Gravid Bootcamp

Dato

Bootcampen starter d. 8. august

Book her.

Priser

1995,- for 8 uger. 

Køb her.

Kontaktinformation

Mail:
vand-sport@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8080
Mandag - Torsdag
09.00 - 16.00
Fredag
09.00 - 15.30
 

Velkommen til træningshold for gravide i DGI Byen, hvor vi fokuserer på at styrke din krop og fremme din generelle trivsel under graviditeten.

Book campen her

Kom med på et fantastisk 8 ugers forløb for gravide, hvor vi træner både i vand og i holdsal.

Bootcampen faciliteres af vores dygtige fysioterapeut, Nicola Franks-Ferrera, som vil guide dig gennem skånsomme og effektive øvelser, der ikke kun styrker din krop, men også forbereder dig mentalt og fysisk til fødslen.

Udover holdtræning vil halvdelen af træningerne foregå i vand. Træningen i vand er designet til gravide, og kan bidrage til at reducere smerter og ubehag samt give en oplevelse af ro og vægtløshed. 

Graviditeter og fødsler er individuelle, og der kan derfor være forskellige behov til træningen. Vores fysioterapeut vil guide og hjælpe dig med en træning, der er tilpasset dit træningsniveau samt graviditetens forløb.

Er det noget for dig? Skynd dig at booke forløbet her . (Obs du skal oprette en medlemsprofil før du kan booke campen.) 
 

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger: 

Hvem kan deltage? 
Du er meget velkommen, når du har været til første 8-ugers tjek hos din egen læge. 

Book campen her.

Om fysioterapeut Nicola Franks-Ferrera

Nicola har en professionsbachelor i fysioterapi fra Københavns Professionshøjskole og er registreret yogalærer siden 2017.

Som underviser lægger Nicola vægt på at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor hendes elever kan udforske og udvikle deres krop og sind. Hendes undervisningsmetode er ikke blot en fysisk træning, men en integreret oplevelse, der fremmer både fysisk og mental velvære.

Nicola inkorporerer bl.a. elementer af yoga og pilates som træningselementer og kilder til inspiration i hendes undervisning, som en måde at styrke kroppens kerne, skabe balance og forbedre kropsbevidstheden.

Efter at mærke og opleve graviditet og fødsel på egen krop har Nicola tillagt en ekstra dimension til sin undervisning ved at fokusere på at opbygge et stærkt underliv - som en essentiel del af core-træning - og styrke forbindelsen til egen krop. Dette afspejler hendes personlige erfaring og forståelse for vigtigheden af at opretholde en stærk forbindelse til kroppen gennem livets forskellige faser.

Nicolas undervisning er ikke blot en træningssession, men en rejse mod helhed, hvor hendes elever opfordres til at lytte til deres krop, udfordre deres grænser og omfavne en holistisk tilgang til sundhed og trivsel.