VELVÆREAFTEN i Vandkulturhuset 7. sept.

Bestil i dag (begrænsede pladser)

Kom og vær med til en hyggelig aften i Vandkulturhuset, når vi byder indenfor til Velværeaften, som er en del af vores koncept Vandkulturhuset by Night.

Vi åbner for en aften, hvor du får anledning til at trække stikket og give lidt ekstra plads til dig selv og måske til en du holder af. Vi lukker for almindelige svømmegæster og åbner for jer til en aften med, hygge, ro og balance. 

Hvis du har lyst til at svømme til rolig musik, slappe af i spaen med et glas champagne eller finde ro i dig selv, så er Velværeaften perfekt for dig. I løbet af aftenen kan du gratis deltage i VandYoga, VandPilates, VandJogging og Mindfulness hold. Disse hold varer 30 minutter og afholdes på forskellige tidspunkter i løbet af aftenen, som du kan se i holdplanen nedenfor.
Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd; du kan blot møde op på dagen. Bemærk venligst, at der er et begrænset antal pladser på de enkelte hold.

Tidspunkt

7. september kl. 18.30-21

Kontaktinformation

Mail:
vand-sport@dgibyen.dk

Tlf.:
+45 3329 8080
Mandag - Torsdag
09.00 - 16.00
Fredag
09.00 - 15.30
 

Prisen inkluderer

En billet til Velværeaften koster 225 kr., og inkluderet i prisen er entré til Vandkulturhuset, isvand samt et bæger frisk skåret frugt.
Derudover er det muligt at tilkøbe blandt andet en sukkerscrub, et glas champagne, en juice og en skål peanuts eller chips.

Programmet

VandYoga og VandPilates foregår i vores varmtvandsbassin, ’Gryden’, mens VandJogging foregår i vores bassin ’Fjeldsøen’, som er 3,8m dybt. Mindfulness foregår på land. Der vil være yogamåtter og tæpper til rådighed ved deltagelse på Mindfulness, men du kan med fordel medbringe tilkøbe et ekstra håndklæde eller en badekåbe.

Ønsker du at svømme en tur i bassinerne, slappe af i de varme bassiner eller hyggesnakke over et koldt glas vin, så er der også plads til dig. På aftenen vil der være samtalekort til rådighed, som kan føre til dybere og længere samtaler med dem, du har kær.

18.30: Entréen åbner, og der kan klædes om - (Nyt! vi tilbyder to omklædningsrum til kvinder)
19.00: Aftenen starter
21.00: Aftenen slutter, og der kan klædes om

Aktiviteter i løbet af aftenen
19:00-19:30 - VandPilates & VandJogging
19:30-20:00 - VandYoga & Mindfulness
20:00-20:30 - VandPilates & VandJogging
20:30-21:00 - VandYoga & Mindfulness

Køber du en scrub anbefaler vi, at du benytter den løbende over hele aftenen, for at undgår kø. Men som noget nyt tilbyder vi to stk. omklædningsrum til kvinder, for at mindske kødannelse ved bruserne.

Pris:
225 kr. entré (inkl. deltagelse på hold, isvand samt et bæger frisk skåret frugt)
Skabene i omklædningen kan låses med en 20 kr. eller en DGI Byen mønt. 

Vi glæder os til at se dig

Arrangementet er eksklusivt for voksne over 20 år.

Pris

225 kr.