Vandkulturhuset holder lukket fra d. 08. juli til og med d. 21. juli grundet vedligehold

Årskort, klippekort og månedlige medlemskaber
Alle årskort og vandklippekort til Vandkulturhuset sættes automatisk i bero i ovenstående periode, og forlænges med antallet af dage, som vi holder lukket. 

Alle månedlige medlemskaber sættes automatisk i bero i ovenstående periode*. 
*Dette inkluderer også ’Abonnement alle dage’, da både Vandkulturhuset og Drop ind Basis hold holder lukket i ovenstående periode.
Opkrævning for juli sker som normalt, og i efterfølgende opkrævning bliver beroperioden modregnet.
 
Vi glæder os til at se jer igen d. 22. juli.

Priser og praktisk i Vandkulturhuset

Vandkulturhuset - en privat svømmehal

DGI Byens Vandkulturhus er en privat svømmehal. Det betyder, at vores priser er lidt anderledes skruet sammen, end du måske er vant til fra de kommunalt drevne svømmehaller. Vi adskiller os fordi vi opererer som en non-profit organisation, og prioriterer at investere i vores lokalsamfund og brugernes oplevelse.

Herunder kan du se, hvordan du kan opnå store fordele, når du køber en svømmebillet. Tøv ikke med at tage fat i os, vi hjælper altid med råd og vejledning til dit næste besøg.

Ny prisstruktur fra februar 2024

Vi er begejstrede for at introducere en ny og mere enkel prisstruktur. Vi håber, at den vil gøre det lettere og mere fordelagtigt for dig, når du benytter Vandkulturhuset.

Se de nye priser her:

Enkeltbillet

Velkommen indenfor til afslapning og bevægelse med vores enkeltbillet, der giver dig hele 3 timers adgang til Vandkulturhuset. Uanset om du ønsker at svømme, slappe af eller lege, er dette det perfekte valg for dig hvis du blot kommer en gang i mellem. En enkeltbillet giver adgang til Vandkulturhuset.

Priser hverdage:

Voksen (16+): 70 kr.
Barn/Studerende/Senior: 55 kr.

Priser weekend, skoleferier og helligdage:

Voksen (16+): 90 kr.
Barn/Studerende/Senior: 65 kr.

OBS! De 3 timer starter fra man scanner armbåndet ved indgangen, og varer indtil man scanner armbåndet ved udgangen. Hvis de 3 timer overskrides, vil der blive pålagt et gebyr på 50 kr. pr. person.

Klippekort

Vores klippekort er designet til dig, der ønsker fleksibilitet og besparelser. Med ubegrænset adgang til både Vandkulturhuset og vores intime træningshus kan du nyde godt af vores faciliteter hele dagen, samtidig med at du sparer penge. 

Klippekortet kan deles med andre og er gyldigt i 2 år fra købsdato (giver adgang til Vandkulturhuset, Træningshuset og er ikke tidsbegrænset).

Klippekort til hverdage (10 klip):

Voksen (16+): 550 kr.
Barn/Studerende/Senior: 400 kr.

Klippekort til alle dage (10 klip):

Voksen (16+): 700 kr.
Barn/Studerende/Senior: 550 kr.

Medlemskaber

For vores dedikerede gæster tilbyder vi medlemskaber, der ikke kun giver dig fri adgang til Vandkulturhuset og Træningshuset, men også betaler sig selv efter kun 5. besøg i måneden.

Dette er det perfekte valg for dig, der vil have sundhed og bevægelse som en fast del af din hverdag. Som noget nyt får du nu også adgang til vand  og sport  drop ind hold (Basis), ved at købe vores medlemskab til alle dage!

Vandabonnement til hverdage
Giver adgang til Vandkulturhuset og Træningshuset


Voksne (16+): 295 kr. pr. mdr.
Barn/Studerende/Senior: 245 kr. pr. mdr.

