Mor og baby bootcamp

Datoer

8 ugers forløb - starter 7. aug 2024: 

Mor og baby 1: 
Træning hver onsdag kl. 9.30-11.00 - book her.

Mor og baby 2: 
Træning hver onsdag kl. 11.15-12.45 - book her.

Priser

Mor og baby bootcamp - 8 uger - start 7.august 
1995,- for 8 uger. 

Book mor og baby bootcamp her.  (obs du skal oprette en medlemsprofil for at booke campen.)
 

Kontaktinformation

Mail:
vand-sport@dgi-byen.dk

Tlf.:
+45 3329 8080
Mandag - Torsdag
09.00 - 16.00
Fredag
09.00 - 15.30
 

Velkommen til dig og din skønne baby på et fantastisk efterfødselsforløb hvor vi både har træning i vand og i holdsal.

Book campen her

Tag din baby med til et fantastisk efterfødselsforløb i DGI Byen, hvor der både er træninger i vandet og i vores holdsal. 

Efter fødslen er det vigtigt at genopbygge kroppens styrke og bækkenbund, og denne bootcamp fokuserer på at integrere din baby i træningen, hvilket skaber et nært bånd mellem dig og dit barn samtidig med, at du arbejder på at genoprette din egen fysiske form.

Du vil blive vejledt af en fysioterapeut i skånsomme og effektive øvelser, der sigter mod at genoprette bækkenbundens styrke og stabilitet.

Til bootcampen vil vi også inkorporere babysvømning, hvor du kan nyde vandet med dit barn og skabe sjove oplevelser sammen. Dette hold er ikke kun en mulighed for at genopbygge kroppen, men også for at dele oplevelsen med andre nybagte mødre, både på land og i vand.

Vi glæder os til at byde både dig og din skønne baby velkommen i DGI Byen

Er det noget for dig? Skynd dig at booke forløbet her.  (Obs du skal oprette en medlemsprofil for at booke campen.)
 

Praktiske oplysninger

Hvem kan deltage? 
Du er meget velkommen, når du har været til første 8-ugers efterfødselstjek hos din egen læge. 

Træning med baby: 
Bootcampen er for dig, der vil træne med din baby, og derfor er der altid tid til, at du kan give mad, trøste og gå til og fra, som du har brug for. 

Babysvømning: 
Efter træningen med babysvømningen skal vi nyde kaffe/the og en rugbrødsbolle i cafeen som er inkluderet i prisen.
I cafeen vil der også være mulighed for at købe yderligere drikkevarer, hvis dette ønskes.
 

Om fysioterapeut Nicola Franks-Ferrera

Nicola har en professionsbachelor i fysioterapi fra Københavns Professionshøjskole og er registreret yogalærer siden 2017.

Som underviser lægger Nicola vægt på at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor hendes elever kan udforske og udvikle deres krop og sind. Hendes undervisningsmetode er ikke blot en fysisk træning, men en integreret oplevelse, der fremmer både fysisk og mental velvære.

Nicola inkorporerer bl.a. elementer af yoga og pilates som træningselementer og kilder til inspiration i hendes undervisning, som en måde at styrke kroppens kerne, skabe balance og forbedre kropsbevidstheden.

Efter at mærke og opleve graviditet og fødsel på egen krop har Nicola tillagt en ekstra dimension til sin undervisning ved at fokusere på at opbygge et stærkt underliv - som en essentiel del af core-træning - og styrke forbindelsen til egen krop. Dette afspejler hendes personlige erfaring og forståelse for vigtigheden af at opretholde en stærk forbindelse til kroppen gennem livets forskellige faser.

Nicolas undervisning er ikke blot en træningssession, men en rejse mod helhed, hvor hendes elever opfordres til at lytte til deres krop, udfordre deres grænser og omfavne en holistisk tilgang til sundhed og trivsel.