Billetsalget til vores næste yogadag d. 27. oktober er i gang - køb din billet her!

Copenhagen Yoga Day / 22. juni 2024

Skal du med til en fantastisk dag?

Dato og praktisk

Dato: 
Lørdag d. 22. juni 2024

Tid: 
Dørene åbner 7.30 og vi siger tak for en fantastisk dag kl. 15.30. Se uddybet program på siden.

Lokation: 
Copenhagen Yoga Day foregår i DGI Byens store hal, Idrætshuset. Du finder indgangen på hjørnet af Tietgensgade og Ingerslevsgade, lige over for Københavns Hovedbanegård. 

Parkering: 
Parker i vores p-hus for kun 25,- per time (alm. takst er 44,-) denne dag. Henvend dig i receptionen på CPH Hotel og fremvis Billetlugens billet. Du betaler direkte i receptionen, og bilen registreres.

Praktisk: 
Se mere under afsnittet "praktisk information"

Pris

Pris:
750 kr for en hel dags fantastisk yoga og meditation.

Prisen er inklusiv sundt grøntsagsshot, frokost (vegetar pokebowl og valgfri sodavand) samt grøn juice og müsli-snack.
Derudover serverer vi kaffe, te og vand ad libitum. 

Køb din billet i dag lige her.

Kontaktinformation

Mail:
aktiviteter@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8020

Kom med til en hel dag med fantastisk balance, flow og indre glød i DGI Byen

Lørdag d. 22. juni er for dig! 
Kom med til en fantastisk dag i yoga og meditationens tegn, hvor der er bevægelse for både krop og sind med nogle af de dygtigste i Danmark til netop det. 

Vi byder sommeren og solen velkommen midt i juni til en hel dag med nærvær, fordybelse og flow. Vi har gjort os umage og sammensat et flot program blandet med skønt flowyoga, bløde stræk, meditation og breathwork. 

FANTASTISKE INSTRUKTØRER
Vi er stolte af at præsentere nogle dygtige instruktører på denne dag:

Dygtige Stina Madelaire vil sætte varme i kroppen med et udforskende og kreativt flow, der giver glød i kinderne. 

Traumeterapeut og meditationsmentor, Lotus Turéll, vil guide dig ind i relation og samhørighed med dig selv med en fantastisk times meditation.

​​​​​​​Du vil komme igennem en befriende praksis i breathwork af Wim Hof Metode instruktør Gitte Lindegaard, som er den eneste danske intruktør med mere end 100 femstjernede anmeldelser. 

Populære CathrineYoga kommer også og vil guide dig igennem en skøn, hjerteåbende yin yoga. 


Prisen er inklusiv sundt grøntsagsshot, frokost (vegetar pokebowl og valgfri sodavand) samt müsli-snack. Derudover kan du frit hente kaffe, te og vand.

Det kræver ingen erfaring at deltage, alle er velkomne.

Vi glæder os til at se dig.


 

Program

Kl. 7.30: Dørene åbner
Vi byder velkommen til en fantastisk dag. Du tilbydes et friskt grøntsagsshot, når du ankommer, og her er tid til at lande i rummet og på yogamåtten. 

Kl. 8.20 - 8.50: Opvarmning og varme i kroppen
Vi starter dagen med DGI Byens egen instruktør, hvor fokus er at vække kroppen og få lidt varme og bevægelse ind. 

Kl. 8.50 - 9.00: Kort pause
Fyld drikkedunken op, nyd en hurtig urtete og gør klar til næste session. 

Kl. 9.00 - 10.30: Gnist, glød og glæde Vinyasa flow med Stina Madelaire
Med sommeren på sit højeste og fuldt blus på lyset tænder vi vores indre gnist med et udfordrende og udforskende, kreativt flow, der giver glød i kinderne og forbinder dig til det, der er glædesfyldt, autentisk og meningsfuldt for dig. Stina har undervist i yoga siden 2009 og er bl.a. kendt fra Copenhagen Yoga Festival. 

