Svømning for babyer og børn 

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Vandkulturhusets billetsalg:
Åbner 15. november 2021

Priser

Priser bliver snart offentliggjort.
 

Kontaktinformation

Mail:
vand-sport@dgi-byen.dk
(ved almindelige henvendelser)
abonnement@dgi-byen.dk
(ved abonnement og opsigelse)

Tlf.:
+45 3329 8080

I DGI Byen kan du og dit barn eller baby komme til babysvømning, når vi åbner 15. november 2021. Vi har flere forskellige bassiner, hvor I kan være aktive sammen i vandet.

Vær den første til at få information og nyheder

I DGI Byen har du og dit barn dagligt mulighed for at deltage på et af vores populære svømmehold for børn og babyer, når vi åbner igen d. 15. november 2021. 

På alle vores svømmehold er vores fokus at skabe samvær og give barnet en nærværende oplevelse. For at give den bedste oplevelse til dit barn anbefaler vi, at du har vænnet din baby til vand, før I begynder på et svømmehold. Dit barn bør som minimum veje 4 kg første gang, I besøger os. 

Du og dit barn er altid velkommen til at komme ind og svømme i vores baby- og børnebassiner, hvilket ikke kræver tilmelding. Godkendte blebadebusker er obligatoriske for børn op til 3 år, eller indtil de er renlige. Godkendte blebadebukser kan bl.a. købes i Vandkulturhusets billetsalg.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for at modtage gode råd og vejledning. Vi glæder os til at byde dig og dit barn velkommen.

Meld dig til Vandkulturhusets nyhedsbrev og vær en af de første til at få information omkring kommende hold og nyheder.