Renovering af Vandkulturhuset

Kontaktinformation

Mail:
vand-sport@dgi-byen.dk
(ved almindelige henvendelser)
abonnement@dgi-byen.dk
(ved abonnement og opsigelse)

Vi åbner mandag d. 15. november 2021, og vi glæder os til at byde jer velkomne.

Vær den første til at få information og nyheder

Vi er i fuld gang med renoveringen af svømmehallen, og vi er snart færdige. Vi har valgt Rambøll som rådgiver og arbejder netop nu sammen med dem om den endelige renovering. (Scroll ned til bunden af siden for at følge status i billedgalleriet.)
 

Entre og klippekort

Har man et entré-klippekort, der er købt senest d. 09/06-2020: Disse klippekort kan fortsat benyttes til at booke badminton og bordtennis. Gyldigheden forlænges, svarende til det samlede antal lukkedage. Derudover tilføjer vi 20% ekstra klip til det antal klip, man har på sit klippekort d. 24/08-2020.

Saunagus og aquahold

Har man et saunagus- og/eller aquahold-klippekort, der er købt senest d. 09/06-2020: Alle disse klippekort sættes i bero i lukkeperioden og aktiveres automatisk, når vi genåbner. Gyldigheden forlænges, svarende til det samlede antal lukkedage. Derudover tilføjer vi 20% ekstra klip til det antal klip, man har på sit klippekort d. 24/08-2020.

Årskort

Har man et årskort, der er købt senest d. 09/06-2020: Alle årskort sættes i bero i lukkeperioden, og aktiveres automatisk når vi genåbner. Gyldighed forlænges, svarende til det samlede antal lukkedage. Derudover forlænger vi årskort med 2 måneders yderligere gyldighed.

PBS

Alle PBS abonnementer opsiges og udløber automatisk søndag d. 23/08-2020.