Uddannelse:
Springsikker 1 

Åbningstider

Uddannelsen afholdes over 2 dage
7. - 8 oktober kl. 09-16

Priser

DGI-medlemmer 3.995 kr. 
Ikke DGI-medllemer 5.000 kr. 

Klik her for at se mere 

Program

Læs mere om kurset her.

Er du vild med springgymnastisk? Og fyldt 14 år?

Tilmeldingsfrist d. 8. august

Springsikker 1 er for instruktører og hjælpeinstruktører, som arbejder med børne- eller juniorhold, hvor størstedelen af gymnasterne arbejder med enkeltstående spring. Som udgangspunkt kræver vi ikke nogen forudsætninger for at deltage, men lidt erfaring som instruktør eller gymnast er dog altid en fordel.

Du bliver klogere på det sikkerhedsmæssige aspekt i forbindelse med indlæring og udførelse af spring på måttebane og i trampet (minitrampolin). Dette opnås ved at bibringe kursisten forståelse for færdigheder i relevant teori, metodik og specifikke modtagesituationer. Kurset afsluttes med en teoretisk og en praktisk prøve.

Teorimateriale skal gennemlæses inden uddannelsesstart!

Uddannelsen er uden overnatning!

Lørdag: kl. 9.00-20.00, Sportshuset 
Søndag: kl. 10.00-16.00, Gymnastikhuset

Målgruppe
Du skal være fyldt 14 år på uddannelsestidspunktet. Springsikkerhed 1 henvender sig til instruktører/hjælpeinstruktører, som arbejder med børne-/juniorhold, hvor størstedelen af gymnasterne arbejder med enkeltstående spring. Dvs. Kraftspring, flik-flak, salto mm.

Der kræves som udgangspunkt ikke nogen forudsætninger for at deltage på Springsikkerhed 1, men lidt erfaring som instruktør/gymnast er en fordel.