Mor-idealet

Dato og pris

Dato: 
Tirsdag d. 21. maj 2024

Pris: 
195,- køb din billet her

Tidspunkt:
Kl. 19.00 - 21.05 (dørerne åbner 18.30)
 

Praktisk

Program: 
Kl. 18.30: Dørene åbner
Kl. 19.00: Foredraget starter
Kl. 20.00 - 20.20: Pause
Kl. 21.05: Tak for i dag


Adresse:
Adressen er Tietgensgade 65, og indgangen er på hjørnet af Ingerslevsgade og Tietgensgade. Foredraget holdes i den sal, der hedder Forsamlingshuset. Der vil være skiltning fra hovedindgangen. Du kan parkere i vores p-hus, der ligger på Ingerslevsgade.

Køb din billet til en sjov og hudløs ærlig aften her

Kontaktinformation

Mail:
aktiviteter@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8020

I samarbejde med

Kom til en fantastisk aften og podcastoptagelse i DGI Byen d. 21. maj, når vi sætter spot på mor-idealet og alt det, der følger med, når man bliver nogens mor sammen med momkind.

Skal du med?

Du er inviteret til en sjov og hudløst ærlig aften, hvor momkind podcastvært Majbritt Maria Lundgaard sætter spot på mor-idealet sammen med sit skønne mødrepanel.

Hvilken mor vil jeg gerne være? 

Mor-idealet er noget, som mange bliver konfronteret med gennem deres forældreskab,
og tirsdag d. 21. maj kan du være med til et hudløst ærligt podcast-foredrag om moderskabet
sammen med momkind. 

Momkind podcast og mødrepanel
Vært Majbritt Maria Lundgaard vil, sammen med sit udvalgte mødrepanel (forfatter Tine Høeg og komiker Ane Høgsberg) sætte fokus på alle de tanker, følelser og beslutninger, der følger med, når man bliver nogens mor.

For vi er forældre i en tid, hvor der er så meget viden, forskning og så mange holdninger om opdragelse tilgængeligt, at det er svært at styre rent i, hvad man egentlig selv mener, og hvad der er i overensstemmelse med ens egne værdier.

For må man ikke bare være et menneske, der gør, hvad der føles normalt og naturligt over for sine børn, selvom det ikke er en "metode" eller et syn?

Den snak tager det sjove, skønne og meget ærlige momkind-panel på scenen i DGI Byen tirsdag 21. maj. Og du er inviteret!

Din stemme er vigtig
Selve foredraget vil blive optaget og efterfølgende udgivet som podcast via momkind, så her har du en unik mulighed for at være en del af den sjove og ærlige podcast-serie. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, både anonymt via telefonen, samt via mikrofon. Din stemme er vigtig, og dette er en enestående chance for at bidrage til samtalen omkring mor-idealet.

Sidste optagelse nogensinde af momkind podcast
Denne aften vil være den sidste optagelse af den populære podcast, da de har valgt at stoppe på toppen efter 2 fantastiske år. 

Skal du med til en sjov og lærerig aften? Køb din billet her.

DGI BYEN SÆTTER SPOT PÅ - hvad er det?

DGI Byen sætter spot på er et nyt foredragskoncept, som kaster lys på en række forskellige emner, som er relevante og vigtige for sundhedsdebatten samt den forebyggende sundhedsindsats. 

Det går den forkerte vej med sundheden og livskvaliteten blandt byens borgere, og i DGI Byen ønsker vi at bidrage til at bekæmpe den nedadgående udvikling, fysisk, socialt og mentalt, og understøtte Københavns Kommune i at være verdens førende sundhedshovedstad.

Derfor er vi stolte over dette nye tiltag, hvor formatet både vil spænde fra velkendte foredrag til interaktive podcastformater, hvor publikum aktivt kan stille spørgsmål, skriftligt eller mundtligt. 

Vi byder velkommen til nogle oplysende, relevante og inspirerende aftener, hvor der kommer gang i dialogen, og vi sammen sætter spot på en masse vigtige sundhedstemaer. Vi glæder os til at se dig.
 

Om momkind podcast

En sjov og hudløs ærlig podcast om moderskabet

I denne podcast om moderskabet sætter vært Majbritt Maria Lundgaard sammen med et skiftende panel fokus på alt det, der følger med, når man bliver nogens mor. Lige fra de to streger på graviditetstesten, hen over graviditet og fødsel, til alle de tanker, følelser og problemstillinger, man kan opleve i livet med børn. En podcast om den ubetingede kærlighed, styrken og magien, men også om søvnmanglen, hæmoriderne, bekymringerne, de svære følelser, den dårlige samvittighed og alt derimellem. 

Læs mere om podcasten her

Køb din billet til en sjov aften d. 21. maj lige her.

Er du klar på en sjov aften? Køb din billet i dag lige her.

Vi glæder os til at se dig.