Udstillinger i DGI Byen

Kontaktinformation

Mail:
info@dgibyen.dk

Øksnehallen har siden 1996 været et af Københavns mest ikoniske og centrale udstillingssteder.

Allerede ved hovedindgangen finder du den første af vores fotoudstillinger, der elegant sætter fokus på bevægelse og bæredygtighed. Vores fotoudstilling med vand som tema, finder du ikke overraskende ved Vandkulturhuset. Vores samarbejdspartner Fotografisk Center har til huse i Bygning 55, Staldgade 16, hvor de hele året afholder banebrydende udstillinger og kunstneriske events.

I Øksnehallen præsenterer DGI Byen hver sommer vores store, årlige udstilling , der kurateres og afvikles af DGI Byens eget team.

Vi er altid interesserede i at sætte nye kulturelle og kunstneriske strømninger på dagsorden, og opfordrer derfor til dialog om kunstens rolle i DGI Byen og samfundet generelt. Har du forslag til den næste fotoudstilling, sommerudstillingen i Øksnehallen eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os . Vi glæder os til at høre fra dig. 

Permanent kunst i DGI Byen

Form og bevægelse - skulpturer af billedhugger Keld Moseholm

DGI Byens gæster har siden 2006 kunnet gå på opdagelse i billedhugger Keld Moseholms både naturalistiske og sjove skulpturer af små buttede mænd og kvinder, der fanger øjet rundt omkring i DGI Byen . Værkerne skildrer mennesket med stor humor og indsigt i tilværelsen og dens til tider svære balancekunst.
Moseholms værker er kendte og elskede for deres ligefremme og dog finurlige udtryk, som ofte overrasker ved den særlige facon, de forener humor, alvor og enkelhed med det irrationelle.
Moseholm arbejder med overflade, rytme, bevægelse og balancen mellem tyngde og lethed og hans runde mænd og kvinder får os ofte til at trække på smilebåndet.