Medlemskab til alle dage
Giver adgang til Vandkulturhuset, Træningshuset samt
sport  og vand  drop ind hold (Basis)

Voksne (16+): 395 kr. pr. mdr.
Barn/Studerende/Senior: 345 kr. pr. mdr.

KØB MEDLEMSKAB HER

Gruppepriser

Det er muligt at komme ind til gruppepriser, når I er en gruppe på mere end 10 personer. Kommer I en gruppe bedes I rette henvendelse til vand-sport@dgibyen.dk .

Priser hverdage:
Voksen (16+): 55 kr.
Barn/Studerende/Senior: 40 kr.
Tilskuer: 25 kr.

Priser weekend, skoleferier og helligdage:
Voksen (16+): 65 kr.
Barn/Studerende/Senior: 50 kr.
Tilskuer: 25 kr.

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 
Kl. 07:00 - 21:00
Fredag: 
Kl. 07:00 - 18:00
Lørdag - Søndag: 
Kl. 08:00 - 18:00

Billetsalget lukker 1 time før lukketid. 
Der kaldes op af bassinerne 30 minutter før lukketid. 
Fjeldsøen åbner først kl. 10:00 alle dage.


For særlige åbningstider, fx jul, nytår og ferier, se her.

Kontaktinformation

Mail:
vand-sport@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8080
Mandag - Torsdag
09.00 - 16.00
Fredag
09.00 - 15.30
 

Her kan du bestille

Praktisk

Sikkerhed

Vandkulturhuset benyttes på eget ansvar. Det er aldrig helt ufarligt at lege med vand, derfor skader det ikke at tænke sig om. Bad aldrig alene, hvis du ikke er særlig god til at svømme, eller hvis du lider af epilepsi eller har risiko for ildebefindende. Har du børn med, så hold øje med dem, og lær dem at begå sig med omtanke for sig selv og andre. Børn under 10 år må ikke bade uden opsyn af en voksen ledsager. Børn der ikke kan bunde, skal kunne svømme – ellers skal de ledsages af en badende voksen ledsager.
Når du laver udspring i Fjeldsøen, skal du passe på dig selv og andre. Pladsen er trang, så svøm straks til kanten efter springet, så de næste kan komme til.

Sikkerhed

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden, men du skal stadig tænke dig om. Du har selv ansvaret for din egen og dine børns sikkerhed. Vores livreddere redder liv, de arbejder ikke som børnepassere.
Alle vores livreddere har en erhvervslivredderprøve, der bliver fornyet hvert år. Alle livreddere gennemgår hvert år et førstehjælpskursus med hjertemassage. Livredderne cirkulerer rundt ved bassinerne. Tilkald omgående hjælp, hvis du registrerer fare.

Vi har normalt følgende bemanding:
På hverdage: 4 livreddere
I weekender: 5 livreddere
I skolernes ferier bemander vi på hverdage og i weekender med 4 livreddere en del af dagen.

Hygiejne og vandkvalitet

Vandkvalitet

Vandkulturhuset i DGI Byen har noget af det reneste badevand i Danmark. Vi tester selv vandet dagligt. Vandet renses løbende af vores rensningsanlæg. Anlægget har 4 slags filtre; grovfiltre, sandfiltre, kulfiltre og UVfiltre, som automatisk doserer klor og syre, når det er nødvendigt. Vi bundsuger desuden bassinerne flere gange om ugen, så vi sikrer hygiejne og den gode kvalitet.

Hygiejne

Du skal vaskes uden badetøj, inden du kan komme i bassinerne. Hvis ikke du vasker håret, kan du benytte en badehætte. En uvasket badegæst forurener bassinvandet 25 gange mere end en renvasket badegæst. Hvis du følger reglerne for badning, er du med til at mindske forbruget af klor, og når vi bruger mindre klor, får vi et bedre miljø i svømmehallen.

Omklædning

I Vandkulturhusets omklædning skal der bruges en 20kr. mønt (eller en genbrugelig mønt på størrelse med en 20'er), hvis man ønsker at benytte et skab til opbevaring. Vandkulturhuset og DGI Byen står ikke til ansvar for stjålne genstande. 

