermiddagen og om aftenen i hverdagene samt lørdag og søndag.

Arbejdsopgaver:
- Ansvarlig for bowlingmaskinerne
- Ansvarlig for andre tekniske opgaver
- Ad hoc-opgaver inden for daglig drift – også på tværs af afdelingerne i DGI Byen
- Hjælpe til bag baren ved behov
- Give vores gæster den bedste service

​​​​​​​Søg stillingen her

_81B1621.jpg _81B1621.jpg Kødbyen1.jpg Kødbyen1.jpg