DGI Byens fokusgrupper

Vi værdsætter jeres perspektiver og ideer, og inviterer jer derfor til, at blive en del af vores nye fokusgrupper. Formålet er, at vi ønsker at være så relevante som overhovedet muligt indenfor vores sundhedsagenda.
Sammen kan vi forme endnu flere fantastiske oplevelser til både børn og voksne. 

Brugerpanel og Fokusgrupper i DGI Byen

Vi er et sundhedshus i rivende udvikling og vi har en amitiøs strategi der handler om, at skabe flere sundhedstilbud til københavnere. Vi er optaget af at være relevante for alle aldersgrupper og derfor holder vi med jævne mellemrum fokusgrupper og sender spørgeskemaer ud, så vi der igennem kan blive klogere på rammer, indhold og vilkår for vores mange tilbud til jer.

Det kræver ingen særlig erfaring at deltage, blot lyst og passion for at have indflydelse på at skabe mindeværdige oplevelser for børn og voksne.

Send os en mail med dit navn, din alder og dine sportsinteresser, hvis du er interesseret i at bliver en del af vores brugerpanel. Det eneste krav er, at du benytter DGI Byen min. seks gange om året.

 

Tilmelding

For tilmelding bedes du sende følgende oplysninger til marketing@dgibyen.dk :

- Dit navn
- Din alder
- Evt. børns alder
- Dit postnummer
- Et telefonnummer hvor du evt. kan kontaktes i dagtimerne

Dette skal du forvente

Når du tilmelder dig, bliver en automatisk en del af DGI Byens frivillige brugerpanel. Du vil modtage 4-6 mails om året med invitation til vores fokusgrupper eller til spørgeskemaer. Første gang du modtager en mail efter tilmelding, skal du bekræfte dit samtykke.
Alle aktive deltagere vil altid blive honoreret med gavekort eller fribilletter til vores mange aktiviteter.

Du kan til enhver tid framelde dig ved blot at sende os en mail.