Bæredygtighed i DGI Byen

Certificeret i

DGI Byen indgår aktivt i kampen for en mere bæredygtig verden.

I begyndelsen af 2021 blev DGI Byen Green Key certificeret . Det betyder, at vi opfylder strenge miljøkrav i mange dele af DGI Byen. Du kan læse mere om vores grønne tiltag her på hjemmesiden.

Vi har blandt mange muligheder endvidre valgt at placere en indsats i kampen mod madspild. Derfor indgår vi i et samarbejde med virksomheden Too Good to Go i løbet af  2022. Det kan du læse mere om her .

DGI Byens andre bæredygtige indsatser:

- Vi udsluser al plasticemballage med målet om kun at anvende bæredygtig, nedbrydelig eller genanvendelig emballage
- Vi anvender kun fødevarer, som er i sæson
- Vi bruger så vidt muligt lokale leverandører
- Vi producerer selv så stor en andel af vores madtilbud som muligt
- Vi tilbyder ikke produkter som foie gras og genmodificerede varer
- Vi anvender ikke produkter, der ikke lever op til god etik

Verdensmålene og CPH Conference

Som partner i Danske Konferencecentre har vi endnu et certifikat i bogen. I 2020 besluttede Danske Konferencecentre sig for at slå et slag for miljøet og for en bæredygtig adfærd indenfor mødeindustrien. Det betyder, at vi som medlem kan gøre det mere håndgribeligt for os selv og vores kunder, i at navigere i arbejdet med bæredygtighed. For flere og flere virksomheder i Danmark og udlandet - er det efterhånden en hygiejnefaktor at deres leverandører passer bedre på miljøet.  

Om  verdensmålene i DKBS regi
Indekset er baseret på FN’s 17 verdensmål og er udarbejdet i samarbejde med Lotte Hansen fra Hansen & Ersbøll Agenda, som i mange år har arbejdet med at skabe målbare resultater indenfor bæredygtighed. Verdensmålsindekset fungerer som en barre, der løbende løfter sig og laver nye målsætninger i tæt samarbejde med de hoteller og konferencesteder, som udgør Danske Konferencecentres partnerkreds. Læs mere.
 

Frokost-7.jpg Frokost-7.jpg TooGoodToGo_5484.jpg TooGoodToGo_5484.jpg