Seneste nyt angående COVID-19

Herunder finder du svar på de mest stillede spørgsmål i lukkeperioden. Øvrige spørgsmål vedr. Vandkulturhuset og Træningshuset bedes stillet til vand-sport@dgi-byen.dk

CityFys Wellness
Holder åbent igen og tider kan bestilles på www.cityfyswellness.dk  eller telefon: 50 57 12 72

PBS abonnementer;
Alle PBS abonnementer er automatisk sat i bero fra d. 12. marts, og gæster skal derfor ikke selv gøre noget aktivt. Faktura for april var udsendt før nedlukningen og skal betales som normalt. Når vi genåbner, vil den endelige bero-periode automatisk blive modregnet i maj og juni afhængig af, hvad det samlede beløb for bero-perioden bliver.

Årskort
Vi forlænger årskort med det endelige antal lukkedage.

Svømmehold
Vi forventer at genoptage al undervisning, når vi genåbner. Information om erstatningsundervisning for de forløb, som allerede var i gang, og information om nye datoer for planlagte hold med start i lukkeperioden vil blive meldt ud, så snart vi kender datoen for genåbning.  

Privatundervisning;
Alle lektioner er aflyst indtil videre. Vi kontakter jer, så snart vi kender datoen for genåbning.  

Saunagus/aquahold
Alle hold er aflyst indtil videre. Penge/klip bliver tilbageført til jeres medlemsprofil og kan benyttes til booking på et senere tidspunkt.


 

Vandkulturhuset - meget mere end en svømmehal

Obs! Info omkring renoveringen

Vandkulturhuset i DGI Byen åbnede i 1999 og blev hurtigt den mest besøgte svømmehal i København. Vi har årligt over 300.000 badegæster, og det slider på anlægget.

Vi er derfor glade for at kunne meddele, at vi i løbet af i år starter renovering af svømmehallen. Vi har valgt Rambøll som rådgiver og arbejder netop nu sammen med dem om de endelige planer. Vi forventer at gå i gang til sommer, men er endnu ikke klar med en startdato, da det selvfølgelig afhænger af endelige aftaler med entreprenør og håndværkere.

Renoveringen vil formentlig vare ca. 10 måneder, men svømmebadsrenoveringer kan være svære at tidsplanlægge præcist, før arbejdet med at tømme og bryde bassiner op er gået i gang.

Følg med på denne side for opdatering omkring processen.

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Vandkulturhusets billetsalg:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 06:00 til kl. 21:00
Fredag
Åbent fra kl. 06:00 til kl. 18:30
Lørdag
Åbent fra kl. 08:00 til kl. 18:00
Søndag
Åbent fra kl. 08:00 til kl. 17:00

Priser

For priser og tider, læs mere her .

Kontaktinformation

Mail:
vand-sport@dgi-byen.dk
(ved almindelige henvendelser)
abonnement@dgi-byen.dk
(ved abonnement og opsigelse)

Tlf.:
+45 3329 8080

Hop i vandet!

Vandkulturhuset i DGI Byen rummer en moderne svømmehal og særlige bassiner, hvor børn og voksne kan boltre sig.

Vandkulturhuset - meget mere end du tror

I Vandkulturhuset i DGI Byen finder du en stor svømmehal, et stort udvalg af specielle bassiner og en masse muligheder for både børn og voksne til at få rørt sig i vandet.

Vandkulturhuset danner rammen for en lang række aktiviteter, der gør vores faciliteter til meget mere end en svømmehal. I Vandkulturhuset har du blandt andet mulighed for at hoppe fra vipper, dyrke motionssvømning og svømmeidræt, deltage i undervisning og holdtræning, lege, plaske, tage til babysvømning - og meget andet.

Med en beliggenhed i hjertet af København er Vandkulturhuset det optimale sted for alle, der leder efter et centralt sted at boltre sig i vandet. Vandkulturhuset i DGI Byen holder åbent alle ugens dage, 365 dage om året. Hold dig orienteret om midlertidige lukninger her .

Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Læs mere om vores bassiner og mange aktiviteter her på siden.
 

VKH3.jpg VKH3.jpg VKH5.jpg VKH5.jpg

Aktuelt i DGI Byen

Velkommen til DGI Byen

Her kan du orientere dig på kortet over vores forskellige faciliteter: DGI Byen, DGI Byens Café, Idrætshuset, Sportshuset, Gymnastikhuset, Skyttehuset, Forsamlingshuset, Spisehuset, Vandkulturhuset, CPH Hotel, CPH Conference, CPH Bowling, Vestauranten, P-huset, Bygning 55 og Øksnehallen. DGI Byen ligger midt i København 50 meter fra Hovedbanegården

Find vej
CPH ConferenceØksnehallenVandkulturhusetCPH HotelParkeringshusParkeringspladsBilletsalgIdrætshusetSpisehusetVestaurantenBygning 55Træningshuset For- samlings- huset CaféDGI Byens Administration Skyttehuset, kælder SportshusetCPH BowlingGymnastikhuset Hotel Lounge Tietgensgade Københavns Hovedbanegård (50 m) TietgensgadeIngerslevsgadeIngerslevsgadeStaldgadeMod Halmtorvet