Aktiviteter - som ryster jer sammen

Åbningstider

Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket

Priser

For priser, se længere nede på siden ud fra de enkle aktiviteter.

Kontaktinformation

Mail: 
aktiviteter@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8020

Send os dine ønsker!

Teambuilding er et de af mest effektive værktøjer til at skabe et godt sammenhold. Både for kolleger, venner og familier.

I DGI Byen har I en række unikke muligheder for at teambuilde og lave fælles aktiviteter. Under et og samme tag har vi samlet populære aktiviteter, der giver jer mulighed for at lære hinanden bedre at kende og styrke sammenholdet. Teambuilding kan med fordel kombineres med både hotelophold og restaurantbesøg i DGI Byen.

Giv et gavekort

Badminton, Vollyball, Basketball og alt det andet

I har mulighed for at leje en af vores 5 haller hvis de er ledige på dagen. Så har I rigelig plads til volleyball, badminton, fodboldkamp eller andet. 

Pris: Læs mere her
Varighed: afhænger af arrangementet

Bowling og Shuffleboard

I DGI Byen har vi vores helt eget bowlingcenter med 16 baner. Det kræver ikke omklædning men til gengæld et par lånesko til lejligheden.

Pris: Læs mere her
Varighed: 60 min ad gangen
 

Bueskydning

Robin Hood for en dag? Hvem vil ikke lege med her. Vi stiller det hele klar til jer i aftalt tidsrum. Der er både bueudstyr og pladser op til 30 deltagere der kan skyde på samme tid.

Pris: En times bueskydning koster 395 kr. pr. person (min. betaling for 8 personer).
Varighed: ca 60 min

Læs mere her

Fægtning

Kræver omklædning.

Du og dine modstandere vil blive instrueret af den tidligere moderne 5-kamp verdensmester, Pernille Svarre, som vil lære jer de vigtigste strategier og tricks.

Pris: 395 kr. pr. person, og I skal være minimum 10 deltagere.
Varighed: 1 time og 30 minutter

Læs mere her

Human Football

I al sin enkelthed - levende bordfodbold. I spændes fast i tov og kan bevæge jer sidelæns men vi lover det bliver sjovt.

Pris: 3.500 kr i alt  - fra 10-25 personer
Varighed: 60 min 

Læs mere her

Klatring på klatrevæg

I DGI Byen har vi både indendørs og udendørs klatrevæg. Tilmed med den bedste udsigt. Man behøver ikke være særlig modig, for man er godt hjulpet på vej af sikkerhedsudstyr og dygtige instruktører.

Pris: 200 kr. pr pers. for min fem personer (udstyr en inkluderet)
Varighed: ca 60 min


Læs mere her
 

Padel

Europas hurtigst voksende sportsgren er nu kommet til DGI Byen. Vi har anlagt 3 padel-baner, i samarbejde med Match Padel, der med udsigt ud over Vesterbros skyline har Københavns bedste beliggenhed.

Her kan alle være med og have det sjovt - selv med et skævt boldøje!

Pris:
Varighed: ca 60 min.


Læs mere her

Skydning - på skydebane

Ja du læser rigtigt!
I DGI Byen har vi et Skyttehus, hvor I kan prøve at skyde efter skiver med alle slags håndvåben.
DGI Byens skydebane er 15 meter lang, og nybegyndere såvel som øvede er velkomne. På dagen for jeres arrangement skal I fremvise billed-ID og læse DGI’s sikkerhedsbestemmelser. Det er desuden påkrævet, at alle deltagere er ædru. Aldersgrænsen for riffelskydning er 12 år, ledsaget af en voksen. Aldersgrænsen for pistolskydning er 18 år.
Vær opmærksom på, at skydning skal bookes minimum 14 dage i forvejen.

Pris:
Varighed: 90-120 min. afhænger af hvor mange våben man vil afprøve

Læs mere
 

Vandkulturhuset

Er du konferencegæst i CPH Conference, har du gratis adgang til vores nyrenoverede svømmeanlæg. Du skal blot henvende dig i vores konferencereception, hvor du får udleveret en voucher til dagen. Adgangen gælder kun under jeres mødeophold.

​​​​​​​Læs mere om Vandkulturhuset

Er I interesseret i samarbejdsøvelser, bevægelse og hjernegymnastik? I DGI Byen samarbejder vi med et par forskellige aktører indenfor teambuiling; A-W-A og Henrik Leth. I er altid velkommen til at kontakte os  eller læse mere på siden her.

Se forretnings- og afbestillingsbetingelser her.

Velkommen til DGI Byen

Her kan du orientere dig på kortet over vores forskellige faciliteter: DGI Byen, DGI Byens Café, Idrætshuset, Sportshuset, Gymnastikhuset, Skyttehuset, Forsamlingshuset, Spisehuset, Vandkulturhuset, CPH Hotel, CPH Conference, CPH Bowling, Vestauranten, P-huset, Bygning 55 og Øksnehallen. 

Find vej
CPH ConferenceØksnehallenVandkulturhusetCPH HotelParkeringshusParkeringspladsBilletsalgIdrætshusetSpisehusetVestaurantenBygning 55Træningshuset For- samlings- huset CaféDGI Byens Administration Skyttehuset, kælder SportshusetCPH BowlingGymnastikhuset Hotel Lounge Tietgensgade Københavns Hovedbanegård (50 m) TietgensgadeIngerslevsgadeIngerslevsgadeStaldgadeMod Halmtorvet