Opdateret 8/12-2020.
Obs! I DGI Byen må du stadig holde arrangementer for op til 500 gæster. Vi har pladsen i Øksnehallen og CPH Conference til at holde god afstand, og vi opretholder alle krav for hygiejne. Kontakt os her .
Læs mere på vores covid-19 side.
 

Aktuelt i DGI Byen

8. december 2020: Nye restriktioner

Grundet myndighedernes restriktioner lukker vi sportshaller og foyer (herunder badminton, bordtennis, skyttehus og træningshold) fra d. 9. december 2020 til 4. januar 2021. DGI Byens bowling lukker fra d. 9. december og åbner først d. 5. januar 2021. CPH Conference og CPH Hotel holder fortsat åbent.
Vi glæder os til at se jer næste år. Pas rigtig godt på jer selv. 

Læs mere her.

26. oktober 2020: Nye retningslinjer

Vi må stadig afholde møder og konferencer på op til 500 mennesker i DGI Byen, trods den nyeste udmelding fra regeringen, da vi lever op til alle krav og restriktioner fra myndighedernes side.

Der er ingen tvivl om, at denne tid byder på meget forvirring, men vi kan forsikre om, at I kan være helt trygge hos os, og vi har pladsen og ekspertisen til at gennemføre jeres arrangement. Hold derfor fast på jeres planlagte møder, kurser og konferencer. Læs mere her.

26. september 2020: Mundbind & bowling

Fra d. 17/9 - 31/10 er det et krav, at man skal bære mundbind, når man bevæger sig rundt i bowleområdet. Det er ikke et krav, når man bowler.

Covid-19 sikkerhed i DGI Byen

I DGI Byen byder vi dig varmt velkommen i et trygt miljø, hvor alle foranstaltninger er taget mod spredning af coronavirus. 
Vi er tilsluttet HORESTA's "Safe to visit" program for at sikre gæster og medarbejdernes sikkerhed. Alle områder i DGI Byen er gennemgået for at sikre afstand, afspritning og hygiejne. 

Se vores særlige retningslinjer for at færdes i sportshallerne her.

Se vores særlige retningslinjer for møder i CPH Conference.

Du kan trygt deltage i og arrangere messer eller konferencer hos os. Vi er med dig hele vejen for at sikre, at alle sikkerhedsforanstaltninger er taget. Vi har pladsen til at holde afstand, og vi skræddersyer arrangementerne, således at alle trygt kan deltage i arrangementer hos os. Om det er i Øksnehallen, CPH Conference, på CPH Hotel eller i sportshallerne. 

Vil du holde et møde, afholde en konference eller andet? Ring til os i dag eller skriv en mail.

28. august: Vandkulturhuset er lukket for renovering

Vandkulturhuset i DGI Byen åbnede i 1999 og blev hurtigt den mest besøgte svømmehal i København. Vi har årligt over 300.000 badegæster, og det slider på anlægget. Derfor er vi glade for at meddele, at vi er påbegyndt renovering i august, og den strækker sig foreløbig i ca. 7 måneder. Læs mere her.

16. juni: Vi er tilsluttet HORESTAs "SAFE TO VISIT"- program.

Med HORESTAs "Safe to Visit"- program er du sikret tryghed og sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

1. Sikker afstand
Både indendørs og udendørs har vi indrettet vores virksomhed, så vi sikrer god afstand mellem vores gæster.

2. Klar information om god adfærd
Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand, og vi har sørget for, at de har let adgang til at vaske og afspritte hænder.

3. Grundig rengøring, vask og desinfektion
Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, mange rører ved.

4. Sikkerhed for højt hygiejneniveau
Vores medarbejdere har kendskab til myndighederne anbefalinger og retningslinjer. De sørger for at holde god afstand og har fokus på hygiejne.

5. Styr på arbejdsgange
Vi har gennemgået vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører. Vi har udarbejdet en plan for håndtering af tilfælde, hvor der er mistanke om - eller bekræftet - COVID19-smitte blandt gæster eller personale

Er du i tvivl om din sikkerhed under dit ophold i DGI Byen, kan du tage fat i alle vores medarbejdere og spørge om hjælp.

 

12. juni: Opdatering angående genåbning efter COVID-19

I DGI Byen sætter vi vores gæsters sikkerhed og helbred allerhøjest. Vi følger derfor myndighedernes seneste anbefalinger og er glade for, at vi nu får mulighed for at genåbne DGI Byen. 

Idrætshaller , Bowling og Vandkulturhuset  åbner onsdag d. 10. juni. Læs mere om ændrede åbningstider og retningslinjer.

24. juni åbner vi igen CPH Hotel, læs mere om hotellet .

Vi har igen åbent for mindre møder. Læs mere om vores særlige tiltag for mødeafvikling

Der er pt. ingen events i Øksnehallen.

CityFys Wellness holder åbent igen og tider kan bestilles på www.cityfyswellness.dk  eller telefon: 50 57 12 72

Kontakt Salg-Booking@dgi-byen.dk , hvis du har spørgsmål til bookinger i CPH Hotel, CPH Konference eller i Øksnehallen.

Kontakt vand-sport@dgi-byen.dk  for spørgsmål om Vandkulturhuset, idrætshallerne og Skyttehuset.

Kontakt info@dgi-byen.dk.  for spørgsmål om Kultur, Aktiviteter og Bowling. 

Generel information til foreninger vedr. lukning kan findes på denne side https://www.kk.dk/artikel/folkeoplysende-foreninger-0

Vi beklager enhver ulejlighed i forbindelse med lukningen.

Følg løbende opdateringer her. 
 

5. marts 2020: Retningslinjer gældende Coronavirus

DGI Byen følger naturligvis de officielle retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen.
Det er vigtigt at understrege, at sandsynligheden for udbredt smitte i det danske samfund fortsat vurderes som lav. Der er altså ingen grund til at være bekymret som gæst i DGI Byen.

Forebyggelse
- Vask dine hænder ofte og grundigt med vand og sæbe.
- Brug håndsprit, hvis du ikke er i nærheden af vand og sæbe. 
- Host eller nys i ærmet eller bedre: brug engangslommetørklæder.
- Hold afstand
- Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
- Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen

Hvad gør du, hvis du kan være smittet?
Hvis du har rejst i områder med Coronavirus eller har været i kontakt med en person, der kan være smittet, skal du testes af en læge og i karantæne i 14 dage hjemme.
Hvis du i andre tilfælde har symptomer på Coronavirus (feber, tør hoste eller vejrtrækningsbesvær), er det vigtigt, at du ringer til lægen, inden du går uden for en dør.

Sundhedsstyrelsens hjemmeside
Her finder du seneste risikovurdering, forebyggelsesråd og råd om Coronavirus.
 

5. marts 2020: Vandkulturhusets renovering

Vi er derfor glade for at kunne meddele, at vi i løbet af i år starter renovering af svømmehallen. Vi forventer at gå i gang til sommer, men er endnu ikke klar med en startdato, da det selvfølgelig afhænger af endelige aftaler med entreprenør og håndværkere.

Renoveringen vil formentlig vare ca. 10 måneder, men svømmebadsrenoveringer kan være svære at tidsplanlægge præcist, før arbejdet med at tømme og bryde bassiner op er gået i gang.
Vi opdaterer jævnligt omkring processen på Vandkulturhusets side lige her.