Særlige tiltag angående COVID-19

Møder og aktiviteter i DGI Byen

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Kontaktinformation

Mail:
salg-booking@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8060

I DGI Byen mener vi, at et godt møde er et møde, som man husker. Derfor gør vi altid noget ekstra for, at dit møde bliver afholdt i optimale rammer og med den helt rette planlægning.

Med mange års erfaring i at afholde møder og konferencer, er DGI Byen og vores faciliteter det oplagte valg, når du skal holde møder i hjertet af København.

Hvad end dit budget er uendeligt eller minimalt, kan vi med den rette planlægning af mødet sørge for, at dit møde fungerer optimalt. I planlægningsfasen er det derfor afgørende, at du internt og eksternt afstemmer forventninger til mødet og overvejer formålet. Vores professionelle mødebookere kan naturligvis være behjælpelige i denne fase.

Det er fx vigtigt at tage stilling til bordopstillingen til dit møde, og hvordan indretningen kan hjælpe med at opfylde mødets formål og understøtte dets indhold. Afhængigt af om I har oplæg, gruppearbejde, keynote-speakers eller noget helt fjerde, skal bordopstillingen nemlig være designet til formålet.

 

Galleribillede (1).jpg Galleribillede (1).jpg Galleribillede.jpg Galleribillede.jpg

Uafhængigt af formålet med dit møde og indholdet heri, er det vigtigt, at deltagerne oplever at være velkomne, set og have plads til at engagere sig i løbet af dagen. Det kræver blandt andet, at deltagerne har mulighed for at holde nogle gode pauser, hvor der er plads til at strække benene og måske indgå i en aktivitet - I kunne jo tage en dukkert i Vandkulturhuset , vælte nogle kegler i bowlinghallen  eller prøve en af vores teamaktiviteter .

 
Mad, drikke og forfriskninger er afgørende for, at gæsterne føler sig velkomne, og at deres tilstedeværelse bliver værdsat. Du kan roligt lade vores dygtige kokke stå for forplejningen i løbet af dagen.

DGI Byens professionelle team og moderne faciliteter vil med sikkerhed sætte de optimale rammer for, at du kan afholde et møde, man husker. Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller for at modtage råd vedrørende det gode møde. Vi glæder os til at tage imod dig.