Foredrag: Et liv med angst

Dato og pris

Dato: 
Tirsdag d. 10. september 2024

Pris: 
195,- køb din billet her

Tidspunkt:
Kl. 19.00 - 20.50 (dørerne åbner 18.30)
 

Praktisk

Program: 
Kl. 18.30: Dørene åbner
Kl. 19.00-19.45: Foredrag del 1
Kl. 19.45 - 20.05: Pause
Kl. 20.05 - 20.50: Foredrag del 2
Kl. 20.50: Tak for i dag

Adresse:
Adressen er Tietgensgade 65, og indgangen er på hjørnet af Ingerslevsgade og Tietgensgade. Foredraget holdes i den sal, der hedder Forsamlingshuset. Der vil være skiltning fra hovedindgangen. Du kan parkere i vores p-hus, der ligger på Ingerslevsgade.

Køb din billet her

Kontaktinformation

Mail:
aktiviteter@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8020

Kom til en spændende og lærerig aften med Sara Maria Franch-Mærkedahl, når vi sætter spot på angst, og alt det der følger med, når angst er en del af livet.

Skal du med?

Du er inviteret til et spændende og personligt foredrag med Sara Maria, der har lidt af angst i mere end 25 år. Hør hvordan hun har lært at acceptere og leve med angsten og få konkrete værktøjer til at bryde angstens mønstre.

Har du angst? Eller kender du en, der lider af angst? Så er dette foredrag noget for dig!

Sara Maria Franch-Mærkedahl lever som udgangspunkt et helt almindeligt liv, fyldt med spændende arbejdsopgaver, to dejlige piger og en hverdag fuld af aktiviteter, sociale arrangementer og kærlighed. Men trods en velfungerende hverdag lever Sara Maria samtidig med sin angst, der hele tiden banker på.

Til dette foredrag vil du få en personlig fortælling med udgangspunkt i Sara Marias eget liv med angst. Selvom hun har lært at leve med og acceptere hendes angst, så er det alligevel ikke altid, at hun kan gennemføre dage med angsten i kontrol.

Denne aften vil du blive taget ind i specifikke angstsituationer fra Sara Marias liv og ud fra egne erfaringer og nyeste viden på området, fortæller hun ærligt og lærerigt om de forskellige sider af angsten, som hun har oplevet.

Du vil få konkrete råd til, hvordan du kan bryde vedvarende og selvforstærkende angstmønstre selv, og du vil opleve et foredrag, hvor der er plads til alvor og humor, og hvor du selv har mulighed for at stille de spørgsmål, som du har brug for svar på. 

Kom med til denne fantastiske, ærlige og lærerige aften i et safe space rum, hvor ingen er forkerte og der er plads til dig, ligesom du er. 

Køb din billet her.

DGI BYEN SÆTTER SPOT PÅ - hvad er det?

DGI Byen sætter spot på er et nyt foredragskoncept, som kaster lys på en række forskellige emner, som er relevante og vigtige for sundhedsdebatten samt den forebyggende sundhedsindsats. 

Det går den forkerte vej med sundheden og livskvaliteten blandt byens borgere, og i DGI Byen ønsker vi at bidrage til at bekæmpe den nedadgående udvikling, fysisk, socialt og mentalt, og understøtte Københavns Kommune i at være verdens førende sundhedshovedstad.

Derfor er vi stolte over dette nye tiltag, hvor formatet både vil spænde fra velkendte foredrag til interaktive podcastformater, hvor publikum aktivt kan stille spørgsmål, skriftligt eller mundtligt. 

Vi byder velkommen til nogle oplysende, relevante og inspirerende aftener, hvor der kommer gang i dialogen, og vi sammen sætter spot på en masse vigtige sundhedstemaer. Vi glæder os til at se dig.
 

Køb din billet til foredraget lige her.