Teambuilding - for dig og dine kollegaer

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Priser

For priser, ring og hør nærmere.

Kontaktinformation

Mail: 
aktiviteter@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8020

Send os dine ønsker!

Teambuilding er et de af mest effektive værktøjer til at skabe et godt sammenhold mellem kollegerne på tværs af virksomheden.

I DGI Byen har du og dine medarbejdere en række unikke muligheder for at teambuilde og lave fælles aktiviteter. Under et og samme tag har vi samlet populære aktiviteter, der giver dig og dine medarbejdere mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Teambuilding kan med fordel kombineres med både hotelophold og restaurantbesøg i DGI Byen.

I DGI Byen har vi mange års erfaring med at tilrettelægge og afvikle teambuilding events, og vi tager altid hensyn til vores kunders specifikke behov og ønsker. Herunder kan du se fem af vores mest populære teambuilding events. Du er også altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler og for at modtage forslag til planlægning af aktiviteter med mere.
 

Se forretnings- og afbestillingsbetingelser her.

Velkommen til DGI Byen

Her kan du orientere dig på kortet over vores forskellige faciliteter: DGI Byen, DGI Byens Café, Idrætshuset, Sportshuset, Gymnastikhuset, Skyttehuset, Forsamlingshuset, Spisehuset, Vandkulturhuset, CPH Hotel, CPH Conference, CPH Bowling, Vestauranten, P-huset, Bygning 55 og Øksnehallen. 

Find vej
CPH ConferenceØksnehallenVandkulturhusetCPH HotelParkeringshusParkeringspladsBilletsalgIdrætshusetSpisehusetVestaurantenBygning 55Træningshuset For- samlings- huset CaféDGI Byens Administration Skyttehuset, kælder SportshusetCPH BowlingGymnastikhuset Hotel Lounge Tietgensgade Københavns Hovedbanegård (50 m) TietgensgadeIngerslevsgadeIngerslevsgadeStaldgadeMod Halmtorvet