Copenhagen Yoga Day / 27. oktober 2024

Skal du med til en fantastisk dag?

Dato og praktisk

Dato: 
Søndag d. 27. oktober 2024

Tid: 
Dørene åbner 7.30 og vi siger tak for en fantastisk dag kl. 15.30. Programmet offentliggøres snart.

Lokation: 
Copenhagen Yoga Day foregår i DGI Byens store hal, Idrætshuset. Du finder indgangen på hjørnet af Tietgensgade og Ingerslevsgade, lige over for Københavns Hovedbanegård. 

Parkering: 
Parker i vores p-hus for kun 25,- per time (alm. takst er 44,-) denne dag. Henvend dig i receptionen på CPH Hotel og fremvis Billetlugens billet. Du betaler direkte i receptionen, og bilen registreres.

Praktisk: 
Se mere under afsnittet "praktisk information"

Pris

Pris:
750 kr for en hel dags fantastisk yoga og meditation.

Prisen er inklusiv sundt grøntsagsshot, frokost (vegetar pokebowl og valgfri sodavand) samt grøn juice og müsli-snack.
Derudover serverer vi kaffe, te og vand ad libitum. 

Køb din billet i dag lige her.

Kontaktinformation

Mail:
aktiviteter@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8020

Efteråret er på sit højeste, vinteren nærmer sig, og det er tid til at finde din indre ro.

Søndag den 27. oktober er for dig. 
Sommeren er veloverstået, efteråret er på sit højeste, og det er tid til at give dig selv en fantastisk gave, inden vinteren og julen nærmer sig. 

Lær at finde en indre ro og få konkrete værktøjer, som vil være gavnlige for dig i alle livssituationer.

Vi glæder os helt vildt til årets sidste Copenhagen Yoga Day, og vi er netop nu ved at sammensætte et helt fantastisk program til dig. 

FANTASTISKE INSTRUKTØRER
Vi kan allerede nu løfte sløret fra et par af instruktørerne, som vil guide dig igennem denne fantastiske efterårssøndag.

Kristine Rost er en af Danmarks bedste yin yoga lærere med over 12 års erfaring. Hun har selv levet et liv med daglige, kroniske smerter og er blevet ekspert i, hvordan man bruger yin yoga til at befri sig fra kosttilskud, olier og behandlinger og lærer kroppen at hele sig selv. I sin praksis bruger hun teorier fra traditionel kinesisk medicin og har stor erfaring med den moderne smertevidenskab.

Stina Madelaire er yoga- og meditationslærer og afholder retreats i hele landet. Hun er founder af Copenhagen Yoga Festival og mange års erfaring med især flowyoga. Til denne dag guider hun dig igennem et fantastisk yogaflow, der vil bringe varme og ro i kroppen.

Følg med på siden her hvor vi løbende offentliggører flere dygtige instruktører. 

Prisen er inklusiv ingefærshot, frokost (vegetar pokebowl og valgfri sodavand) samt müsli-snack. Derudover serverer vi kaffe, te og vand ad libitum.

Det kræver ingen erfaring at deltage, alle er velkomne.

Vi glæder os til at se dig.

Praktiske oplysninger

Adresse: 
Copenhagen Yoga Day finder sted i DGI Byens store hal, Idrætshuset. Adressen er Tietgensgade 65, og hovedindgangen er lokaliseret ved hjørnet af Tietgensgade og Ingerslevsgade, lige over for Københavns Hovedbanegård. 

Parkering: 
Du kan parkere i DGI Byens eget p-hus, som du finder indkørsel til ved Ingerslevsgade. Parkering koster kun 25,- per time (alm. takst er 44,-) denne dag. Henvend dig i receptionen på CPH Hotel og fremvis Billetlugens billet. Du betaler direkte i receptionen, og bilen registreres.

Forplejning: 
Prisen er inklusiv ingefærshot, frokost (vegetar pokebowl og valgfri sodavand) samt müsli-snack. Derudover er der urtete, kaffe og vand ad libitum hele dagen. 

Omklædning: 
Vi har omklædningsfaciliteter på stedet, men vi anbefaler, at du kommer omklædt. Du kan opbevare dine ting på tribunerne inde i hallen. 

Eget udstyr: 
Medbring dit eget udstyr som yogamåtte, pølle, tæppe, yogablok mm. Husk også varm trøje, sokker og tæppe til fx meditationsworkshops.  

Vi forbeholder os retten til at lave mindre ændringer i programmet, samt ændre lokationen til en anden i DGI Byen, afhængigt af antal tilmeldte. 

Flere instruktører offentliggøres snart. Book din billet i dag lige her.