Følg løbende med om covid-19 og DGI Byen her.

Opdatering marts 2021:
Vandkulturhusets renovering er i fuld gang, og vi er nået langt!

Som mange projekter af den størrelse er vi dog løbet på nogle omstændigheder, der gør, at vi bliver forsinkede og er nødsaget til at rykke åbningsdatoen. Planen var at åbne maj 2021, men den forventede genåbningsdato er nu d. 16. august 2021. Vi glæder os til at byde jer velkommen til et flot Vandkulturhus.

Se status på renoveringen nederst på siden.

Renovering af Vandkulturhuset

Kontaktinformation

Mail:
vand-sport@dgi-byen.dk
(ved almindelige henvendelser)
abonnement@dgi-byen.dk
(ved abonnement og opsigelse)

Vi har lukket indtil august 2021! Vandkulturhuset i DGI Byen åbnede i 1999 og blev hurtigt den mest besøgte svømmehal i København. Vi har årligt over 300.000 badegæster, og det slider på anlægget.

Vi er derfor glade for at kunne meddele, at vi nu er begyndt på renovering af svømmehallen. Vi har valgt Rambøll som rådgiver og arbejder netop nu sammen med dem om den endelige renovering. (Scroll ned til bunden af siden for at følge status i billedgalleriet.)

Renoveringen vil formentlig vare ca. 10 måneder, men svømmebadsrenoveringer kan være svære at tidsplanlægge præcist, før arbejdet med at tømme og bryde bassiner op er gået i gang. Kommunale brugere kan søge alternative træningsfaciliteter via Københavns Kommunes fordelingssystem via Fordelingsportalen .

Entre og klippekort: 
Har man et entré-klippekort, der er købt senest d. 09/06-2020:
Disse klippekort kan fortsat benyttes til at booke badminton og bordtennis. Gyldigheden forlænges, svarende til det samlede antal lukkedage.
Derudover tilføjer vi 20% ekstra klip til det antal klip, man har på sit klippekort d. 24/08-2020.

Saunagus og aquahold:
Har man et saunagus- og/eller aquahold-klippekort, der er købt senest d. 09/06-2020:
Alle disse klippekort sættes i bero i lukkeperioden og aktiveres automatisk, når vi genåbner. Gyldigheden forlænges, svarende til det samlede antal lukkedage.
Derudover tilføjer vi 20% ekstra klip til det antal klip, man har på sit klippekort d. 24/08-2020.

Årskort: 
Har man et årskort, der er købt senest d. 09/06-2020: 
Alle årskort sættes i bero i lukkeperioden, og aktiveres automatisk når vi genåbner. Gyldighed forlænges, svarende til det samlede antal lukkedage.
Derudover forlænger vi årskort med 2 måneders yderligere gyldighed.

PBS: 
Alle PBS abonnementer opsiges og udløber automatisk søndag d. 23/08-2020.