Hjernerystelse - en livsstilsepidemi?

Dato og pris

Dato: 
Tirsdag d. 12. november 2024

Pris: 
195,- køb din billet her

Tidspunkt:
Kl. 19.00 - 21.05 (dørerne åbner 18.30)
 

Praktisk

Program: 
Kl. 18.30: Dørene åbner
Kl. 19.00: Foredraget starter
Kl. 20.00 - 20.20: Pause
Kl. 20.20: Foredraget starter 
Kl. 21.05: Tak for i dag

Adresse:
Adressen er Tietgensgade 65, og indgangen er på hjørnet af Ingerslevsgade og Tietgensgade. Foredraget holdes i den sal, der hedder Forsamlingshuset. Der vil være skiltning fra hovedindgangen. Du kan parkere i vores p-hus, der ligger på Ingerslevsgade.

Køb din billet her

Kontaktinformation

Mail:
aktiviteter@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8020

Kom til en spændende og lærerig aften med Mads Ellesøe, når vi sætter spot på hjernerystelse, og hvorfor tusindvis af danskere hvert år får en længerevarende hjernerystelse.

Skal du med?

Du er inviteret til et spændende foredrag med undersøgende journalist og forfatter Mads Ellesøe omkring hjernerystelse og den nyeste forskning på området.

Har du hjernerystelse eller har haft? Eller kender du nogen, som har det? Så er dette foredrag noget for dig!

Hvorfor får tusindvis af danskere længerevarende hjernerystelse hvert år?
Undersøgende journalist og forfatter Mads Ellesøe giver et bud på hvorfor hjernerystelse er ved at udvikle sig til en folkesygdom.

Med udgangspunkt i den nyeste forskning gennemgår Mads Ellesøe årsagerne til længerevarende hjernerystelse – og ikke mindst hvad man skal gøre for at komme af med det. En rørende fortælling, der viser hvordan man kan komme styrket ud af alvorlig sygdom.

Dette er en unik mulighed for at høre hele historien bag den populære podcast Faldet fra DR Dokumentar og stille spørgsmål til journalisten bag.
Køb din billet her.

DGI BYEN SÆTTER SPOT PÅ - hvad er det?

DGI Byen sætter spot på er et nyt foredragskoncept, som kaster lys på en række forskellige emner, som er relevante og vigtige for sundhedsdebatten samt den forebyggende sundhedsindsats. 

Det går den forkerte vej med sundheden og livskvaliteten blandt byens borgere, og i DGI Byen ønsker vi at bidrage til at bekæmpe den nedadgående udvikling, fysisk, socialt og mentalt, og understøtte Københavns Kommune i at være verdens førende sundhedshovedstad.

Derfor er vi stolte over dette nye tiltag, hvor formatet både vil spænde fra velkendte foredrag til interaktive podcastformater, hvor publikum aktivt kan stille spørgsmål, skriftligt eller mundtligt. 

Vi byder velkommen til nogle oplysende, relevante og inspirerende aftener, hvor der kommer gang i dialogen, og vi sammen sætter spot på en masse vigtige sundhedstemaer. Vi glæder os til at se dig.
 

Køb din billet til foredraget lige her.