Aktuelt i DGI Byen

30. august 2021: Vaccinecenter i DGI Byen lukker

Vaccinecentret i DGI Byen er nu lukket. Find en oversigt over vaccinecentre i Region Hovedstaden her.

2. august 2021: Vaccinecenter rykkes til DGI Byen

Vaccinationscentret i Øksnehallen, der drives af Region Hovedstaden, rykker nu til DGI Byen. Du finder indgangen ved krydset mellem Ingerslevsgade og Tietgensgade. Læs mere her.

15. juni 2021: DGI Byen opruster

Samfundet vender lige så stille tilbage til normalen, og det samme sker med DGI Byen. Derfor søger vi nu en række positioner til vores forskellige forretningsområder. Se aktuelle jobopslag her.

28. april 2021: CPH Hotel åbner

Vores nyrenoverede og flotte hotel midt i Kødbyen har savnet gæster de seneste par måneder. Men nu forventer vi at åbne hotellet fra 10. maj 2021, og vi kan ikke vente med at byde jer velkommen. Læs mere om hotellet og book dit ophold her.

2. marts 2021: Ny åbningsdato til Vandkulturhuset

Vandkulturhusets renovering er i fuld gang, og vi er nået langt!

Som mange projekter af den størrelse er vi dog løbet på nogle omstændigheder, der gør, at vi bliver forsinkede og er nødsaget til at rykke åbningsdatoen. Planen var at åbne maj 2021, men den forventede genåbningsdato er nu d. november 2021. Vi glæder os til at byde jer velkommen til et flot Vandkulturhus.

Læs mere og se status på renoveringen her.

29. januar 2021: DGI Byen er Green Key certificeret

Vi er glade for at kunne præsentere os som Green Key Venue med et flot bronze certifikat. Gennem de seneste måneder, har vi arbejdet intenst på at få alle vores bæredygtigheds muligheder opdateret. Inden længe vil vi præsentere en færdig CSR strategi her på hjemmesiden.

27. januar 2021: Broboldbaner i DGI Byen til sommer

Med bl.a. Københavns Kommune og støtte fra Nordea-fonden anlægger vi i DGI Byen broboldbaner med kunstgræs og hegn på taget af p-huset.

Banerne står, efter planen, klar til sommer, og glæder os til at tage imod byens børn, unge og voksne.

Vi vil opdatere herinde løbende.

16. juni: Vi er tilsluttet HORESTAs "SAFE TO VISIT"- program.

Med HORESTAs "Safe to Visit"- program er du sikret tryghed og sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

1. Sikker afstand
Både indendørs og udendørs har vi indrettet vores virksomhed, så vi sikrer god afstand mellem vores gæster.

2. Klar information om god adfærd
Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand, og vi har sørget for, at de har let adgang til at vaske og afspritte hænder.

3. Grundig rengøring, vask og desinfektion
Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, mange rører ved.

4. Sikkerhed for højt hygiejneniveau
Vores medarbejdere har kendskab til myndighederne anbefalinger og retningslinjer. De sørger for at holde god afstand og har fokus på hygiejne.

5. Styr på arbejdsgange
Vi har gennemgået vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører. Vi har udarbejdet en plan for håndtering af tilfælde, hvor der er mistanke om - eller bekræftet - COVID19-smitte blandt gæster eller personale

Er du i tvivl om din sikkerhed under dit ophold i DGI Byen, kan du tage fat i alle vores medarbejdere og spørge om hjælp.