Sauna

Vandkulturhuset tilbyder mindre sauna i hvert omklædningsrum. Saunaerne er åbne alle dage.

Regler for foto

Brug af kamera, mobiltelefon, PC og Pads er ikke tilladt hverken i omklædningsrummene eller ved bassinerne.

Presse og lignende bedes henvende sig til DGI Byens Marketingsafdeling, der giver eventuel tilladelse til at filme eller fotografere i Vandkulturhuset. 

Baderegler

- Har du en smitsom sygdom, må du ikke bade. Det kan være diarre, forkølelse, ondt i halsen, ørebetændelse, betændelse i huden eller gulsot (hepatitis A) i den smitsomme fase.

- Har du fodvorter eller fodsvamp, må du bade, hvis du er under lægebehandling for det.

- Du skal vaske dig under bruseren uden badetøj, inden du går i bassinerne. Tag også din makeup af, inden du går i bruseren.
 
- Efter toiletbesøg og brug af sauna skal du igen vaske dig under bruseren.

- Dit hår skal som minimum skylles grundigt - du kan også bruge en badehætte.

- Alle skal have rent, reglementeret badetøj på i bassinerne. Reglementeret badetøj er af materialet neopren, lycra, polyester, mikrofiber eller lignende badetøjsstof. Det er ikke tilladt at  bade i bomuldsmaterialer, og derfor må der heller ikke bæres undertøj under badetøjet.

- Hvis din baby eller dit barn ikke er renligt, skal det bære engangsbadeble og blebadebukser af materialet neopren, der slutter tæt om mave og lår. Spørg i shoppen, hvis du er i tvivl.

- Du må ikke have sko på i barfodsområdet i omklædningsrummet eller i svømmehallen.

- Du må ikke spise i Vandkulturhuset, men meget gerne i vores café eller foyerområde.

- Er der afføring eller opkast i vandet, skal bassinet straks forlades og livredder tilkaldes.

Ordensregler

- Personalets anvisninger skal til enhver tid følges.

- Følger du ikke regler eller anvisninger, kan du blive bortvist og/eller få karantæne.

- Berusede/påvirkede personer har ingen adgang i Vandkulturhuset.

- Du må ikke undervise i Vandkulturhuset uden at have en aftale med os på forhånd.

- Børn fra og med 8 år skal klæde om i deres respektive omklædningsrum.
 
- Det er ikke tilladt at løbe, skubbe andre i vandet eller at dykke andre under vandet.

- Støjende adfærd og voldsom leg er forbudt i og ved bassinerne.

- Det er ikke tilladt at tage svømmevinger på fødderne.
 
- Hovedspring er kun tilladt i Fjeldsøen.

- Babyer i autostole må IKKE forlades, da disse kan tippe. Heller ikke selvom baby sover. Baby skal være indenfor rækkevidde og under opsyn.

- Amning er tilladt på land, ikke i bassiner og på bassinkanten. Vær opmærksom på, at din baby ikke gylper i vandet efter amning.

- DGI Byen påtager sig ikke ansvaret for dine ejendele, heller ikke hvis de er låst inde i skab.

Vilkår

Vores enkeltbilletter giver dig adgang til Vandkulturhuset i 3 timer. De 3 timer starter fra man scanner armbåndet ved indgangen, og indtil man scanner armbåndet ved udgangen. De 3 timer er altså inkl. omklædningstid. Ønsker man mere tid, anbefaler vi, at man køber et klippekort eller et abonnement, da der ikke er tidsbegrænsning på disse. 

Hvis man ikke overholder tiden på de 3 timer, skal der betales et gebyr på 50 kr. per person. 

Hvis man mister sit entréarmbånd, når man besøger Vandkulturhuset, skal man betale et gebyr på 50 kr. 

Få en oversigt over alle hold i Vandkulturhuset