Kl. 10.30 - 10.45: Pause med sund, hjemmelavet müsli-snack
Nyd en kop urtete eller kaffe, fyld vandflasken og energidepoterne op med vores sunde og hjemmelavede müsli-snack 

Kl. 10.45 - 11.45: Breathwork / Wim Hof metoden med Gitte Lindegaard
Tag en varm trøje og sokker på, måske et tæppe over dig og gør klar til en fantastisk time med dygtige Gitte Lindegaard. Her bliver du introduceret til Wim Hof metoden, som er kendt for med videnskabelige beviser at bringe styrke, sundhed og glæde til dens udøvere. En del af metoden er en åndedrætspraksis, hvor du “get high on your own supply”. Ved at ændre kroppens biokemi sænker du inflammation i kroppen og booster dit immunsystem. Du mærker det første gang og hver gang.

Gitte er certificeret Wim Hof Metode instruktør og har gjort stormkarriere indenfor metoden. Som en af de eneste i verden underviser Gitte sammen med Wim Hof selv på hans rejser. 

Kl. 11.45 - 12.45: Frokost 
Nyd en sund og nærende frokost med en vegetar pokebowl samt valgfri sodavand. 

Kl. 12.30 - 12.45: Opvarmning med DGI Byens egen instruktør
Det sidste kvarter af frokostpausen kan du vælge, om du vil varme kroppen op sammen med vores egen instruktør. 

Kl. 12.45 - 14.15: Hjerteåbnende Yin Yoga med CathrineYoga
Nyd et kærligt startskud til at invitere mere yoga, selvkærlighed og nærvær ind i dit liv med hjerteåbnende yin yoga. Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.

Cathrine er kvinden bag Cathrineyoga.dk og Cathrine Yoga app’en – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Hun er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation, og så uddanner hun nye yogalærere i Cathrine Yoga Academy.

Kl. 14.15 - 14.30: Kort pause
Her udleveres en sund, grøn juice til alle, mens der gøres klar til dagens sidste workshop. Her kan du også få dagens sidste kop urtete, vand eller kaffe.

Kl. 14.30 - 15.30: "Én sammen" meditation med Lotus Turéll
Tag en varm trøje og sokker på og bliv guidet til en fantastisk meditation med Lotus. Efter en introduktion til meditationens væsen og egenskaber, vil hun guide dig ind i en meditation, der bringer dig i relation og samhørighed med dig selv. Ordet "ensom" kommer oprindeligt fra det oldnordiske "einsammen", altså "én sammen". Ensom handler derfor ikke om ´alenehed´ men en samhørighed med dig selv. Alle kan være med uanset om man har mediteret før eller ej eller hvilken metode man allerede mediterer indenfor.

Lotus er traumeterapeut og meditationsmentor. Hun underviser i holistisk terapi og faciliterer retreats samt workshops i henholdsvis Småland og København.

Kl. 15.30: Tak for en fantastisk dag!

Vi forbeholder os retten til at lave mindre ændringer i programmet. 
 

Praktiske oplysninger

Adresse: 
Copenhagen Yoga Day finder sted i DGI Byens store hal, Idrætshuset. Adressen er Tietgensgade 65, og hovedindgangen er lokaliseret ved hjørnet af Tietgensgade og Ingerslevsgade, lige over for Københavns Hovedbanegård. 

Parkering: 
Du kan parkere i DGI Byens eget p-hus, som du finder indkørsel til ved Ingerslevsgade. Parkering koster kun 25,- per time (alm. takst er 44,-) denne dag. Henvend dig i receptionen på CPH Hotel og fremvis Billetlugens billet. Du betaler direkte i receptionen, og bilen registreres.

Forplejning: 
Prisen er inklusiv ingefærshot, frokost (vegetar pokebowl og valgfri sodavand) samt müsli-snack. Derudover er der urtete, kaffe og vand ad libitum hele dagen. 

Omklædning: 
Vi har omklædningsfaciliteter på stedet, men vi anbefaler, at du kommer omklædt. Du kan opbevare dine ting på tribunerne inde i hallen. 

Eget udstyr: 
Medbring dit eget udstyr som yogamåtte, pølle, tæppe, yogablok mm. Husk også varm trøje, sokker og tæppe til fx meditationsworkshops.  

Vi forbeholder os retten til at lave mindre ændringer i programmet, samt ændre lokationen til en anden i DGI Byen, afhængigt af antal tilmeldte. 

Sidste gang blev Copenhagen Yoga Day udsolgt - book din billet i dag lige her.