Kunst og udstillinger

Kontaktinformation

Mail:
info@dgi-byen.dk

DGI Byen viser kunst og kultur med kant, kvalitet og internationalt udsyn, og vi byder altid på en bred vifte af fotoudstillinger.

Fotoudstillinger i DGI byen rummer alt fra kropskultur til vandkultur, madkultur og hverdagskultur. Du kan skabe dig et overblik over de mange udstillinger, du finder i DGI Byen, i kalenderen .

I Øksnehallen og hos vores kulturpartner Fotografisk Center i Staldgade 16 har du mulighed for at se og deltage i fotoudstillinger, talks og workshops, der tør sætte en dagsorden, og som både har et nationalt og internationalt udsyn.

Vi præsenterer fotografisk kunst og dokumentarisme, der stiller spørgsmål og giver nye indsigter. Vores udstillinger balancerer mellem det klassiske og det ukendte, det sikre og det vovede altid i unikt design skabt til den enkelte udstilling.  

galleri3 (3).jpg galleri3 (3).jpg galleri5 (2).jpg galleri5 (2).jpg

Fotografisk Center præsenterer det nye og smalle kunstfoto i Bygning 55, DGI Byens foyer huser almenmenneskelige fotofortællinger, og hver sommer slår Øksnehallen dørene op for årets store udstilling, der gennem teknologiske kunstarter præsenterer og diskuterer populærkulturelle fænomener.

Vi viser både fotokunst og journalistisk foto, der udfolder et aktuelt tema fotografisk. Vi viser udstillinger med forskellige fotogenrer, fx gadefoto, modefoto og kulturhistoriske fotoportrætter af subkulturer som graffiti og street art.
Vi viser udstillinger, der dokumentarisk eller æstetisk sætter fokus på menneskelige udfordringer med fattigdom, ensomhed og sygdom, eller på oplevelser med fællesskaber og naturen. Det er udstillinger som disse, der sætter dagsordenen for vores besøgende.

Læs mere om de enkelte udstillinger i vores forskellige bygninger her på siden.

Velkommen til DGI Byen

Her kan du orientere dig på kortet over vores forskellige faciliteter: DGI Byen, DGI Byens Café, Idrætshuset, Sportshuset, Gymnastikhuset, Skyttehuset, Forsamlingshuset, Spisehuset, Vandkulturhuset, CPH Hotel, CPH Conference, CPH Bowling, Vestauranten, P-huset, Bygning 55 og Øksnehallen. DGI Byen ligger midt i København 50 meter fra Hovedbanegården

Find vej
CPH ConferenceØksnehallenVandkulturhusetCPH HotelParkeringshusParkeringspladsBilletsalgIdrætshusetSpisehusetVestaurantenBygning 55Træningshuset For- samlings- huset CaféDGI Byens Administration Skyttehuset, kælder SportshusetCPH BowlingGymnastikhuset Hotel Lounge Tietgensgade Københavns Hovedbanegård (50 m) TietgensgadeIngerslevsgadeIngerslevsgadeStaldgadeMod Halmtorvet